Kafić Priče iz prošlog veka VII - Konektovanje ispod duda 🎅🎄

1000048549.jpg

Znaš šta ću sad da kažem... 🤣

Nismo videli i ne možemo da komentarišemo. 🤣

P.S. Malo paranoje - ko zna koliko nas ima remek dela 7. umetnosti, a nije ni svesno. 🤣 Nije se ona homemade sekcija sama tek tako popunila. 🤣

I eto ga novi strah... 🤣

Znaš šta ću sad da kažem... 🤣

Nismo videli i ne možemo da komentarišemo. 🤣

P.S. Malo paranoje - ko zna koliko nas ima remek dela 7. umetnosti, a nije ni svesno. 🤣 Nije se ona homemade sekcija sama tek tako popunila. 🤣

I eto ga novi strah... 🤣
Onog trena kad je gugl radosno bez pitanja da li hocemo, napravio licne galerije i povukao nam sve fotke, plus izeditovao... E tako su i priznali da se to dogadja. Ko do tad nije skontao. Pa kad nam stigne ono dogodilo se na danasnji dan haha.

Dobar dan. Vratila se od frizera, samo sam htela skratiti malo krajeve. Nije loše ispalo a nije ni nešto vau. Ali tu je moj muž da komentariše:  to si platila dve hiljade dinara?! To?

Da, to. I nije to nego moja frizura!
Šta mi se tu iščuđavaš, nije me unakazila žena, sasvim je ok ispalo. Mamlaze.:smor:
Nije on kriv. 🤣Skoro svako muško bi to reklo posle ženskog šišanja. 🤣 Farbanje se već primeti. Ako je onaj kontrast iz tamnog u svetlo, iz smeđe u pink i tako to. 🤣

Dobar dan. Vratila se od frizera, samo sam htela skratiti malo krajeve. Nije loše ispalo a nije ni nešto vau. Ali tu je moj muž da komentariše:  to si platila dve hiljade dinara?! To?

Da, to. I nije to nego moja frizura!
Šta mi se tu iščuđavaš, nije me unakazila žena, sasvim je ok ispalo. Mamlaze.:smor:
Treba li ti alibi :manikir:

Back