Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
why not smile:
Naravno!
All is full of love...

a sto se tice crkve...pa daj razmisli malo.
Ako ti verujes ne znaci da moras da se slazes sa crkvom.Kao sto vec neko rece...ako si vernik bog je i na istoku i zapadu...svuda (btw,ko feng sui umesa u ovo? :lol: :D ) ja licno nisam vernik.
Nemam bas potpuno izgradjen stav,mada iskreno,ne verujem da cu ga ikad imati..( po tom pitanju..)
ali nesto sto ne podnosim je crkva..mesa se u sve.I zaglupljuje gomilu ljudi.(neko je pomenuo razliku izmedju katolicke-pravoslavne? jaoj,tek sto mi je od toga mukaa...)
Znam da ce me sad sigurno neko citirati i reci da ne lupetam ili tako nesto.Ali to je moje misljenje,a svako ima pravo da misli sta hoce
DA zaisata, ako veruješ u boga, ne moraš slepo verovati crkvi. Mene lično nervira to što to što crkva mutljači nešto iza naših leđa, ima užasnu istoriju i sada kao da kuje neke zavere i sve to doprinosi nekom lošem utisku. Mislim da nikada se nikada neću osloboditi tog osećaja, neki ljudi su tako zatrovali svoj put....
Želim da kažem svoje mišljenje, a da mi neko iz crkve (uz blagoslov) ne pridikuje.

PS. verujem u ljudsku dobrotu, a ako je neki homo ima, onda mi je prijatelj. :wink:

Tinar:
laura87:
kalliope:
:roll: mislim da sam negde cula da se to otkrije tek posle tiinejdzerskog doba, jer kad si tinejdzer, onda sve isprobavas, bla, bla.

Ja sam se ljubila sa devojkom...nije bilo lose,al ipak glasam za momke-jednostavo volim tako.
I ja i nije me ni malo blam da priznam. Mislim, to je potpuno normalno u nashim godinama. :roll: I to pre i ha ha... I ja se odluchujem za mushke... Nikad se ne bi skrivala da sam bi ili homo...
Ajaaao, ja sam se milion puta ljubila sa drugaricama, tako iz zezanja... I da je neko homo ili bi , nista ne bih imala protiv, iako sam ja sigurna u svoje HETERO :wink: A, vi, konzervativci, koji osudjujete ljude koje se vole (na malo cudan nacin :D ), ali ipak NIJEDNA LJUBAV NIJE ZA OSUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

laura87:
Ko je ovde imao bilo kakvo homo iskustvo?Garant pola ljudi...
Ne verujem... I to nije homo iskustvo vec.. Ne znam kako to da nazovem... Meni je to bilo smao uvezbavanje poljubca. :oops: Bilo nas je chetiri i nijedna se nije ljubila i rekosmo "Ajde da probamo". Nije bila moja ideja...

Tinar:
laura87:
Ne verujem... I to nije homo iskustvo vec.. Ne znam kako to da nazovem... Meni je to bilo smao uvezbavanje poljubca. :oops: Bilo nas je chetiri i nijedna se nije ljubila i rekosmo "Ajde da probamo". Nije bila moja ideja...
Pa i jeste i nije homo iskustvo...Tj. vise jeste nego sto nije :P Ali dobro, tebi se to desilo jednom...Meni se desilo par puta, i toga se ne stidim... :wink:

Nefela:
Tinar:
laura87:
Pa i jeste i nije homo iskustvo...Tj. vise jeste nego sto nije :P Ali dobro, tebi se to desilo jednom...Meni se desilo par puta, i toga se ne stidim... :wink:

Zasto bi se stidela?Sve je za ljude....Ja sam to uradila da vidim kako izgleda...

kalliope:
Tina r:
Volela bih da vidim na chemu to crkva bazira to da je protiv homo. Nigde to ne pishe u Bibliji. I'd like to see that...

ocigledno je nekako ubaceno u glavu svestenika

Mislim da se o tome govori u Bibliji u delu o Sodomi i Gomori, gradovima simbolima razvrata. Stanovnici Sodome i Gomore su se, nakon hetero orgijanja, uspalili muskarci na muskarce, zene na zene. Bogu se nije dopao njihov razvratan zivot i on je unistio Sodomu i Gomoru. Izgleda da rec sodomija (analni odnos) potice od Sodome.

shto se tiche homoseksualaca, stvarno nemam nishta protiv..ljudi su ljudi...i ljubav je ljubav... (;
...donekle se slazhem s onim stavom da je 'prirodno' da su mushkarac i zhena zajedno, al jebga, ionako zhivimo u 'neprirodnom' svijetu, ili, tachnije, u svijetu u kom se ne zna shta ustvari jeste prirodno, a shta nije, tako da.. :wink:

...i ja sam se ljubila sa devojkama... pa? :roll: je l' me to chini lezbejkom? :? i shto neko reche, love is love... savetujem dobronamerno da odgledate film "mlade i razuzdane"... meni je promenio pogled na chitav svet... valjda ce i vama...

Ratka_:
fizio:
@ ratka

Da ti ja kazem nesto..... Jel si se zapitala zasto ti smeta? Zato sto sto skrivas svoje homoseksualne sklonosti. Dobro znas da je tako. Svako prolazi kroz taj period. Prirodno je. :wink:

:shock:
kako mozes tako da lupas...
Za sebe znam da nemam takvih sklonosti. Ovo si izgleda rekao na osnovu svog primera.

Postoje homoseksualci, koji kazu da mrze osobe istog opredeljenja da bi se dokazali. Ima i onih koji su u vezi sa osobom suprotnog pola, na silu, glume zaljubljenost u nju. To im je kao neka maska i pokrice za javnost, a u stvari se tajno vidjaju sa osobama istog pola. Takva vrsta dvolicnosti je bas tuzna. Nije lako tim pacenicima...

Mozda ce se jednom otkriti kakvog su opredeljenja pojedini clanovi ovog foruma. Ovde se foliraju, jer ih je sramota da pokazu prave sklonosti. Sigurno je neko od vas homo ili bi, orijentacije i to zna da jeste, ili mozda cak nece da prizna sebi da je tako pa je u borbi sa samim sobom.

@wild_child

Da li ti znas sta znaci diplomatija ? Izgleda da ne znas. Kazes da resavas probleme diplomatijom, a ovamo me vredjas, jer imam suprotno misljenje od tebe. Opet si to uradila i zato imam pravo da ti uzvratim.
Kazes da si na nivou iznad mene i mislis da si razumna osoba ??? - Nikada neces to biti !!!
Jedino u tvojim glupim fantazijama i pustim snovima...

Aha znaci po tvom,razuman znaci biti neprijateljski nastrojen prema svemu sto nije po nekim pravilima norme.Veruj mi ja znam sta znaci biti razuman i cak stavise imam dovoljno zdravog razuma da se ponekad i sudrzim od lupetanja gluposti ( za razliku od tebe )
A sto se tice tih fantazija.....pa ako nemati fantazije znaci ziveti u tvom hladnom,nemastovitom i diskriminisucem svetu onda mogu samo da zahvalim bogu sto nisam ti i sto ne delim tvoja vidjenja.....

kasandra:
kalliope:
Tina r:
Volela bih da vidim na chemu to crkva bazira to da je protiv homo. Nigde to ne pishe u Bibliji. I'd like to see that...

ocigledno je nekako ubaceno u glavu svestenika

Mislim da se o tome govori u Bibliji u delu o Sodomi i Gomori, gradovima simbolima razvrata. Stanovnici Sodome i Gomore su se, nakon hetero orgijanja, uspalili muskarci na muskarce, zene na zene. Bogu se nije dopao njihov razvratan zivot i on je unistio Sodomu i Gomoru. Izgleda da rec sodomija (analni odnos) potice od Sodome.
Ne, ne... Tu se govori o mnoogoo gorim stvarima kao orgijanju, sexu sa zivotinjama, nekrofilij, incestima...

FiUme:
*Lenja_Pita*:
FiUme:
Naravno da ne bih imala nista protiv,postovala bih njihovo seksualno opredeljenje!
Mozda bih cak i sama probala tako nesto :oops:
Gooospoooodeeee...
Po meni je to skroz ok i da znas dobro sam razmislila o ovome i sigurna sam da bih probala cim bi mi se pruzila prilika
Tako je!!Samo probaj :wink: :wink: STa je tu strasno, molim vas!!!A ti, pitice, ako se grozis toga, nemoj to raditi, a pusti ljude sa liberalnijim shvatanjima da isprobavaju sta god hoce! :roll: :wink:

Tinar:
Crazy_creature:
Pa ne znam bash, mozhda tu i ima malo istine... dosta njih se u tinejdzherskom dobu definisihe kao bi, a posle ipak neki odu u pedere/lezbejke, neki u heterosexualce...
Da, crkva jeste protiv homosexualizma... bla bla bla, zashto i ja moram biti/ako cete da radite sve shto crkva kazhe... da vas vidim sve da postite svakog petka i srede, i u toku svih ostalih postova,da idete nedeljom u crkvu... da ne znate mozhda sve one liturgije napamet?
Svi psiholozi i psihijatri govore u prilog tome da je pubertet doba kad se tinejdzeri pronalaze... U tom periodu se najcheshce "pronadju" i nastave svoje zivote... Mislim, logichno je. Onako kako ti se razvija telo, tako ti se razvija i mozak i dusha.
ma,u pubertetu nam hormoni divljaju i logicno je da tad nam se svidja svaki pol :oops: :lol:
Posle se to "stabilizuje" ...Ali,mislim da se sa homoseksualnim sklonostima radjamo,ali da tek kad sazremo mozemo biti sigurni da li smo stvarno homo,ili ne.

britgirl:
Tinar:
Crazy_creature:
Pa ne znam bash, mozhda tu i ima malo istine... dosta njih se u tinejdzherskom dobu definisihe kao bi, a posle ipak neki odu u pedere/lezbejke, neki u heterosexualce...
Da, crkva jeste protiv homosexualizma... bla bla bla, zashto i ja moram biti/ako cete da radite sve shto crkva kazhe... da vas vidim sve da postite svakog petka i srede, i u toku svih ostalih postova,da idete nedeljom u crkvu... da ne znate mozhda sve one liturgije napamet?
Svi psiholozi i psihijatri govore u prilog tome da je pubertet doba kad se tinejdzeri pronalaze... U tom periodu se najcheshce "pronadju" i nastave svoje zivote... Mislim, logichno je. Onako kako ti se razvija telo, tako ti se razvija i mozak i dusha.
ma,u pubertetu nam hormoni divljaju i logicno je da tad nam se svidja svaki pol :oops: :lol:
Posle se to "stabilizuje" ...Ali,mislim da se sa homoseksualnim sklonostima radjamo,ali da tek kad sazremo mozemo biti sigurni da li smo stvarno homo,ili ne.
Slazem se. Mislim, meni se ne svidja zenski pol na taj nachin kao momak, nego da bi volela da se intezivnije druzim sa njom, da prichamo... Kod mushkaraca je to mnogo slabije poshto onda takve zovu pederima.

Nefela:
FiUme:
*Lenja_Pita*:
FiUme:
Naravno da ne bih imala nista protiv,postovala bih njihovo seksualno opredeljenje!
Mozda bih cak i sama probala tako nesto :oops:
Gooospoooodeeee...
Po meni je to skroz ok i da znas dobro sam razmislila o ovome i sigurna sam da bih probala cim bi mi se pruzila prilika
Tako je!!Samo probaj :wink: :wink: STa je tu strasno, molim vas!!!A ti, pitice, ako se grozis toga, nemoj to raditi, a pusti ljude sa liberalnijim shvatanjima da isprobavaju sta god hoce! :roll: :wink:
Tako je bre :wink: :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back