keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
ovo sad vec stvarno nije tema higijene!
otvorite novu gtemu, recimo "fajt".
otvorite novu gtemu, recimo "fajt".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
hanibaI77:ti to ozbiljno?meni? :shock:
SINDI:nego sta pametno covek da radi na ovoj ladnoci![]()
divlja u srcu:Mi medvedici vodimo ljubav i spavamo. :razz: 8-)
Torente rulez!intra:Znaš kako kaže Torente glupa ruka pravde :"Ruke se peru prije da mu ukažeš poštovanje."
eeeee.. da vi znate $ta sam ja dozhiveo u WCu od strane jedne zhene i to $efice.. blam zhivi da me pojede. WC ko i svaki srbski visok 3 metra, a zid izmedju za metar manji od plafona i chuje se svaka bakterija. Sirota zhena nije pi$ala vec je dobila proliv i tako se isprdela i iskenjala da sam se istraumirao. Vratim se u svoju kancelariju i ne pricham ni$ta od blama kolezi i eto nje posle 2 minuta.. mislila da je vec olajavam pa do$la da vadi stvar.. krenula da nam pricha kako je uvatio proliv i kako je jela neki kuvani kukuruz, a koleza je gleda u chudu ne zna o chemu se radi i $to to nama pricha. Posle sam mu sve objasnio. Komendije narode :lolavesic:to sa kakenjem imam i ja problem ,, u stanju sam po ceo godišnji odmor negde da provedem i da ne idem u wc ,,, to je strašno ali psiha ti je to ,,, ali ZAAATO kada dodjem kući pa kada zasednem ,,,,, uh ,,, moš misliti ??? i nemoj da misliš da muškarce boli uvo jer sam skoro doživela primer ;;;;; počeo on onako sa ššššššššš prosto da ti se pripiša kada ga čuješ ,,,, a ja se zakašljem u fazonu da zna da nije sam ,,,, he he ,,, usmerio ga na zid pisoara --- možda i wc šolje ,,, ma otkud bi ja znala --možda imaju i čučavac ,,