.Idoli/uzori.

Maaa daaajte ljudi !! Kakvi idoli ?! Jadno je imati idola. Zashto je neko poseban i bolji od mene ako je glumac ili sportista, ili josh gore ZVEZDA GRANDA ?!!!!!!! Treba biti originalan u svemu. Dovoljno je samo ceniti neku lichnost, ali obozavati je...

Maaa daaajte ljudi !! Kakvi idoli ?! Jadno je imati idola. Zashto je neko poseban i bolji od mene ako je glumac ili sportista, ili josh gore ZVEZDA GRANDA ?!!!!!!! Treba biti originalan u svemu. Dovoljno je samo ceniti neku lichnost, ali obozavati je...

zvezda granda da mi bude uzor ili idol,po cemu,sta su oni bre uradili nista samo pevaju..ja ih slusam i to je to!!!!!!!!!!!!1

Nemam idole i ne vidim potrebu za njima. Najcesce primecujem one ljude koji imaju neke osobine koje mi se ne svidjaju i pazim da ne postanem jedan od njih, dok ljude sa dobrim osobinama manje zapazam jer mi je to nekako prirodnije(iako je mnogo redje od onog prvog).

ja nisam nikad imala idole ili uzore.... neki kazu da su nam idoli i uzori nasi roditelji i da swe dolazi iz koce, sto je i tacno....
ja nemam idole, uzore i sl...... ima nekoliko osoba koje cenim i postujem, ali to je sve...

Back