vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
ovde ostajes nedorecen, pa da ostavim pitanjceAuuuuuuu....ako u vezi sa ovim...
po tvom shvatanju može ...da rokne Danicu na zemlju...šta to znači...
- da li ti brines da je mozda ne uvredim Hrista, bar mi se cini tako
- a nije ti stalo uopste sto bi bilo koja zvezda pala na zemlju [znajuci da i malo veci meteor, kada padne meteorit, bolid moze da unisti zemlju, a kamoli zvezda]?
zvezde padalice, repatice, komete su drugo, jeste da padaju metaforicno, ali ne na zemlju, vec samo prolecu, i dok sagorevaju, nose svetlost.
Problem bi nastako ako bi se ostvarilo od jovanovog proricanja i otkrivenja da zvezda PELEN padne I ZAGORCA NAM TRECINU
https://biblehub.com/cro/revelation/8.htm
10Treći anđeo zatrubi. I pade s neba zvijezda velika - gorjela je kao zublja - pade na trećinu rijeka i na izvore voda. 11Zvijezdi je ime Pelin.
ILI
7Prvi zatrubi. I nastadoše tuča i oganj, pomiješani s krvlju, i budu bačeni na zemlju. I trećina zemlje izgorje, i trećina stabala izgorje, i sva zelena trava izgorje.
odakle ta vanzemaljska krv pomesana da se baci na zemlju - to ti meni odgovori, a nemoj kao nevernik/nehriscanin da branis Hrista od mene, ne ide, jer licemerno je da se tako postavljas kao braneci Hrista, kao da ima veze jel pala danica ili pelen, ako je steta ista.
Da li je Isaija prorok? Jeste. Evo ti citat bez referisanja na moj sajt, pa objasni jel Isaija video Danicu da pada ili Pelen mozda kao sto tvrdi lazno otkrivenje
- 14,12 Kako pade s neba, zvezdo danice, kćeri zorina?
Moje stanoviste je jasno - sve su to lazne zvezde, danica venera je planeta cak, pa onda prestanite da se samoobmanjujete i lazete, jer kada ja zavrsim sa laznim otkrivenjem, bice omrazeno, mozda ga kao svoj manifest uzmu luciferianci, ali medju hriscanima ce opet biti odbaceno, kako je i bilo u prvim vekovima.
SABORNA POSLANICA SV. APOSTOLA JUDE
- ...zvezde lažne (lutalice) za koje se mrak tame čuva zanavek.
Poslednja izmena: