- Poruka
- 30.481
Па ја те и питам да појасниш шта није тачно у наведеним тезама, не можеш овако једну реченицу, није ти ово политика.То су "промашене ствари" кажеш, а ниси објаснио због чега?Kakve su gornje teze, takvi su i moji odgovori. Čemu trošiti riječi na promašene stvari? Kad pročitam nešto vrijedno detaljnijeg komentiranja, uključit ću se. Dotad pratim i smijem se.
Ја знам да се вама Хрватима свако објашњење своди на србочетничку - великосрбску - југокомунистичку хегемонију, јер друго објашњење и немате, чак мислим да и после одласка на заход и необављене велике нужде и за то кривите србочетничку великосрбску хегемонију, али то можеш да продајеш својим земљацима који ће за то да те награде са оним смешком који носи заставу са још смешнијим амблемом коју си већ постовао, а док си овде ти нас удостоји пристојног одговора, због чега онај наводни приказ владара не би могао да одговара причи из јеванђеља по Матеји онако како је то већ описано?, на ког се то хрватског краља односи рељеф ако већ тврдиш да је круна краљевска?, шта то онда пише на башчанској плочи по твојим сазнањима?
Деретића си овде само ти поменуо и нико више.