Horoskop u izboru partnera

Pa 5 kuca u vagi jos ti je uran tu nestabilne veze neodlucne nagli raskidi neobicne veze i neocekivani rezultati tih veza i da dobices suprugu koja ce posjedovati osobine tvog oca vidis ti imas 7 kucu u jarcu mjesec u jarcu imaces tezak mucan oskudniji ali dug brak i zena te nece ostaviti nakon prve krize ili besparice brak koji pociva na razumu nije za tugu ali bas nemas cemu da se radujes dok ti je prvo polje mnogo bolje inace imas i mars u lavu privlace te jake zene sa osobinama lava nekada i sa nakitom jos ako dodas 7 kucu u jarcu zena ce ti biti autoritet moguce malo muskobanjasta psihicki ne fizicki tako da ti imas predispozicije da budes mlakonja u braku bik miran pasivan podznak u raku njezan daj malo muskosti nek ti proradi ovaj mars u lavu to ti je to

Jel čuješ, Perso?
Ćale mi je bio devica.. :D
Brak koji počiva na razumu?
Čudno, ranije su mi govorili da su mi emocije glavna vodilja, zbog meseca u raku...
Možda godine donesu neku mudrost, na samom kraju. :D
Inace imas pretenzije prema egoizmu zbog ovoga lava i bika al dobro je podznak rak ti to ublazuje gledaj da ponekada darujes nesto da bi se osjecao bolje i srecnije i da venera u biku sunce u biku ti jesi hedonista pazi se sa ishranom

Back