HIGIJENA

bez ljutnje -ne mogu.vec sam okarakterisana kao izuzetno nezgodan sagovornik, ostrog jezika i bezobzirnih izjava.
i dalje mislim da sam izuzetno ljubazna, dajem sve od sebe.takav sam covek.
efendija, ne znam ko je,nije ni vazno, ima ogromnu mrznju i gadjenje u odnosu na zene.pored sve inteligencije.meni je jasno kada sagledam stvari iz novog ugla, mada mi je sve vreme negde provejavalo, o cemu on zapravo prica.
odgovor mozda dodirnemo jednom kada te budem pozvala na kafu, a ti kazes jupi!

jeste, zubni konac pod obavezno.za ispiranje grla je dobro s vremena na vreme grgotati tropostotni rastvor hidrogena ili desetak kapi povidon- joda u decilitar vode.super stvar za dezinfekciju ili kod upale grla posle tri tretmana dnevno sve prodje.

hm, heksoral,cini mi se da sam za njega cula da su ga klinci pili naiskap i da ima sedativno dejstvo? je l intra loma grgoces loma gutas :lol: salim se.

Kakvi luzeri :razz: Neverovatno..
Evo podataka iz jedne lepe knjige o copy/ paste kulturi:

pasta za zube je nepotrebna jer se sva briga o zubima svodi na ispravno trljanje zuba, a pasta služi samo da osveži dah;
Aluminijumski papir je štetniji od azbesta
Formula krema za sunčanje je nepromenjena još od rata, uprkos porastu broja malignih oboljenja. Kreme za sunčanje štite samo od UVB zraka, ali ne i od štetnih UVA
Ranije je postojalo 60 vrsti jabuka, danas postoji samo 3
Zimi se transgenetičke jagode ne mrznu zahvaljujući genu pozajmljenom od riba iz hladnih mora
I tako dalje..

Strojo, sav taj gnev zbog toga što te ginekologinja loše posavetovala? :P Gnusobe, kažeš, još i Efendija sjajan lik? :lol:
Preteruješ.

Ajde ako ti je pri ruci taj recepat za irigator prepiši šta kažu u njemu, čemu služi...

nego, jeste li vi čuli za plaćeni oglas?
Dakle, u Lisi (Burdinoj) u par navrata lansirani kratki tekstići na temu irig.i specijalnih gelova, nakon čega niej moglo da se ŽIVI od alramirajućih tekstova po dnevnim i ženskim novinama da se sas vaginom ne treba eXperimantisati.
I nije bilo za i protiv, nego samo protiv! Mnogo protiv. Jednodušno protiv.

Naravno, odluka je na tebi i lekaru. Drago mi je da ti to prija i da si ok, ali nisam sigurna u to što propagiraš, koliko vidim niko sem tebe ovde na temi nije (ili jeste? ) ubeđen da je to sasvim neophodno & zdravo....
ajd prepiši recepAt, mani se nadvikivanja. 8)

Strujo preterujes. Posto vidim da si bas fino podebljala 'flora' jasno mi je da se to odnosi i na moj post. Neverovatno. Ja ti rekoh sta su cak dva ginekologa rekla ovde i koliko vidim nista drugacije ginekolozi nisu rekli ni ostalim zenama na forumu, samo je ta tvoja tebi preporucila irigator, vaginalete, trista cuda a zdrava si. Ja bih se zamislila na tvom mestu a ne pucala po ostalima. Ovde se irigator preporucuje kao terapija zenama koje su podlozne ucestalim vaginalnim infekcijama a ne zdravim zenama tek tako, fore radi..kao neka higijena koja moze vise stete nego koristi da napravi kod zdrave zene. Ja do sada i bez irigatora ne imadoh nikakvih problema i apsolutno sam zdrava. Zato cool down, radi sta hoces, stavljaj sta hoces u ribicu, tvoja ribica tvoja stvar. :lol: Niko ti nista lose nije rekao, svako je izneo misljenje svog ginekologa i to je to, te tako ne vidim potrebe za ovakvim grubim tekstom:

"samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno."

Dodacu na to samo jedno, ako mislis da ce ti se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama sloziti na osnovu foruma veruj mi da grdno gresis.

Anđeli s vama, strujka ništa stašno nije napisala, možda samo preterala sa upotrebom irigatora jednom nedeljno.

Moju floru najviše narušava nervoza i stres, primetila tokom godina, čak je i nazeb milosrdniji.

Nije strujka nikog prozvala,

svi mi pišemo iz svoje "orbite", na osnovu svog iskustva i gomile raznih informacija i dezinformacija, trenutnog stanja komentara na forumu ... i ko zna čega sve. Ima gomila postova koji su nastali u trenutku, da nas je nešto ponelo i nažbrljokamo ponekad svešta.

Svaka od nas ima samo svoju floru, i ono što je za jednu dobro uopšte ne mora da znači da je dobro za neku drugu.

gurmanci:
Kad smo vec kod zuba, moj stomatolog insistira na upotrebi konca. Ja ga ranije nisam koristila misleci da je dovoljno redovno prati zube, ali zubi nisu cisti dok se ne ukloni i ono dokle cetkica ne moze da dopre. Svi zubni konci su se pokazali kao losi osim Oral-b floss u zelenoj kutiji sa mirisom mentola. Cuvajte zube, vazno je i zbog zdravlja i zbog lepote :P

Definitivno zubni konac i mogu ti reci da koristimo isti :)

klara_m:
Anđeli s vama, strujka ništa stašno nije napisala, možda samo preterala sa upotrebom irigatora jednom nedeljno.

Moju floru najviše narušava nervoza i stres, primetila tokom godina, čak je i nazeb milosrdniji.

naravno da nije, pa i da jeste, sta s tim?:wink:
moju floru najvise narusava nejebica, primetila tokom godina:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back