parfemi: Guerlain Mitsouko i Guerlain Lavande Velours (dok mi zalihe traju jer ga vise ne proizvode
)
ono ostalo sam rekla... Dr Hauschka za sve
)ono ostalo sam rekla... Dr Hauschka za sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)jurodivi:kad je u pitanju fauna?kako stoite sa tim..mislim oce li tu da se nesto zakoti zbog dugogodisnje nejbice?a?neke bubice i to..

klara_m:Moju floru najviše narušava nervoza i stres, primetila tokom godina, čak je i nazeb milosrdniji.

Koristim anti stres kupke radi ugodnog mirisa (efekat anti stresa još nisam primjetila)gurmanci:Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?
gurmanci:Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?

pikax:Naftne derivate.. ( Nivea, Dove, l'Oreal, Garnier, Fruttini, Johnson's, ... ) , navikla tako.![]()

.....

Sada su sve samo bibi... :wink:
gurmanci:Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?
Njega ne tretiram sam,za njega ima ko da se brine.xpajamacax:a šta radiš sa pišojkom?
ne ne nisam mislila na bacanje istog u nesvest![]()

U tome je prednost, mozes svakome da ih pozajmis...............al davratis,nemoj da te jurim, sad ide nesto sto se rimuje al nesmemteardrop:pajamaco, pa čovek lepo napisao "Adidas//Veštački ekstremiteti". Pretpostavljam da ih održava Vileda četkom za ribanje?![]()

E, pa necuteardrop:E, nema toga! Ko uzme - njegovo je!![]()

I da znas da necuteardrop:E, pa nemoj![]()
ja sam mogla da ocekujem svasta od nekoga drugog ali ne od tebe.smatram da si normalna.Nina2:Strujo preterujes. Posto vidim da si bas fino podebljala 'flora' jasno mi je da se to odnosi i na moj post. Neverovatno. Ja ti rekoh sta su cak dva ginekologa rekla ovde i koliko vidim nista drugacije ginekolozi nisu rekli ni ostalim zenama na forumu, samo je ta tvoja tebi preporucila irigator, vaginalete, trista cuda a zdrava si. Ja bih se zamislila na tvom mestu a ne pucala po ostalima. Ovde se irigator preporucuje kao terapija zenama koje su podlozne ucestalim vaginalnim infekcijama a ne zdravim zenama tek tako, fore radi..kao neka higijena koja moze vise stete nego koristi da napravi kod zdrave zene. Ja do sada i bez irigatora ne imadoh nikakvih problema i apsolutno sam zdrava. Zato cool down, radi sta hoces, stavljaj sta hoces u ribicu, tvoja ribica tvoja stvar.Niko ti nista lose nije rekao, svako je izneo misljenje svog ginekologa i to je to, te tako ne vidim potrebe za ovakvim grubim tekstom:
"samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno."
Dodacu na to samo jedno, ako mislis da ce ti se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama sloziti na osnovu foruma veruj mi da grdno gresis.