analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.111
Pa logicno da bik rak kombinaciju mame skorpije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja imam uran i neptun u 1 kuci uvijek sam 1 korak ispredKako si samo pronicljiv![]()
Ja ja jaPa ja imam uran i neptun u 1 kuci uvijek sam 1 korak ispred
I poneki forumasi koji su spomenuli da imam ego trip i slicne izraze pa to je astroloski nemoguce kada imam jarac na podznaku koji je unistio taj ego do max i plus imam neptuna njeznog koji ga razdvodnjava max i jos mjesec u strelcu koji je sve samo ne egoman al strelac moze da se hvalise al nema ego kako npr ovan ili lavPa ja imam uran i neptun u 1 kuci uvijek sam 1 korak ispred
Ja sam samo brutalno iskren i isticem dobro i lose na sebi pa koliko puta sam spomentuo da mi taj jarac u podznaku je skesao mnoge stvari ono na lose kako to moze pominjati neko ko ima ego jak i plus u mom natalu nema nijedan element koji moze da ucini da ne budem brutalno iskren merkur u strelcu najiskreniji merkur i mjesec strelac iskrena budalaI poneki forumasi koji su spomenuli da imam ego trip i slicne izraze pa to je astroloski nemoguce kada imam jarac na podznaku koji je unistio taj ego do max i plus imam neptuna njeznog koji ga razdvodnjava max i jos mjesec u strelcu koji je sve samo ne egoman al strelac moze da se hvalise al nema ego kako npr ovan ili lav
Okaci ti sliku da te vidimoJa sam samo brutalno iskren i isticem dobro i lose na sebi pa koliko puta sam spomentuo da mi taj jarac u podznaku je skesao mnoge stvari ono na lose kako to moze pominjati neko ko ima ego jak i plus u mom natalu nema nijedan element koji moze da ucini da ne budem brutalno iskren merkur u strelcu najiskreniji merkur i mjesec strelac iskrena budala
nema sanse nooooo wayOkaci ti sliku da te vidimo
Meni ova rečenica nema nikakvu logiku...Pa logicno da bik rak kombinaciju mame skorpije
Pa posalji mi onda u pp, zapraticu te?nema sanse nooooo way
I sada pogledaj ovaj natal pun razumjevanja
Au, pa ti si sav na jednu stranu!
Uh, mars u skropiji
Dobar mars al ne toliko dobarUh, mars u skropiji![]()
Tako jeAu, pa ti si sav na jednu stranu!
Usresređen, vidim... Sve ti ide u trougao, kao strela se obrušavaš na cilj, zapostavljajući sve okolo dok ga ne postigneš.
Ali ja to intuitivno. Bez znanja.Tako je
Prvo polje na koje staneš je uvek bitno.Mislim ono nisam cudak al spolja sigurno djelujem kao cudak msm ono imam uran neptun u 1 kuci jos u jarcu ali to je surova astrologija kroz podznak te predstavi sto nije fer prvi glupi utisak 1 polje je besmisleno a odredi ti vecinu stvari u zivotu okrutno
Nije ti čudan izgled od podznaka, nego od Urana u prvom polju.On daje specifičan izgled i pojavu.Sad,...možeš biti napr.neki buntovnik sa ili bez razloga, možeš biti i neki genije.Uran u 1-om polju, daje svakako neku specifičnost kod osobe.Mislim ono nisam cudak al spolja sigurno djelujem kao cudak msm ono imam uran neptun u 1 kuci jos u jarcu ali to je surova astrologija kroz podznak te predstavi sto nije fer prvi glupi utisak 1 polje je besmisleno a odredi ti vecinu stvari u zivotu okrutno
Mogao bi biti bogat!Trust no one ti imas jupiter u vodoliji u 2 kuci tebe bi dobici cekali preko kompjutera interneta tehnologije neki posao vezan sa time tebi donosi dobitke jos ti jupiter pravi trigon sa plutonom sto je bas odlicno upravo 2 planete koje oznacavaju dobitke imas odlican aspekt da se bacis na kompjuterski neki posao ne samo kompjuterski sve sto je virtuelni nacin zarade e sada u vodoliji dalo bi da tebe i zanimaju tako neki izumi noviteti ideje neke nove uglavnom bas dobar aspekt
sta je ovo sa svim forumasima imam nesto bas slicnoPogledajte prilog 1019984
Hajd kolega, baci oko kad stignes, da vidim isplati li se igrati loto ili ne....

manastirkasta je ovo sa svim forumasima imam nesto bas slicno
i ja imam Jupiter u vodoliji u 2 kao vladara horoskopa
hoce nas pare
tebi neka Jarica treba![]()