HIGIJENA

nisam sigurna za te hemije...pazi kad sam UBEĐENA da priroda to reši sama. Upišite mi minus, ali ja sam ginekološki gledano 101% zdrav čovek, što bih to menjala za kozmetiku za bibi? :lol:
Vaginelete na bazi biljaka - pretpostavljam da misliš n akantarion i sl. Zar to ne služi da ZACELI postojeće ranice na grliću? :?
Ne, misim da to nije nega. Možda - lečenje. Irigator takođe. To me podseća na "kremu za zanoktice", "učvršćivač laka za nokte" ili ..ne znam, neku takvu mamiparu nepotrebnu. Ne igrajte se za zdravljem, čak ni reproduktivnim!!

pa ti stavi 20 svecica..ko ce znati...
e da shlihtam ti se necu da se suochim sa istinom
:)

e prema nekim ljudima treba oshtro lik je pricao kako je bio fin prema poshtaru a ovaj ga je konstatno podjeba.vao zezao ga za isporuke i tako
i jednom ga zamalo nije premlatio lopatom i ovaj je postao prijatan i uvek se javlja i tako

inace niej lose sad pijem paradajz sok i jogurt i neki misle da sam super kao dobra sam ali zbog toga cu postati bash onaj najgori oblik. ko im kriv.
a kao mislim d anecu

pa ne znam da li reshi meni rastu pechurke na pishi odavno ali kao neka ih. ne znam cak ni odakle da li od . ili su same tu doshle...tipa iz guze
eheheheh higijena :) ovih dana sam svesnija da sam chesto svinja. kao pogrdno. to ako se nekad rukujete sa mnom..ako se desi pa da pazite. il ne daj bozhe da vam donosim neke chashe. ahahahha ako vam preko mene bude ishlo pice od nepoznatog udvaracha :> :>
otvaram kladionicu ko ce da pobedi. mada ponekad mislim da ima veze s nechim nekad mi smeta vise a enkad manje.

pa verovatno ne treba ni previshe strugati..vajlda kozha pravi neku zashtitu pa ako ti stalno to skidash skidash odbranu. a i shta ako se ti naviknesh na savrsheno cisto...ulice su prljavije itd pa je i kozha osetljivija i tako

e sad ej jogurt i cveklin sok...bolji mi ej paradajz i jogurt. i malko bibera.

heheh dijeta :) :)

inache raspitajte se kad neki manastir ima slavu...onda se obichno isprse za ruchak
ok ne obicno.. a tamo se obicno dobro jede pa prirodno mleko pa ovo ono...
vaistinu

Betty:
nisam sigurna za te hemije...pazi kad sam UBEĐENA da priroda to reši sama. Upišite mi minus, ali ja sam ginekološki gledano 101% zdrav čovek, što bih to menjala za kozmetiku za bibi? :lol:
Vaginelete na bazi biljaka - pretpostavljam da misliš n akantarion i sl. Zar to ne služi da ZACELI postojeće ranice na grliću? :?
Ne, misim da to nije nega. Možda - lečenje. Irigator takođe. To me podseća na "kremu za zanoktice", "učvršćivač laka za nokte" ili ..ne znam, neku takvu mamiparu nepotrebnu. Ne igrajte se za zdravljem, čak ni reproduktivnim!!
hajde ovako, jeste vaginalete sluze za pomoc pri otklanjanju nastalog problema, ali i kao izuzetna preventiva.pitaj ginekologa.kao i ispiranje irigatorom, jer koliko god mozes prsticem da prodres unutra i operes ribicu, ne mozes dovoljno.dakle, stvar potpune higijene i preventive.sto se tice zdravlja nisam imala problema sa istim, ali mislim da je u redu voditi racuna i da zapravo to predstavlja ozbiljan pristup istom, a ne igru.to je kao i obavezna higijena analnog predela posle upotrebe toaleta, kada vec pricam da budem potpuna.iznenadjujuci je broj ljudi koji to ne praktikuje, kao i broj zena koje ne peru bibi unutra, vec samo spolja.

Unutra?????? Sorry, ali pitam se koji ti je ginekolog to preporucio, posto je unutrasnja flora nesto sto bas i ne bi trebalo da se narusi, po recima mog ginekologa. Stavise, rekao je da dosta zena prave gresku jer usmere tus i ispiraju se unutra sto onda obavezno vodi ka cescim upalama i problemima upravo zato jer se flora i kiselost narusi. Nisam sigurna da ti je to bas ispravno....

nikada nisam imala problem.idem redovno kod ginekologa i razgovaram sa njom o svemu sto me zanima.zena potvrdjuje ono sto radim kao ispravno.ne usmeravam tus unutra ne prija mi, ali ja ne mogu da zamislim drugacije odrzavanje higijene.

hahahah..e super, znaci to volis..mogu onda i ja da ti budem decko8-)

jedino sto meni nikad ne skace adrenalin...ladna sam ko spricer..nekad mi zbog neceg bude zao, nekad mi se nesto gadi..ali, zeno..ja ne pamtim kad sam bila ono, ljuta kao ris..mora da mi nesto fali:roll:

Struja:
nikada nisam imala problem.idem redovno kod ginekologa i razgovaram sa njom o svemu sto me zanima.zena potvrdjuje ono sto radim kao ispravno.ne usmeravam tus unutra ne prija mi, ali ja ne mogu da zamislim drugacije odrzavanje higijene.

Onda ti je organizam zaista jak i zdrav. Ja ovo znam zbog problema svoje tetke koja je bas radila tako kao ti i sjebala se za par godina unapred. Ginekolog joj je objasnio da ce sad trebati mnogo vremena da se ravnoteza unutra ponovo uspostavi i striktno joj zabranio ispiranje iznutra rekavsi da se priroda vec pobrinula za to i da je dovoljna spoljasnja higijena. Isto to mi je potvrdio i moj ginekolog kad sam ga bas uporavo iz tog razloga pitala da li je to potrebno ili ne. Drago mi je da ti nemas problema ali ja zbog tudjeg jako loseg iskustva ne zelim da krenem sa tim eksperimentisanjem, posto do sada ne imadoh nikakve probleme pa ne bih da rizikujem :)

hahah slatka si.moram da kazem avaru da procita ovo, umrece od smeha.
uh ja sam furija.mada brzo sagorim, mrzi me da dugo besnim.jer u biti ne volim konflikte.naravno,govorim o odredjenim situacijama koje me dovedu u to stanje.uglavnom sam zivo mirna.a o gadjenju da ne govorim, dakle gadljiva sam na mnogo sta.nije zgoreg da ponekada i poludis.znas.

e vas dve ste me super nasmejale sada.hvala vam.mada to i nije neki problem.
sto je struji milo to joj se i pricinilo.:lol: procitala sam da je nina napisala"onda ti je orgazam zaista jak i zdrav" vaistinu!:lol:

pa cekaj da se nadrkam.:p ali ne mogu ja to ovako virtuelno nema pravog filinga.posto sam od onih sto se izoblice kada su besni.dakle,moji mi kazu da se plase kada vide da me posecuju furije!zato struja kulira i nosi psa sa sobom:lol:

Queen_:
sve je to lepo i krasno, ali ko će sve to da pročita:-?

...:)...Zaista je obimno i verujem da svi imaju identicnu reakciju pre citanja - licno sam bila cvrsto odlucila da se ne upustam u surfovanje kroz 'more teksta', no tema me je prosto 'uhvatila' - ukoliko postoji interesovanje, a moguce je tu i tamo 'ukrasti' koji trenutak za citanje - toplo preporucujem, zaista vredi procitati...Bilo bi dobro kada bismo culi i strucna misljenja na temu...

ma nije da me ne zanima, ali ko će sve to da popamti? ja više ne znam šta da čitam i šta da kupim i šta je štetno i šta nije:? . ostavila sam cigarete, mislim da je to dosta od mene. Eto, bar ću da se trujem kozmetikom

Back