Horoskop u izboru partnera

Pa ja imam uran i neptun u 1 kuci uvijek sam 1 korak ispred
I poneki forumasi koji su spomenuli da imam ego trip i slicne izraze pa to je astroloski nemoguce kada imam jarac na podznaku koji je unistio taj ego do max i plus imam neptuna njeznog koji ga razdvodnjava max i jos mjesec u strelcu koji je sve samo ne egoman al strelac moze da se hvalise al nema ego kako npr ovan ili lav

I poneki forumasi koji su spomenuli da imam ego trip i slicne izraze pa to je astroloski nemoguce kada imam jarac na podznaku koji je unistio taj ego do max i plus imam neptuna njeznog koji ga razdvodnjava max i jos mjesec u strelcu koji je sve samo ne egoman al strelac moze da se hvalise al nema ego kako npr ovan ili lav
Ja sam samo brutalno iskren i isticem dobro i lose na sebi pa koliko puta sam spomentuo da mi taj jarac u podznaku je skesao mnoge stvari ono na lose kako to moze pominjati neko ko ima ego jak i plus u mom natalu nema nijedan element koji moze da ucini da ne budem brutalno iskren merkur u strelcu najiskreniji merkur i mjesec strelac iskrena budala

Ja sam samo brutalno iskren i isticem dobro i lose na sebi pa koliko puta sam spomentuo da mi taj jarac u podznaku je skesao mnoge stvari ono na lose kako to moze pominjati neko ko ima ego jak i plus u mom natalu nema nijedan element koji moze da ucini da ne budem brutalno iskren merkur u strelcu najiskreniji merkur i mjesec strelac iskrena budala
Okaci ti sliku da te vidimo

1632315449688.png

Mislim ono nisam cudak al spolja sigurno djelujem kao cudak msm ono imam uran neptun u 1 kuci jos u jarcu ali to je surova astrologija kroz podznak te predstavi sto nije fer prvi glupi utisak 1 polje je besmisleno a odredi ti vecinu stvari u zivotu okrutno
Prvo polje na koje staneš je uvek bitno.
Određuje sve dalje - nastavak.
Tako je čak i u "čoveče ne ljuti se".
Nisi čudak. Mada, sve i da jesi, zar je to bitno.
Prosečni ljudi su dosadni i bez lični, oni koji se uklapaju u gomilu. Zar ne?

Mislim ono nisam cudak al spolja sigurno djelujem kao cudak msm ono imam uran neptun u 1 kuci jos u jarcu ali to je surova astrologija kroz podznak te predstavi sto nije fer prvi glupi utisak 1 polje je besmisleno a odredi ti vecinu stvari u zivotu okrutno
Nije ti čudan izgled od podznaka, nego od Urana u prvom polju.On daje specifičan izgled i pojavu.Sad,...možeš biti napr.neki buntovnik sa ili bez razloga, možeš biti i neki genije.Uran u 1-om polju, daje svakako neku specifičnost kod osobe.

...meni je ovaj smrad od horoskopa pogodio ka Vanga...sa Skorpionom / druga zena/
imao sam sve budala...a poslije razvoda smo proveli najbolja tri mjeseca poslije 10. godina braka
uvijek nekako natezenih,,,tada sam uvidio da sam dileja i opet i to ispustim nego je , po navici, zapostavim tj. nekontrolisano ispustim...a sve ...bas sve skorpion je spreman sa Ribom...no, Riba je Faraonn_va sudbina i mora se tako a s ljudima je / maskulinum et Feminimim/
tesko a onima koji i malo vise traze onda je...jos teze...eto tako danas misli,- faraonn Tumnopoteh I.

Trust no one ti imas jupiter u vodoliji u 2 kuci tebe bi dobici cekali preko kompjutera interneta tehnologije neki posao vezan sa time tebi donosi dobitke jos ti jupiter pravi trigon sa plutonom sto je bas odlicno upravo 2 planete koje oznacavaju dobitke imas odlican aspekt da se bacis na kompjuterski neki posao ne samo kompjuterski sve sto je virtuelni nacin zarade e sada u vodoliji dalo bi da tebe i zanimaju tako neki izumi noviteti ideje neke nove uglavnom bas dobar aspekt
Mogao bi biti bogat! 🤩

Back