Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*Lenja_Pita*:
Ako za ulaz u Evropsku uniju treba da podržim homo i biseksualce, da se radujem njihovim gej paradicama, onda mi se baš ni ne ulazi u nju. Sad sam u zemlji koja se skoro učlanila u EU...i ne sviđa mi se preterano.
Au lenja pito sad si me razorala :(

Ulazak u Evopsku Uniju preba shvatiti kao nešto pozitivno, sigurno se ne bi toliko zalagali da nije. Niko nas ne tera, a ako ćemo tako, oni trebaju nama, a mi njima...pa bez nas će se snaći.
Što se tiče onih gej parada, to je nije ništa čudno i homoseksualci su ljudi, ako su ih drugi prihvatili pokušamo i mi.
To je na kraju - tvoja lična stvar :D

LPhoklica:
*Lenja_Pita*:
Ako za ulaz u Evropsku uniju treba da podržim homo i biseksualce, da se radujem njihovim gej paradicama, onda mi se baš ni ne ulazi u nju. Sad sam u zemlji koja se skoro učlanila u EU...i ne sviđa mi se preterano.

Ulazak u Evopsku Uniju preba shvatiti kao nešto pozitivno, sigurno se ne bi toliko zalagali da nije. Niko nas ne tera, a ako ćemo tako, oni trebaju nama, a mi njima...pa bez nas će se snaći.
Što se tiče onih gej parada, to je nije ništa čudno i homoseksualci su ljudi, ako su ih drugi prihvatili pokušamo i mi.

Daaa, ali ako homoseksualci prave svoje parade, šta tek normalni ljudi treba da rade /ovo se rimuje-ha/. Ako su i oni ljudi, šta će im zasebne parade? Što se ne druže sa drugim normalnim ljudima?
Ja ulaz u Evropsku uniju ne smatram pozitivnim-raspašće se i ona jednog dana, a sumnjam da će Srbija ikad ući u nju, tako da... :roll:

*Lenja_Pita*:
LPhoklica:
*Lenja_Pita*:

Daaa, ali ako homoseksualci prave svoje parade, šta tek normalni ljudi treba da rade /ovo se rimuje-ha/. Ako su i oni ljudi, šta će im zasebne parade? Što se ne druže sa drugim normalnim ljudima?
Ja ulaz u Evropsku uniju ne smatram pozitivnim-raspašće se i ona jednog dana, a sumnjam da će Srbija ikad ući u nju, tako da... :roll:

Mozda zato sto vecina hoce da ih bije ?
Da li ti je to palo na pamet?

wild_child:
*Lenja_Pita*:
LPhoklica:
*Lenja_Pita*:

Mozda zato sto vecina hoce da ih bije ?
Da li ti je to palo na pamet?
Ma i nek ih biju kad su budale... :)

*Lenja_Pita*:
Pravo da ti kažem nije.
Pa nek' se zapitaju zašto je tako /izuzmimo činjenicu da smo zatucani balkanski narod/?
ne mozemo dda izuzmemo tu cinjenicu, jer je ona odgovor na tvoje pitanje.donekle. :roll:

e ne mogu vise, ali stvarno
od sad izbegavam ovu temu u siiiiiiirokom luku, a sa tim i dodatno nerviranje :roll:

Moon Child:
*Lenja_Pita*:
Pravo da ti kažem nije.
Pa nek' se zapitaju zašto je tako /izuzmimo činjenicu da smo zatucani balkanski narod/?
ne mozemo dda izuzmemo tu cinjenicu, jer je ona odgovor na tvoje pitanje.donekle. :roll:
mi zaista jesmo zatucani balkanski narod...
ooo ko da ćemo crći, ako prihvatimo nešto novo :evil:
mislim da ćemo svi pomreti ako neko u beogradu napravi gej paradu

Pod balkanskim podrazumevam tipichno zatucano mishljenje pojedinca. Npr: gay-eve treba pobiti i bojkotovati. Chinjenica je da su ****** i lezbejke loshije prihvaceni na Balkanu nego u ostalim delovima Evrope/Amerike... ne mogu da se prepirem ovde sa pojedincima, vec sam digla ruke... svaki put se izhivciram kad posetim ovaj topic.
Ovde ima slabo razumnih ljudi...veliki pozdrav Tini, Moon, wild_child, .. i ostatku.

Crazy_creature:
Pod balkanskim podrazumevam tipichno zatucano mishljenje pojedinca. Npr: gay-eve treba pobiti i bojkotovati. Chinjenica je da su ****** i lezbejke loshije prihvaceni na Balkanu nego u ostalim delovima Evrope/Amerike... ne mogu da se prepirem ovde sa pojedincima, vec sam digla ruke... svaki put se izhivciram kad posetim ovaj topic.
Ovde ima slabo razumnih ljudi...veliki pozdrav Tini, Moon, wild_child, .. i ostatku.
Pozz i tebi, i nemoj se nervirati oko nebitnih stvari... :wink:

Crazy_creature:
Mozda neki bas zele da ostanu "zatucani" namerno!

wild_child:
Ratka.koje si ti godiste?
Iskreno jako me razocarao tvoj stav,jer sam ipak mislila da ces ti kao starija i pametnija doci i reci nesto pametno,a svojim odgovorom tipa tuci i ubiti spustila si se na veoma veoma niski nivo.......tuzno .....veoma.
Mogu da shvatim da Pitica kaze takvo nesto,ima vremena sazrece ali ti....

@wild_child

Rekla sam negde da nisam starija. Necu da ti kazem koje sam godiste... mozda sam i isto kao i ti... To nije bitno. Ovde moze da dodje neko stariji, a moze da dodje na primer i neki klinac od 8 godina, pa ce opet da razmislja bolje od tebe... jer ti si stvarno u svakom pogledu poremecena...
Kako mozes samo onako da mi kazes ? Rekla sam da homoseksualizam nije bolest. On ponekada moze na bolesan i glup nacin da se ispoljava, a navela sam i primere kako. Svakom normalnom smeta kada vidi nesto sto nije u redu...
Ako ti tolerises i opravdavas gluposti, onda je jasno na kom si ti nivou !

Pa na visem od tebe sigurno...ja makar pokusavam diplomatski da resim problejm za razliku od tebe koja bi to odmah po kratkom postupku...a to sto TI kazes da nije bolest meni tako nista ne znaci.....jer ne mora da bude tacno samo zato sto si TI to rekla... :roll: :roll:

@ ratka

Da ti ja kazem nesto..... Jel si se zapitala zasto ti smeta? Zato sto sto skrivas svoje homoseksualne sklonosti. Dobro znas da je tako. Svako prolazi kroz taj period. Prirodno je. :wink:

Crazy_creature:

То је ваша чувена демократија.... Ми имамо своје мишљење и свако ко се са њим не слаже може да изнесе своје мишљење, али ће бити проглашен за затуцану и неразумну особу :roll: А шта ако педери и лезбејке лошје пролазе на Балкану.... Они се бојеса своја уверења, а ја за своја... Тако је било и биће, а коме се не свиђа може да лети за Холандију, па нека се тамо пуца у вену на сред улице ако баш толико хоће...
А можда нас баш та "затцаност" и спасе... Није све што долази са запада добро, заправо,јако је мало добрих ствари са запада... Не стоје цркве за џабе ка истоку....
А сада ми ешто дошло, неко рече 11% људи је геј... И ја сам чуо за тај податак, али не верујем... То је још једно лажно истраживање, као оно Садам=Хитлер=Слоба=Милошевић.... Па ја нисам видео конц логоре у Србији....

Verovao ili ne 10posto popuulacije priznaje da ima homoseksualne sklonosti. Ovde se ubrajaju i homo i bi.
Inace sto se tice mog misljenja vezano za njih..... Ne diraj me i sve je ok.

P.S. Pola vas bi dupe dalo da kresne dve lez devojke. :lol: :lol: :lol:

Чупи НС:
То је ваша чувена демократија.... Ми имамо своје мишљење и свако ко се са њим не слаже може да изнесе своје мишљење, али ће бити проглашен за затуцану и неразумну особу :roll:
Oni koji ne mogu da razumeju osobe koje se razlikuju od njih, nevezano u kom pogledu, vec ih ponizhavaju javno, fizichki i verbalno napadaju... Zaista su zatucani i nerazumni.
Чупи НС:
Тако је било и биће, а коме се не свиђа може да лети за Холандију, па нека се тамо пуца у вену на сред улице ако баш толико хоће...
Otkud ti znash shta ce biti? Nadam se da ce se neshto promeniti u ovoj drzhavi i na chitavom Balkanu, da ce ljudi malo proshiriti vidike... Kakve veze uopshte ovo drugo ima sa temom? Slazhem se sa tim da zapad nije savrshen, o tome nisam ni govorila. Ali medjusobno poshtovanje u zajednici i prihvatanje ljudi onakvi kakvi su... Na to bi malo mogli da se ugledamo.
Чупи НС:
Не стоје цркве за џабе ка истоку...
Koliko mi je poznato, tako su orjentisane samo pravoslavne crkve... Shta si hteo da kazhesh time? :lol:

fizio:
Verovao ili ne 10posto popuulacije priznaje da ima homoseksualne sklonosti. Ovde se ubrajaju i homo i bi.
Inace sto se tice mog misljenja vezano za njih..... Ne diraj me i sve je ok.

P.S. Pola vas bi dupe dalo da kresne dve lez devojke. :lol: :lol: :lol:

Pa zar nije jedna od najvecih muskih fantazija bas to-sex sa dve bi-ribe?Kao one su vam super,a ****** bljak...I zasto devojke normalnije prihvataju da je neko gej,lezbejka ili bi od muskaraca?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back