- Poruka
- 15.396
Ja i dalje ne znam koji će biti glavni posle Engleskog...Kina sve jača i jača...jer Čajneski???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa pola reci u srpskom su tudjice ako ne i vise i to ako ne racunas ove nove iz engleskog
A tako je sa svim jezicima, jezik je ziva stvar, ne moze jezik da se zaledi i ne menja.
Ja i dalje ne znam koji će biti glavni posle Engleskog...Kina sve jača i jača...jer Čajneski???
Deca trebaju sto pre da nauce engleski jezik.
Mnogo olaksava dalji zivot.
Наравно, чак и пре српског. А уствари, српски им и не треба, само отежава живот.
 ..
..Док порасту, требаће им кинески.To sto roditelji salju decu u takva obdanista je pomodarstvo.
Dok ona porastu trebace im ruski.

Besplatan engleski u beogradskim vrtićima pohađa oko 18.000 predškolaca
Znaju roditelji kako i gde treba usmeravati decu...
Sreća pa i deci ovo ide od ruke...
A ćirilica?
Ćirilica kao prevaziđeno i nefunkcionalno pismo, seli se tamo gde mu je i mesto... U muzeje i arhive...
Аха, и ми радимо на томе да отуђимо и другу половину, а пошто је језик жива ствар, то је теби нормално...

Док порасту, требаће им кинески.
Док порасту, требаће им кинески.
Neka prvo nauce svoj jezik kako treba, a posle i ostale.
Ne mora biti fenomenalan izgovor da bi se razgovaralo u poslovnim kontaktima.
A sto bi bio problem da uce dva jezika paralelno?
Mrzi me da objasnjavam sada, ali sve ima svoje vreme, i fond interesovanja.

Besplatan engleski u beogradskim vrtićima pohađa oko 18.000 predškolaca
Znaju roditelji kako i gde treba usmeravati decu...
Sreća pa i deci ovo ide od ruke...
A ćirilica?
Ćirilica kao prevaziđeno i nefunkcionalno pismo, seli se tamo gde mu je i mesto... U muzeje i arhive...
Naravno da jeste jer ni engleski ni ruski ni bilo koji drugi jezik nema sve "Svoje" reci ma sta to znacilo

Што су добри ови смајлији... Не мораш да куцаш...

Mrzi me da objasnjavam sada, ali sve ima svoje vreme, i fond interesovanja.
Pa ako dovedeš engleski u vezu sa ćirilicom, ja ću da te častim...
Pikolo ja imam primer jedne klinkice, mama je Italijanka a tata Nemac, porodica zivi u Britaniji, mala prica sa mamom, bakom i dekom po majci na italijanskom, sa tatom i njegovom porodicom na nemackom a u skoli i sa drugaricama koristi engleski...ima sedam godina i sasvim tecno govori sva tri jezika...zamisli koja je to zivotna prednost...
Inace sam pristalica maternjeg i jos dva jezika tokom nizih razreda osnovne skole, Srbi ne govore jezike dobro, to je cinjenica...uvela bih engleski pet puta nedeljno u skole, identicno kao sto se slusa matematika i srpski...od ostalih stranih jezika bih ostavila samo nemacki i francuski. Italijanski i spanski neka uce privatno ako zele...ukoliko dete izadje sa znanjem engleskog i nemackog plus fakultet kasnije za njega nema zime...
Наравно, чак и пре српског. А уствари, српски им и не треба, само отежава живот.