Super , ako zivis u svetu ćirilice i svi kompovi su na ćirilici i sa celim svetom mozeš da komuniciraš tako , onda nemoj nšta da objašnjavaš , sve mi jasno ...![]()
Ala si ti zaostao u svom tripu naprednosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super , ako zivis u svetu ćirilice i svi kompovi su na ćirilici i sa celim svetom mozeš da komuniciraš tako , onda nemoj nšta da objašnjavaš , sve mi jasno ...![]()

Ne. Prvo prestane da se koristi, a onda vremenom prestane i da se zna.
Тако су мислили и ови што прихватише ислам,Da. u pravu si. Mislim da je ovo tačno, ali who give a ****... Čega ćemo biti uskraćeni? Gde ćemo trpeti?
Ništa ne gubimo...
Тако су мислили и ови што прихватише ислам,![]()
Aли авај..
Ali avaj, u ekspanziji su... A hrišćanstvo pokušava da se ujedini ne bi li opstalo....
Аха, видело се колико су у експанзији оних година по БиХ, и они, а и ми сви...

Аха, видело се колико су у експанзији оних година по БиХ, и они, а и ми сви...
Па кад су тамо супротставили људе по основу вере, гајећи те разлике.u bih sve je sam lažnjak,pa i to ujedinjenje je samo u svrhu dnevne politike.![]()
Hahaha.... Čovek zarobljen u sopstvenoj prokletoj avliji sklon je lupanju...
Ma neki ljudi su jednostavno slabi da se odupru "drustveno prihvatljivim normama" jer ih kompleks provincijalca sabija.
Poenta teme.

Izvini, a odakle si ti?
![]()

Nema potrebe da se izvinjavas,znas ti veoma dobro odakle sam ja![]()
Znači govorio si o svojim kompleksima...![]()

Ljudi , znam ja to sve , ali ja pričam o Srbiji konkretno pošto mislim da nije niko toliko valjda opičen još da kuca na ruskom .... U Srbiji je većinsko pismo latinica i to je to... I ajde kucaj nešto na netu da nadješ ćirilicom , naći ćeš pištolj ...MIslim ajte` se zanosimo ovde oko gluposti ...
![]()