Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
nisam sigurna za te hemije...pazi kad sam UBEĐENA da priroda to reši sama. Upišite mi minus, ali ja sam ginekološki gledano 101% zdrav čovek, što bih to menjala za kozmetiku za bibi?
Vaginelete na bazi biljaka - pretpostavljam da misliš n akantarion i sl. Zar to ne služi da ZACELI postojeće ranice na grliću? :?
Ne, misim da to nije nega. Možda - lečenje. Irigator takođe. To me podseća na "kremu za zanoktice", "učvršćivač laka za nokte" ili ..ne znam, neku takvu mamiparu nepotrebnu. Ne igrajte se za zdravljem, čak ni reproduktivnim!!
Vaginelete na bazi biljaka - pretpostavljam da misliš n akantarion i sl. Zar to ne služi da ZACELI postojeće ranice na grliću? :?
Ne, misim da to nije nega. Možda - lečenje. Irigator takođe. To me podseća na "kremu za zanoktice", "učvršćivač laka za nokte" ili ..ne znam, neku takvu mamiparu nepotrebnu. Ne igrajte se za zdravljem, čak ni reproduktivnim!!

ali ne mogu ja to ovako virtuelno nema pravog filinga.posto sam od onih sto se izoblice kada su besni.dakle,moji mi kazu da se plase kada vide da me posecuju furije!zato struja kulira i nosi psa sa sobom