stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Ovaj tvoj post sam morao da iseckam jer je dugačak.Da. Konkretno sam mislio ono...da je daleko...u vezi sa drugim sagovornicima-ateistima. A što se tiče tebe i mene, zapazi činjenicu. Posle dužeg vremena, pojavio si se sa tvojim čuvenim odgovorima, valjda iz solidarnosti sa drugim ateistom...
I šta...ja sam to trebao ignorisati...
Opet kažem blago tebi kada možeš da napraviš ovako nakaradnu konstrukciju i da se od srca smeješ.A da...pa nisi valjda oduševljen pitanjima na koja nauka...odgovor nema...![]()
Jeroh, ja nisam niti oduševljen niti razočaran. Ja o tim nerešenim pitanjima uopšte ne razmišljam.
Opet si napravio pogrešan zaključak. Pa, zaboga, jeroh! Valjda znaš, da se moja rečenica ne odnosi na ono što nauka ne zna, već na ona naučna znanja koja imaju dokaze, ali ih ti ne priznaješ. Zar si zaboravio da ti jednu veoma značajnu naučnu disciplinu ne priznaješ. I nemoj ponovo da dokaze tražiš od mene.U vezi sa boldovanim...zar je potrebno da navodim dokaze u vezi sa onim, kada ti sam kažeš...nauka to ne zna...I pazi sada. Ako sam ja siguran u svom mišljenju da to nauka ne zna, kako češti promeniti moje takvo mišljenje, ako se u vezi sa tim u potpunosti slažemo. ..![]()
Da i ja mislim, ali osećam u "kostima"Inače slažem se sa tobom da takvo prepucavanje nema nikakvu svrhu.
Slažeš li se ti sa ovim?A za laku noć, neka ti bude jedna od Anštajna, koja nema veze ni sa religijom ni sa naukom ali je na svoj način veoma, veoma zanimljiva...
''Jednom kad prestanete da učite, počinjete da umirete.''