wild_child:Ratka_:fizio:Da ti ja kazem nesto..... Jel si se zapitala zasto ti smeta? Zato sto sto skrivas svoje homoseksualne sklonosti. Dobro znas da je tako. Svako prolazi kroz taj period. Prirodno je. :wink:
:shock:
kako mozes tako da lupas...
Za sebe znam da nemam takvih sklonosti. Ovo si izgleda rekao na osnovu svog primera.
Postoje homoseksualci, koji kazu da mrze osobe istog opredeljenja da bi se dokazali. Ima i onih koji su u vezi sa osobom suprotnog pola, na silu, glume zaljubljenost u nju. To im je kao neka maska i pokrice za javnost, a u stvari se tajno vidjaju sa osobama istog pola. Takva vrsta dvolicnosti je bas tuzna. Nije lako tim pacenicima...
Mozda ce se jednom otkriti kakvog su opredeljenja pojedini clanovi ovog foruma. Ovde se foliraju, jer ih je sramota da pokazu prave sklonosti. Sigurno je neko od vas homo ili bi, orijentacije i to zna da jeste, ili mozda cak nece da prizna sebi da je tako pa je u borbi sa samim sobom.
@wild_child
Da li ti znas sta znaci diplomatija ? Izgleda da ne znas. Kazes da resavas probleme diplomatijom, a ovamo me vredjas, jer imam suprotno misljenje od tebe. Opet si to uradila i zato imam pravo da ti uzvratim.
Kazes da si na nivou iznad mene i mislis da si razumna osoba ??? - Nikada neces to biti !!!
Jedino u tvojim glupim fantazijama i pustim snovima...
Aha znaci po tvom,razuman znaci biti neprijateljski nastrojen prema svemu sto nije po nekim pravilima norme.Veruj mi ja znam sta znaci biti razuman i cak stavise imam dovoljno zdravog razuma da se ponekad i sudrzim od lupetanja gluposti ( za razliku od tebe )
A sto se tice tih fantazija.....pa ako nemati fantazije znaci ziveti u tvom hladnom,nemastovitom i diskriminisucem svetu onda mogu samo da zahvalim bogu sto nisam ti i sto ne delim tvoja vidjenja.....
@wild_child
Iznela sam svoje stavove i znam puno ljudi koji se slazu sa mnom u tome. Tacno je, ne treba uvek silom resavati nenormalne stvari, ali ne treba ih uvek i tolerisati. Treba ponekad pustiti budalu da bude budala, ako ne dira druge ili pravi bilo kakve gluposti. Zbog toga kazem, pustila bih ja tebe, ali ti i dalje nastavljas da vredjas.
Ti ces da mi kazes ono za gluposti i ostalo ?
- smesno...
Nisi pri zdravoj pameti i razumu i nemas pojma gde se nalazis. Svakom se ponekad desi da nesto lupi, ali ti stalno lupas gluposti i sto je najgore nisi svesna toga.
Ono na kraju u vezi fantazija i ostalog sto si rekla - nema nikakvog smisla i logike.
Svako ko je u pravu moze da diskriminise nesto i to ne znaci da zivi u nekom hladnom svetu mrznje i nemastovitosti. Sad nesto malo u vezi maste i fantazija da kazem: Bolje je biti cak i nemastovit, nego mastovit ovako kao ti.