gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
DA zaisata, ako veruješ u boga, ne moraš slepo verovati crkvi. Mene lično nervira to što to što crkva mutljači nešto iza naših leđa, ima užasnu istoriju i sada kao da kuje neke zavere i sve to doprinosi nekom lošem utisku. Mislim da nikada se nikada neću osloboditi tog osećaja, neki ljudi su tako zatrovali svoj put....why not smile:Naravno!
All is full of love...
a sto se tice crkve...pa daj razmisli malo.
Ako ti verujes ne znaci da moras da se slazes sa crkvom.Kao sto vec neko rece...ako si vernik bog je i na istoku i zapadu...svuda (btw,ko feng sui umesa u ovo?![]()
) ja licno nisam vernik.
Nemam bas potpuno izgradjen stav,mada iskreno,ne verujem da cu ga ikad imati..( po tom pitanju..)
ali nesto sto ne podnosim je crkva..mesa se u sve.I zaglupljuje gomilu ljudi.(neko je pomenuo razliku izmedju katolicke-pravoslavne? jaoj,tek sto mi je od toga mukaa...)
Znam da ce me sad sigurno neko citirati i reci da ne lupetam ili tako nesto.Ali to je moje misljenje,a svako ima pravo da misli sta hoce
Želim da kažem svoje mišljenje, a da mi neko iz crkve (uz blagoslov) ne pridikuje.
PS. verujem u ljudsku dobrotu, a ako je neki homo ima, onda mi je prijatelj. :wink: