Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Struja:hajde ovako, jeste vaginalete sluze za pomoc pri otklanjanju nastalog problema, ali i kao izuzetna preventiva.pitaj ginekologa.kao i ispiranje irigatorom, jer koliko god mozes prsticem da prodres unutra i operes ribicu, ne mozes dovoljno.dakle, stvar potpune higijene i preventive.sto se tice zdravlja nisam imala problema sa istim, ali mislim da je u redu voditi racuna i da zapravo to predstavlja ozbiljan pristup istom, a ne igru.to je kao i obavezna higijena analnog predela posle upotrebe toaleta, kada vec pricam da budem potpuna.iznenadjujuci je broj ljudi koji to ne praktikuje, kao i broj zena koje ne peru bibi unutra, vec samo spolja.
mhm...mislim da je tvoj ginekolog dezinformisan :?
ili to - ili sam JA nedovoljno informisana, što u startu otapada
Nema šaje, novine su pune alarmirajućih tekstova PROTIV intimnih sapuna i opasnosti od dnevnih uložaka (štite rublje, a ne bibi, njoj ne prijaju), sama sam radila za rubriku medicina u Politici i razgovarala opširno sa lekarima, tako da....
Biće da ipak govoriš o lečenju, a ne o nezi. Nema tu šta da se pere IZNUTRA.
Klistir, naravno, ne služi nezi nego analnoj pristojnosti
Ne treba forisirati svoj organizam, nema potrebe, baš kao što je jagodica rekla za iritaciju kože iu skidanje zaštitnog sloja - been there, done that (upalilo mi se lice od maski jednom, zabranila mi lekarka sve invazinve kreme, maske, sapun....i preporučila STROGO proizvode apoteka Beograd, jer su kontrolisani i sveži ).