I još nešto u vezi ćirilice!!!

Које будале...деца им неће никада бити Енглези,Американци,Аустралијанци или Канађани.И ако оду тамо биће грађани другог реда као црнци из Африке.Бесмислено је малтретирати децу у вртићу са оваквим глупостима,Енглески могу да уче и касније...и још,родитељи деце коју буду отишла ће под старе дане добити оно шта су тражили,за њих ће се бринути социјалне службе у Србији а већина њих у дијаспори ће се стидети старих,неписмених и болесних родитеља који не умеју да течно говоре Енглески.Болиди.

Nisi u pravu Misoni.

Ja sam svog sina upisao na nastavu engleskog isto u vrtićkoj dobi (davne '93. :mrgreen:) i to su bile najbolje uložene pare.

Јеси ли се спремио да путујеш на запад кад одеш у пензију?

...kakve to veze ima...time sto mu placas jezike ti zapravo ulazes u njega da bude sposobniji sutra, vise konkurentan, da vise zna, mozda da ode na skolovanje pa da se vrati...ne mozes da osakatis dete kako ne bi otislo od tebe, to je tako nefer prema njemu...

...kakve to veze ima...time sto mu placas jezike ti zapravo ulazes u njega da bude sposobniji sutra, vise konkurentan, da vise zna, mozda da ode na skolovanje pa da se vrati...ne mozes da osakatis dete kako ne bi otislo od tebe, to je tako nefer prema njemu...
Глупости.Интелигенција је оно што одваја једне људе од других а не паре.Још ако га научиш да буде покварен,да краде и да убија,сигурно ће успети у животу.Биће председник државе или бар премијер.Са тим што му дајете ће да буде роба.

Uci ga pa ces da vidis koji je to fond i bogatstvo reci.

руски јесте веома богат језик баш као и Француски, италијански, шпански а реално, енглески је веома сиромашан језик, недовршен.
Ипак данас је "под разно" да се енглески добро зна.

Ја сам знао и да решавам 20-так типова диференцијалних једначина.Али сам сигуран да сада не знам.Да би се нешто запамтило,мора да се понавља и вежба.

E, i ovo je velika istina.

Ja sam npr. bas engleski i zaboravila...

(o diferencijalnim jednacinama i da ne pricam.)

руски јесте веома богат језик баш као и Француски, италијански, шпански а реално, енглески је веома сиромашан језик, недовршен.

Ruski je bogatiji od svih tih jezika.

Poslednja izmena:
Глупости.Интелигенција је оно што одваја једне људе од других а не паре.Још ако га научиш да буде покварен,да краде и да убија,сигурно ће успети у животу.Биће председник државе или бар премијер.Са тим што му дајете ће да буде роба.

...o kakvim parama govoris? Privatne skole jezika su bile praksa ranije, sada se verovatno bolje radi po drzavnim skolama pa su mozda i nepotrebne...nevazno...novac je sredstvo i nije gadan sam po sebi, ljudi su ti koji ga sticu i usmeravaju pogresno, ulaganje u obrazovanje je najbolje ulozen novac...dete ne radjamo da bi ga zavezali konopcem za nas kako bi nam pravilo drustvo sutra, ne stimulisati ga da nauci engleski znaci svesno ga izopstiti iz generacije, steta

...o kakvim parama govoris? Privatne skole jezika su bile praksa ranije, sada se verovatno bolje radi po drzavnim skolama pa su mozda i nepotrebne...nevazno...novac je sredstvo i nije gadan sam po sebi, ljudi su ti koji ga sticu i usmeravaju pogresno, ulaganje u obrazovanje je najbolje ulozen novac...dete ne radjamo da bi ga zavezali konopcem za nas kako bi nam pravilo drustvo sutra, ne stimulisati ga da nauci engleski znaci svesno ga izopstiti iz generacije, steta
Малтретирате децу без везе.Вас треба у УСА,тамо би вам их одузели и дали Арапима и сви би били срећни.

Italijanski bogatiji po recniku od engleskog? Jel govoris ti te jezike koje si pobrojao? Mozda ti lepse zvuce ali italijanski je mala bebica za engleski, spanski takodje...

Učio ga 8 godina,Bogu hvala i savladao ga prilično dobro. :)

Naši jezici također imaju fond i bogatstvo riječi, ako se nauče. :)

Ništa manji od ruskog.

Onda ga nisi naucio.

Kako nas jezik moze da ima takav fond reci kao ruski - nikad!

A Hrvatski ne znam, ali sigurno jos i manje.

Oni imaju prelepe deminutive koje mi nikad necemo imati, kao i prideve.

Back