.Idoli/uzori.

rec idol zvuci kao nekakvo obozavanje, slepo pracenje...a bog je davno rekao da to ne valja, zar ne?...;)
treba imati osobu koja te inspirise, nekoga ko je uspeo nesto sto ti zelis da uspes jednog dana...
moj inspiracija....Hugo Prat, Enki Bilal...:rolleyes:
Pogotovu Enki jer je uspeo da postane kvalitetan i uspesan strip crtac, iako potice sa sugavog Balkana...:D

svet nije neophodan . . .al treba imati uslove da nesto POSTIGNES i STVORIS, jer umetnost osim sto predstavlja subjektivni odraz pojedinca radi njega samog takodje se dopunjava odnosom gledalaca prema njegovom delu...umetnik ipak komunicira sa spoljasnjoscu...a u ovoj zemlji spoljasnji svet, tj gledalac ima jako slabo interesovanje prema umetnosti i to je problem. al ja se pitam i pitam zasto li ti ja ovo uopste objasnjavam kad ionako neces shvatiti (a i nema veze s temom). . .j.bg

pa postoje mnogi ljudi kojima se divim..al kao sto je neko prije napisao ni uzor ni idol mi ne moze biti neka osoba koju licno ne poznajem....tako da su to mozda samo neki clanovi porodice o kojima nema potrebe ovdje da pisem...

Hmm...pa ovako...nemam idola iz "sveta poznatih"...To shto mi vidimo na televiziji, u nekom filmu, seriji nije pravi zhivot te neke poznate osobe...uvek sam imala omiljenog pevacha, glumca...ali nikada mi taj neko nije bio bash da kazhem uzor...moj uzor je oduvek bio moj brat...iako sam dosta puta do sada (dok nisam sama shvatila) kritikovala drugarice kako "uzimaju stil" starijih sestara, bratje...posle nekog vremena shvatila sam da je, u stvari moj brat meni uzor...mozhda sam malo skrenula sa teme, i nadam se da nisam ponavljala neshto shto su drugi napisali, ali nisam imala vremena da prelistavam sve stranice jer ste puno pisali...trebam da obidjem josh dosta tema... :)

"Original postavio Daca 94 Pogledaj poruku
moj fan je ceca,idol ceca po pevanju,uzor NIKO!ne postoji"

ahhahahahhahah, too lutko! ceca ti je fan hahahahahhaha a da ti nisu fanovi betoven i shopen?! hahahahaha.. 94 godishte... :D

GreyTop_01-1.jpg

0000272-1.jpg

Danile Craig...

Podrzavam i NIxxa i Keepa sa pocetka... jer su obojica u pravu.
Nemam idola/uzora ali postoje ljudi koji su me fascinirali i kojima se divim - uglavnom iz privatnog zivota, slabije iz javnog - ali nikog ne kopiram i ni na koga se ne ugledam jer mi je cilj da ostanem svoja, kakva god da sam i kome god to smetalo...

Bas tako...Od javnih licnosti jedino se divim Madonni, jer mislim da je dosta uspela u zivotu,ali nisam totalni zaludjenik da imam sve njene postere i to...Nemam nameru da je kopiram,jer bi to bila i suvise losa kopija!;)

Back