.Idoli/uzori.

Neznam za vas,al' ja mislim da ljudi ne treba da imaju idole....jer je to samo na korak od kopiranja te osobe,a onda gubish sebe kao licnost,ok je imati uzora i nekoga koga poshtujesh i zanimash se za njegov(lik)i delo........al' opet,radite shta hocete ja nezelim da vam namecem svoje mishljenje........jer treba da izgradite svoj stav a ne da ga menjate kako vetar duva

Ma lepo je Kurt Cobain kaz'o:"Wanting to be someone else is a waste of the person you are."

..........................joj al' serem zvucim k'o neka baba a ne k'o da imam 15 godina...............al shta cu kad tako mislim

moji idoli su victoria sicret models (ja cu 100% biti victoria sicret model):heart: mada adriana lima ipak mi je najveci uzor
2zggr34.jpg

jao zamisli swi ti zawidimo,kako se samo hwalis narcisu jedan,sramota neka te bude,stwarno,aj nek drugi to da kazu a ne ti sama za sebe

nisam htela da ispadnem narcis, ali me je neko pitao ''otkud znas da ce biti jedna od njih'' :heart: kazu i drugi sve to o meni, nisam samo ja ta koja to tvrdi. P.S. tema je ''idoli/uzori'' i moji komentari su skladni sa njom.

Back