Horoskop u izboru partnera

Nije bik naivan on je materijalan racundzija ali i guaman neko ko zivi i uziva zivot do kraja al u pravim stvarima nece kao ovan nerazumni da skace sa bandzi dzamniga ili da skace u more puno ajkula bik fino jede pije meraci nakace mu se nekada na ledja mnogi jel je za druzenje uz uzivanje al nije naivna ipak mu je ta venera dobro rekla koliko ce izgubiti novca za jednu noc nece otici bik kuci nikada praznog dzepa jeste pasivan miran al kada se naljuti a ponvaljam bika je najteze naljutiti onda je bas inat lik inace vecom dosadan znak ne volim da tumacim bikove jer predstavljaju neku mirnu luku i stabilnost a ko to voli pa mislim skoro pa niko nisu inspirativni
Kao i svi znaci koji kalkulišu, tamo gde ne treba!Pre se možeš tako zaje..ti, jer ljubav ne trpi kalkulacije tog tipa.Posebno, jer je bik (Venera ) i ljubav mu je itekako pri vrhu životnih prioriteta.Dobro prolaze, samo ukoliko kalkulišu u poslu.

Nije bik naivan on je materijalan racundzija ali i guaman neko ko zivi i uziva zivot do kraja al u pravim stvarima nece kao ovan nerazumni da skace sa bandzi dzamniga ili da skace u more puno ajkula bik fino jede pije meraci nakace mu se nekada na ledja mnogi jel je za druzenje uz uzivanje al nije naivna ipak mu je ta venera dobro rekla koliko ce izgubiti novca za jednu noc nece otici bik kuci nikada praznog dzepa jeste pasivan miran al kada se naljuti a ponvaljam bika je najteze naljutiti onda je bas inat lik inace vecom dosadan znak ne volim da tumacim bikove jer predstavljaju neku mirnu luku i stabilnost a ko to voli pa mislim skoro pa niko nisu inspirativni
Da, najbolje da te neko maltretira i da ste vecito u ratu, to je inspirativno i zabavno

I te kako znaju nerazumno trošiti novac! 😁
Što ofc, nije uvek u redu.
Bikovi su dosadni e sada naravno da bik simbolise prosperitet neki naperdak poljoprivredu a zasto pa to je maj to je proljece priroda buja sve cveta ekonomija ce takodje biti bolja kada Saturn udje u Bika jel npr Ovan je rat sukobi krize gubici i onda posle rata ide mir i napredak neki onda je to Bik koji ide odma posle Ovna itd itd

Bik je emotivna i duhovna daska al dobar je za uzitak pouzdan je dobro dodje na stolu kao supa bez mirisa i ukusa nikome niti smeta niti posebno prija a moze da se pokaze kada popije koju vise onda i zapjeva a bikovi lijepo pjevaju eto tako da sve ovo sto pricam o njima je dosadno kao sto su i oni dosadan znak i koji je suprotan znak znaku bika skorpija koja simbolise strast i nestabilnost i to sve jasno govori a skorpija je sve samo ne dosadan znak

Bik je emotivna i duhovna daska al dobar je za uzitak pouzdan je dobro dodje na stolu kao supa bez mirisa i ukusa nikome niti smeta niti posebno prija a moze da se pokaze kada popije koju vise onda i zapjeva a bikovi lijepo pjevaju eto tako da sve ovo sto pricam o njima je dosadno kao sto su i oni dosadan znak i koji je suprotan znak znaku bika skorpija koja simbolise strast i nestabilnost i to sve jasno govori a skorpija je sve samo ne dosadan znak
Ko je dosadan i zeli da se sa 20 godina il 30 osjeca kao djed neki da zivi tako usporeno i pasivno i zeli da nadje takvog para bracnog npr onda svakako treba da nadje bika nekome je to bas ono sto mu treba respektujem to i to je za nekoga al to je bik e

Bik emotivna i duhovna daska?
Pa, hvala, hvala - gromado ljudska.
Pojma ti nemaš...

Bik emotivna i duhovna daska?
Pa, hvala, hvala - gromado ljudska.
Pojma ti nemaš...
Ok bik si nema potrebe da se vrijedjas ako imas emocije i dusu to ce ti doci od raka nikako od bika nisam ja ocrnio bika gledaj ni prevelika dusa nekada nije dobra od nje zna da manjka masu nekih drugih stvari sve ima svoje prednosti i mane biti i bik ima neke prednosti evo ja sam skorpija pa to znam to mi je suportan znak takodje ni bikova sestra po veneri vaga nema emocije jel je predmet kako predmet moze imati emocije al je bik fizicki lijep znak kao i vaga

biti brutalno realan ne znaci imati manjak ljudkosti sada si vidio sta znaci kada neko ima merkura jezik u strelcu iskren jezik da imam merkura u vagi sada bi vagao rijeci gledao da drzim neki odnos da se druga strana ne naljuti strelac ne zna za taktiku kao sto kaze manastirka svi znaci kalkulisu npr strelac ne kalkulise ovan tek ne kalkulise

Ne u smislu muško-ženskih odnosa.Ljubavnih, da kažem.Ovan je sebičan znak, ego je kod njih jako izražen.Škorpija je intuitivan znak, pročitaće svakog i to što joj prećute.
Ovan je super sebican znak al nije razuman ne kazem da je glup al nije razuman vodi se nagonima u brzini radi sve nema plan neki u sebi i ne kalkulise a da je sebican to je tacno

Meni je Jupiter u Vodoliji, to mi je i podznak... ali nikada nisam srela muškarce Vodolije, baš nikada, a već sam pri kraju života, tako da.... hehe. Očigledno mi promašen život zbog toga ;)
U bre pri kra
Ovan je super sebican znak al nije razuman ne kazem da je glup al nije razuman vodi se nagonima u brzini radi sve nema plan neki u sebi i ne kalkulise a da je sebican to je tacno
ovan je dete koje voli konflikte. Imaju energije i non stop bi radili nešto, ne drži ih mesto

Back