analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.111
Pa ovako imas veoma stabilan natal previse uticaja pasivnih znaka i dominiraju ti zenski znaci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto visi tako je kada ja tumacim jel jarac je uvijek otac u rak majka e sada mjesec to pojacava jel mjesec je porodica u prevodu rak ce dati edipovcaJel čuješ, Perso?
Ćale mi je bio devica..
Brak koji počiva na razumu?
Čudno, ranije su mi govorili da su mi emocije glavna vodilja, zbog meseca u raku...
Možda godine donesu neku mudrost, na samom kraju.![]()
Pa kako ti emocije mogu biti glavna vodilja kada sem raka nemas neke emotivne znake bik koji je ledara mjesec u jarcu koje je ogranicen da pokaze emociuJel čuješ, Perso?
Ćale mi je bio devica..
Čudno, ranije su mi govorili da su mi emocije glavna vodilja, zbog meseca u raku...
Procitala, sve ok, mozes sad da se udas za meneJel čuješ, Perso?
Ćale mi je bio devica..
Inace imas pretenzije prema egoizmu zbog ovoga lava i bika al dobro je podznak rak ti to ublazuje gledaj da ponekada darujes nesto da bi se osjecao bolje i srecnije i da venera u biku sunce u biku ti jesi hedonista pazi se sa ishranomJel čuješ, Perso?
Ćale mi je bio devica..
Ne znam.Pa kako ti emocije mogu biti glavna vodilja kada sem raka nemas neke emotivne znake bik koji je ledara mjesec u jarcu koje je ogranicen da pokaze emociu
Imas mnogo normalniji natal od perse al manje zanimljivInace imas pretenzije prema egoizmu zbog ovoga lava i bika al dobro je podznak rak ti to ublazuje gledaj da ponekada darujes nesto da bi se osjecao bolje i srecnije i da venera u biku sunce u biku ti jesi hedonista pazi se sa ishranom
Imam problema, da.Inace imas pretenzije prema egoizmu zbog ovoga lava i bika al dobro je podznak rak ti to ublazuje gledaj da ponekada darujes nesto da bi se osjecao bolje i srecnije i da venera u biku sunce u biku ti jesi hedonista pazi se sa ishranom

Vrijeme ce ti pokazati ko je u pravu al tumaciti neciji natal a ne polaziti od mjeseca pri bilo kojoj analizi je besmisleno jel mjesec se mijesa u sve ali u sve segmente zivotaNe znam.
Moguće je da ne tumače svi isto?
Ipak, u pitanju je divinacija, intuitivni upliv da se pročitaju signali i znaci...
Aj upari nas, da vidimo šta nas čeka.Imas mnogo normalniji natal od perse al manje zanimljiv
Moooolim?!Imas mnogo normalniji natal od perse al manje zanimljiv
Zajedno cinimo jednog kasvetnog covekaAj upari nas, da vidimo šta nas čeka.![]()

Da ti je sudjena devica? Sto da ne, Persa je super kad se ne naljuti ❤Šta ti kažeš Ario?
Kad već deliš srca i sve.
Misim: jel dobro video?
Ne ljutiš što ti hotujem Persu - to baš lepo.![]()
A kada se naljuti onda je ...Da ti je sudjena devica? Sto da ne, Persa je super kad se ne naljuti ❤
Pa slala sam ti onaj sto sam umrlaAjde i ti ariodante da tebi vidimo natal koliko si ljuta
Onda je malo skorpijaA kada se naljuti onda je ...
Ne vjerujem ti da si ta sa avatara,ni da si umrlaPa slala sam ti onaj sto sam umrla![]()
Pa mi skorpije smo ok likoviOnda je malo skorpija
E, to...Onda je malo skorpija
Kako si samo pronicljivNe vjerujem ti da si ta sa avatara,ni da si umrla