Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чупи НС:
коме се не свиђа може да лети за Холандију, па нека се тамо пуца у вену на сред улице ако баш толико хоће...
e ovo si bas odvalio...
doduse ne bih sad da skrecem s teme i da pocinjem pricu o holandiji i legalizaciji...

laura87:
fizio:
Verovao ili ne 10posto popuulacije priznaje da ima homoseksualne sklonosti. Ovde se ubrajaju i homo i bi.
Inace sto se tice mog misljenja vezano za njih..... Ne diraj me i sve je ok.

P.S. Pola vas bi dupe dalo da kresne dve lez devojke. :lol: :lol: :lol:

Pa zar nije jedna od najvecih muskih fantazija bas to-sex sa dve bi-ribe?Kao one su vam super,a ****** bljak...I zasto devojke normalnije prihvataju da je neko gej,lezbejka ili bi od muskaraca?

Sorry, ko je to rekao? :lol:

laura87:
fizio:
Verovao ili ne 10posto popuulacije priznaje da ima homoseksualne sklonosti. Ovde se ubrajaju i homo i bi.

Pa zar nije jedna od najvecih muskih fantazija bas to-sex sa dve bi-ribe?Kao one su vam super,a ****** bljak...I zasto devojke normalnije prihvataju da je neko gej,lezbejka ili bi od muskaraca?

Ja se sasvim slažem sa Čupijem u pogledu svega što je rekao u prethodnom postu!!! U pravu je: ne stoje crkve za džabe okrenute ka istoku.
A evo objašnjenja (koliko sam ja shvatila): Balkan je na istoku, na istoku se Sunce rađa, a pravoslavne crkve, kao i ikone u kući svakog vernika, su okrenute licem ka istoku. Po nekom predanju, na istoku je Bog.

Negde sam procitala da oni koji se pitaju o svojoj seksualnoj orijentaciji, da treba da se sete pola osobe u koju su se prvi put zaljubili. Ja sam se prvi put zaljubila jos u prvom osnovne u osobu suprotnog pola. Meni je jasno da sam hetero. Ali nemam nista protiv onih koji to nisu. Secate li se vi svoje prve ljubavi?

kasandra:
Negde sam procitala da oni koji se pitaju o svojoj seksualnoj orijentaciji, da treba da se sete pola osobe u koju su se prvi put zaljubili. Ja sam se prvi put zaljubila jos u prvom osnovne u osobu suprotnog pola. Meni je jasno da sam hetero. Ali nemam nista protiv onih koji to nisu. Secate li se vi svoje prve ljubavi?

Kako se ne secam...muskarcina i po!

*Lenja_Pita*:
laura87:
fizio:

Ja se sasvim slažem sa Čupijem u pogledu svega što je rekao u prethodnom postu!!! U pravu je: ne stoje crkve za džabe okrenute ka istoku.
A evo objašnjenja (koliko sam ja shvatila): Balkan je na istoku, na istoku se Sunce rađa, a pravoslavne crkve, kao i ikone u kući svakog vernika, su okrenute licem ka istoku. Po nekom predanju, na istoku je Bog.

I kakve veze sad ima pravoslavlje sa pederima?

*Lenja_Pita*:

Pa i po feng-shuiu spavaca soba treba biti okrenuta ka istoku (zbog sunca) tako da....
nema to nikakve *ebene veze sa pravoslavljem

Moon Child:
*Lenja_Pita*:

Pa i po feng-shuiu spavaca soba treba biti okrenuta ka istoku (zbog sunca) tako da....
:lol:
Shta sve necu chuti ovde... Totalno skretanje sa teme. Od homo, do zapada pa crkava na istoku!!! :roll:

*Lenja_Pita*:

Za one koji veruju u Boga, Bog je svuda prisutan. Bog je i na istoku i zapadu i na severu i na jugu i ovde gde se mi nalazimo. A ako su kod nas pravoslavne crkve i ikone okrenute prema istoku, to je verovatno zbog toga sto je tamo, iz naseg geografskog polozaja, Sveta zemlja, mesto gde je rodjen, gde je stradao i gde je vaskrsao Isus Hrist.

Moon Child:
*Lenja_Pita*:

Naravno da ima.

fizio:
Da ti ja kazem nesto..... Jel si se zapitala zasto ti smeta? Zato sto sto skrivas svoje homoseksualne sklonosti. Dobro znas da je tako. Svako prolazi kroz taj period. Prirodno je. :wink:

:?
kako mozes tako da lupas...
Za sebe znam da nemam takvih sklonosti. Ovo si izgleda rekao na osnovu svog primera.

Postoje homoseksualci, koji kazu da mrze osobe istog opredeljenja da bi se dokazali. Ima i onih koji su u vezi sa osobom suprotnog pola, na silu, glume zaljubljenost u nju. To im je kao neka maska i pokrice za javnost, a u stvari se tajno vidjaju sa osobama istog pola. Takva vrsta dvolicnosti je bas tuzna. Nije lako tim pacenicima...

@wild_child

Da li ti znas sta znaci diplomatija ? Izgleda da ne znas. Kazes da resavas probleme diplomatijom, a ovamo me vredjas, jer imam suprotno misljenje od tebe. Opet si to uradila i zato imam pravo da ti uzvratim.
Kazes da si na nivou iznad mene i mislis da si razumna osoba ??? - Nikada neces to biti !!!
Jedino u tvojim glupim fantazijama i pustim snovima...

Pa ne znam bash, mozhda tu i ima malo istine... dosta njih se u tinejdzherskom dobu definisihe kao bi, a posle ipak neki odu u pedere/lezbejke, neki u heterosexualce...
Da, crkva jeste protiv homosexualizma... bla bla bla, zashto i ja moram biti/ako cete da radite sve shto crkva kazhe... da vas vidim sve da postite svakog petka i srede, i u toku svih ostalih postova,da idete nedeljom u crkvu... da ne znate mozhda sve one liturgije napamet?

Crazy_creature:
Pa ne znam bash, mozhda tu i ima malo istine... dosta njih se u tinejdzherskom dobu definisihe kao bi, a posle ipak neki odu u pedere/lezbejke, neki u heterosexualce...
Da, crkva jeste protiv homosexualizma... bla bla bla, zashto i ja moram biti/ako cete da radite sve shto crkva kazhe... da vas vidim sve da postite svakog petka i srede, i u toku svih ostalih postova,da idete nedeljom u crkvu... da ne znate mozhda sve one liturgije napamet?
Svi psiholozi i psihijatri govore u prilog tome da je pubertet doba kad se tinejdzeri pronalaze... U tom periodu se najcheshce "pronadju" i nastave svoje zivote... Mislim, logichno je. Onako kako ti se razvija telo, tako ti se razvija i mozak i dusha.
Volela bih da vidim na chemu to crkva bazira to da je protiv homo. Nigde to ne pishe u Bibliji. I'd like to see that...

Lično-postim petak i sredu (ovo ozbiljno) i jesam vernik.
Nemam pojma zašto se crkva buni, ali ću onda radije biti na strani crkve (koja ni sama po sebi nije sjajna i sve to, ali bolja je od katoličke sigurno), jer ne vidim NIŠTA dobro u homoseksualnosti.
Ako iko vidi išta dobro u toj nastranosti neka mi kaže šta.

*Lenja_Pita*:
Lično-postim petak i sredu (ovo ozbiljno) i jesam vernik.
Nemam pojma zašto se crkva buni, ali ću onda radije biti na strani crkve (koja ni sama po sebi nije sjajna i sve to, ali bolja je od katoličke sigurno), jer ne vidim NIŠTA dobro u homoseksualnosti.
Ako iko vidi išta dobro u toj nastranosti neka mi kaže šta.
Ljubav. :roll: Shta ti vidish dobro u heterosexualnosti?

Naravno!
All is full of love...

a sto se tice crkve...pa daj razmisli malo.
Ako ti verujes ne znaci da moras da se slazes sa crkvom.Kao sto vec neko rece...ako si vernik bog je i na istoku i zapadu...svuda (btw,ko feng sui umesa u ovo? :lol: :D ) ja licno nisam vernik.
Nemam bas potpuno izgradjen stav,mada iskreno,ne verujem da cu ga ikad imati..( po tom pitanju..)
ali nesto sto ne podnosim je crkva..mesa se u sve.I zaglupljuje gomilu ljudi.(neko je pomenuo razliku izmedju katolicke-pravoslavne? jaoj,tek sto mi je od toga mukaa...)
Znam da ce me sad sigurno neko citirati i reci da ne lupetam ili tako nesto.Ali to je moje misljenje,a svako ima pravo da misli sta hoce

laura87:
kalliope:
:roll: mislim da sam negde cula da se to otkrije tek posle tiinejdzerskog doba, jer kad si tinejdzer, onda sve isprobavas, bla, bla.

Ja sam se ljubila sa devojkom...nije bilo lose,al ipak glasam za momke-jednostavo volim tako.
I ja i nije me ni malo blam da priznam. Mislim, to je potpuno normalno u nashim godinama. :roll: I to pre i ha ha... I ja se odluchujem za mushke... Nikad se ne bi skrivala da sam bi ili homo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back