- Poruka
- 71.645
I nemoj to da shvatis licno. Hocemo da pomerismo sve. Svaku i Krstaricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta ti hoćeš, da uskratiš mogućnost nekome da se menja i da zauvek bude zarobljen u patološkim obrascima, ne razumem
Kod mene nije bilo tih leptirica na pocetkuAvaj
P zaljubljeni su u vas i onda hoce da vas pomere iz mesta. A priznaces tesko je ovako pisano pa onda rec mora da bude teska i jaka i cvrsta i ubitacna i yebitacna dok dobro ne porazmislis o sebi i svojim postupcima.
Bas sam se jutros probudio,
i razmisljam sta da radim,
i pomislim,
daj danas cu da uskracujem ljudima mogucnost da se menjaju, da bi zauvek ostali zarobljeni u svojim patoloskim obrascima.
zato treba polako da se menjaju,samiBas sam se jutros probudio,
i razmisljam sta da radim,
i pomislim,
daj danas cu da uskracujem ljudima mogucnost da se menjaju, da bi zauvek ostali zarobljeni u svojim patoloskim obrascima.
Ne plediram za hladnocu.zavisi koju grupu posmatraš. ja se krećem među ljudima solidno zainteresovanim za psihologiju, i literatura o stilovima vezivanja je prilično IN
smučilo se ljudima da izbegavajući imaju svu kontrolu u odnosima, to je agonija. a kako se oni teško menjaju (najteže od svih jer je njima lepo u toj kontroli) isplativije je promeniti sebe. ogroman je udar na ego izbegavajućem kad shvati da njegova/njena hladnoća nema više efekta na tebe i da nećeš da se boriš za njihovu ljubav![]()
Jel mislis da si sazrela tako? Jel se izgradio nov i ispunjujuc i oslobadjajuc sloj koji nagovestava dalje vise, bolje, dublje, smehom zacinjeno?Kod mene nije bilo tih leptirica na pocetku
Ja sam imala osecaj
Ali islo je zaista postepeno pogotovo kod njega![]()
Ne plediram za hladnocu.
Pisem in general, one koje srecem/posmatram nisu merilo. Ljudi su danas vise sebicniji, egoisticniji, i, sto bi eksplodirci rekli, otudjeniji. Mnogo foliranja, manje otvorenosti.
a pojmovi musko-zenskih odnosa kod zumera, to je tek posebna prica.
DaJel mislis da si sazrela tako? Jel se izgradio nov i ispunjujuc i oslobadjajuc sloj koji nagovestava dalje vise, bolje, dublje, smehom zacinjeno?
Pa kad imas 48.meni zumeri nisu referentna grupa. oni su još uvek bebice
zato treba polako da se menjaju,sami

Mislis? Sta mislis? Da ti je trebalo da se naucis strljenju? Sto se nisi naucila strpljenju: na pr kupis cokoladu i ne pipas je 7 dana a stoji tu?Da
Mislim da mi je trebalo bas tako
Da se naucim strpljenu i poverenju![]()
Jesi uspeo da provalis ko je u koga zaljubljen?Avaj
P zaljubljeni su u vas i onda hoce da vas pomere iz mesta. A priznaces tesko je ovako pisano pa onda rec mora da bude teska i jaka i cvrsta i ubitacna i yebitacna dok dobro ne porazmislis o sebi i svojim postupcima.
Ne gledam ti ja to brate. Ja sam dosao ovde da se sprdam i zahebavamJesi uspeo da provalis ko je u koga zaljubljen?
E to ne moguMislis? Sta mislis? Da ti je trebalo da se naucis strljenju? Sto se nisi naucila strpljenju: na pr kupis cokoladu i ne pipas je 7 dana a stoji tu?
Sunce ti tvoje bogovo. Uzimas srce u ruke coveka, znacku casnu pionirsku si nadenula a ovamo ti lakse da se strpis s njim nego sa cokoladom?E to ne mogu
To je cokolada a ja jako volim da jedem hehe
Ne gledam ti ja to brate. Ja sam dosao ovde da se sprdam i zahebavam
Najviše padam na ribe koje su ortaci.Da li više padate na muškarce koji vas jako žele ili na one distancirane i hladne?
Ili nešto treće? Kao neka kombinacija ova dva?![]()
Reci a? Kako ti se svidja chat?
Budi najglasniji vrabacGolub je zapravo vrabac.