Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.867
ako je u pitanju gej zajednica sanse su ti ogromneKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je u pitanju gej zajednica sanse su ti ogromneKolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Šta znači posvetiti se u potpunosti? Provoditi 24h zajedno? Verovatno imaš društvo, hobi, a isto tako ima i ona. I nije normalno da se ne razdvajate uopšte.Kada sam rekao da se odnos ostavlja po strani, mislio sam na to da se njih dvoje nakon rođenja deteta više ne mogu posvetiti jedno drugom u potpunosti.
Ne 24h, ali u smislu da ne bih želeo da se treća osoba meša u naš odnos.Šta znači posvetiti se u potpunosti? Provoditi 24h zajedno? Verovatno imaš društvo, hobi, a isto tako ima i ona. I nije normalno da se ne razdvajate uopšte.
Jedno je ne želeti decu (što je ok) , a drugo je želeti 100% partnerovo vreme (što nije ok).
Popričaj sa sobom i vidi šta je u pitanju, pa na osnovu toga traži partnerku.
"Ne 24h, ali u smislu da ne bih želeo da se treća osoba meša u naš odnos."Zašto neko mora da se posveti drugom u potpunosti? Šta znači u potpunosti?
Kada dete sa 2-3 godine krene u jaslice, pa u obdanište, u školu, smanjuje se neophodno prisustvo majke.
Uvek postoji baka servis da pričuva dete kad muž i žena negde žele da izađu sami.
Kolike su šanse da osoba koja ima 40+ godina nađe partnera koji nema i ne želi decu (na eng. childfree)?
Rešenje je.... nabavi psa.Pitam jer razmišljam na način da želim da ja budem na prvom mestu u njenom životu, kao što i ja želim da ona bude na prvom mestu u mom životu, a ne dete.
Ti si debil, nema nista lepse nego voleti dete, nebi ga menjao ni za jednu zenu.Pitam jer razmišljam na način da želim da ja budem na prvom mestu u njenom životu, kao što i ja želim da ona bude na prvom mestu u mom životu, a ne dete. E sada koliko ljudi razmišlja kao ja...
Жене које имају децу склоне су да запостављају мушкарца.Ako te razumem dobro, ti vidiš dete kao rivala samom sebi u odnosu sa ženom?
Trazi ono sto ti se trazi, nema tu nivelisanja.Жене које имају децу склоне су да запостављају мушкарца.
~~~
Ја кад будем стар ако не будем имао децу тражићу ону коју нема децу, ако се случајно деси да имам децу онда ок, то је поштено, тражим оно што и нудим. А ако будем хтео децу онда морам да тражим млађу, то је чак и добар изговор да би се нашло нешто млађе, само кажеш хоћу децу.
Али ће да ме осуђују ни кривог ни дужног а то је тешко трпети..Trazi ono sto ti se trazi, nema tu nivelisanja.
Imam lek za to.Али ће да ме осуђују ни кривог ни дужног а то је тешко трпети..
Kada sam rekao da se odnos ostavlja po strani, mislio sam na to da se njih dvoje nakon rođenja deteta više ne mogu posvetiti jedno drugom u potpunosti.