ajde i ja da se malo uozbiljim.volite svog partnera beskonacno potpuno...sve naj naj...partner se razboli,bolest nije letalna da odmah naglasim,ali kao posledicu bolest ili terapija imaju odredjene fizicke promene,tipa...opadanje kose...dobijanje na kilazi...mozda otezano kretanje..govor...znaci to nije trajan problem ali ce biti potrebni meseci da se sve sredi.ostajete li kraj svog partnera iako znate da mozete bolje?i ako ste vi ta osoba trenutno hendikepirana na neki nacin-pustate li od sebe partnera da nastavi bez vas jer smatrate da ne moze da se nosi sa nastalom situacijom iz ko zna kog razloga vizuelnog,emotivnog kako god.
udala sam se za coveka koji ima urodjenu srcanu manu i kad-tad ga ceka operacija na srcu....znala sam ja za to i pre nego sto smo poceli da se upustamo u vezu, znala sam i kad je veza pocela da se uozbiljuje, nije da o tome nisam razmisljala pogotovu sto je to kod njih u familiji nasledno...i sad pokusavamo bebu koja moze da dobije od njega takvo srce....volim ga, sve cinim da imamo skladan i zdrav odnos, prihvatio je moje dete i uneo mnogo radosti u nase zivote....osecam da mu dugujem a i on misli tako....za svaki dan sa njim kazem onom gore -hvala- i dok god je u skladu samnom, sve cu da preduzmem da nam brak ovakav ostane....a imali smo jako losih trenutaka jos u pocetku, kad smo se upoznavali i pronalazili, i opet smo grabili da ostanemo zajedno....jos veca snaga bi trebalo da se pokaze sada i ubuduce ako nam veza ostane zdrava i jaka....