Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.646
Kažu da to i nije čokolada već margarin.Ne volim belu čokoladu, čokolada ne mere biti bela.![]()
Al' šta ću kad volem
Kombinacija bijela čokolada+maline/pistaći...rapsodija ukusa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da to i nije čokolada već margarin.Ne volim belu čokoladu, čokolada ne mere biti bela.![]()

Sve je to dobro dok ne pokloniš poluprazne bombonjere.Kao one bombonjere što svako poklanja nekom drugom pa završe opet kod onog prvog![]()

Pola od pola mi ostalo na stolu u kanc![]()
Ni ja ne volim belu. Samo crnka.Ne volim belu čokoladu, čokolada ne mere biti bela.![]()
I @Bebica Be bacila keks pa dobila banEurokrem sam bacila u smeće koliko je ružan ali ne pamtim koji proizvođač, mislim da sam pisala o tome na Aleksandri![]()

Više za menePa i nije
Nema kakao praha nego samo kakao maslac i šećer
Ne volim ni ja

Tufahije mi izgledaju perverznoNi ja, ali daj šta daš
Mogu i tufahije.
A od svega je najslađi kadaif.
To je do tebe većTufahije mi izgledaju perverzno![]()

mhmSjetih se da ne volim ni Merci, možda dva ukusa samo da su im lijepa![]()

Kad to kaže ona koja ga ima redovno, šta ćemo nego vjerovatiU suštini, slatkiši su bolji od seksa. Ali stvarno.![]()
Ovo mi je najteže pitanje.Koji su vam najgori slatkiši koje ste probali?![]()
moraću da razmislim do sutraE to možeš da napraviš očas poslaVolim kombo crne čokolade i likera od višnje, omiljeni spoj ukusa, fazon Mon Cheri![]()
Lako tebi to tako lako reći kad ga imaš stalno.U suštini, slatkiši su bolji od seksa. Ali stvarno.![]()

Ne podsećaj me na ružnu prošlostI @Bebica Be bacila keks pa dobila ban![]()

Ti baš dosta stvari ne volišSjetih se da ne volim ni Merci, možda dva ukusa samo da su im lijepa![]()

Ima jedna poslastičarnica gdje mi je najdraži tart upravo od bijele čokolade i maline.Kažu da to i nije čokolada već margarin.
Al' šta ću kad volem
Kombinacija bijela čokolada+maline/pistaći...rapsodija ukusa![]()

Ti baš dosta stvari ne voliš![]()

Pa ne baš stalno. Samo povremeno.Lako tebi to tako lako reći kad ga imaš stalno.![]()

Mi prije na poslu kad jedemo skupa a jedemo nešto što nam se sviđa, samo čuješ: mmmmm uuuu mmm, ma ovo je bolje od seksa, uuu jeste, fantastično, mmmmm.U suštini, slatkiši su bolji od seksa. Ali stvarno.![]()
Ajd bežiNe volim belu čokoladu