S
Struja
Gost
ma ***** sapun cuvaj zdravlje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Struja:samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno.
to unistava zubeintra:Kosa - lug+kišnica
Zubi - malo sode bikarbone na prst

salim se.
Mada sam više za alkoholne napitke, a onda kad ode grlo od ladne pive - heksoral
Gnusobe, kažeš, još i Efendija sjajan lik?
Nina2:Ginekolog joj je objasnio da ce sad trebati mnogo vremena da se ravnoteza unutra ponovo uspostavi i striktno joj zabranio ispiranje iznutra rekavsi da se priroda vec pobrinula za to i da je dovoljna spoljasnja higijena.
Niko ti nista lose nije rekao, svako je izneo misljenje svog ginekologa i to je to, te tako ne vidim potrebe za ovakvim grubim tekstom:gurmanci:Kad smo vec kod zuba, moj stomatolog insistira na upotrebi konca. Ja ga ranije nisam koristila misleci da je dovoljno redovno prati zube, ali zubi nisu cisti dok se ne ukloni i ono dokle cetkica ne moze da dopre. Svi zubni konci su se pokazali kao losi osim Oral-b floss u zelenoj kutiji sa mirisom mentola. Cuvajte zube, vazno je i zbog zdravlja i zbog lepote![]()

klara_m:Ima gomila postova koji su nastali u trenutku, da nas je nešto ponelo i nažbrljokamo ponekad svešta.
klara_m:Anđeli s vama, strujka ništa stašno nije napisala, možda samo preterala sa upotrebom irigatora jednom nedeljno.
Moju floru najviše narušava nervoza i stres, primetila tokom godina, čak je i nazeb milosrdniji.