Thinker3718
Početnik
- Poruka
- 9
Kolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisam dobar frajer, onda mi ne ginu deca?Pa šanse zavise koliko si ti dobar frajer i koliko imaš visoke kriterijume.
Ako je prvo dovoljno visoko, a drugo dovoljno nisko, šanse su praktično 100%.![]()
Ne baš, deca tu nisu problem, više je žena problem. Pošto svakako ima žena koje su 40+ koje neće decu, ili već imaju odraslu decu koja žive svoj život.Ako nisam dobar frajer, onda mi ne ginu deca![]()
Жена по правилу не би требало да има децу после 40. а после 50. не може све и да хоћеKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Pitam jer razmišljam na način da želim da ja budem na prvom mestu u njenom životu, kao što i ja želim da ona bude na prvom mestu u mom životu, a ne dete. E sada koliko ljudi razmišlja kao ja...Po meni, zena koja ima 40+ a nema decu nije ih ni zelela ili nije mogla da ih ima...tako da su ti sanse poprilicne...![]()
Ako te razumem dobro, ti vidiš dete kao rivala samom sebi u odnosu sa ženom?Pitam jer razmišljam na način da želim da ja budem na prvom mestu u njenom životu, kao što i ja želim da ona bude na prvom mestu u mom životu, a ne dete. E sada koliko ljudi razmišlja kao ja...
Iskreno, da. Kada se rodi dete, ono postaje prioritet, a sam odnos između žene i muža se ostavlja po strani. Jel jeste tako ili?Ako te razumem dobro, ti vidiš dete kao rivala samom sebi u odnosu sa ženom?
Iskreno, da. Kada se rodi dete, ono postaje prioritet, a sam odnos između žene i muža se ostavlja po strani. Jel jeste tako ili?
Kada sam rekao da se odnos ostavlja po strani, mislio sam na to da se njih dvoje nakon rođenja deteta više ne mogu posvetiti jedno drugom u potpunosti.valjda ne baš al valjda brineš o bespomoćnom biću, a kao idealno mama i tata se vole usput
vole se i brinu, sad se kaže mama o detetu, tata o mami, mada valjda i tata o detetu![]()
Kada sam rekao da se odnos ostavlja po strani, mislio sam na to da se njih dvoje nakon rođenja deteta više ne mogu posvetiti jedno drugom u potpunosti.
Ima ih i to mnogoKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
nema pravilaЖена по правилу не би требало да има децу после 40. а после 50. не може све и да хоће
Zato što tako želiZašto neko mora da se posveti drugom u potpunosti? Šta znači u potpunosti?
Kada dete sa 2-3 godine krene u jaslice, pa u obdanište, u školu, smanjuje se neophodno prisustvo majke.
Uvek postoji baka servis da pričuva dete kad muž i žena negde žele da izađu sami.
super rizičnonema pravila
pomeraju se granice
evo u okolini dve žene 50 i 52 prve trudnoce
probaj u Zabeli ili MitroviciKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Kolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
jeste, pa onda Deda Mraz da ide na roditeljskiKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Iste koliko i u bilo kojim drugim godinama.Kolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Sa dolaskom deteta na svet, menja se i vas odnos. Potpuno.Iskreno, da. Kada se rodi dete, ono postaje prioritet, a sam odnos između žene i muža se ostavlja po strani. Jel jeste tako ili?