HIGIJENA

jurodivi:
kad je u pitanju fauna?kako stoite sa tim..mislim oce li tu da se nesto zakoti zbog dugogodisnje nejbice?a?neke bubice i to..

jao, pa od coveka tvojih godina i iskustva iznenadjujuce si neinformisan:rolleyes:
flora se remeti od nejebice, a fauna od prejebice..hocju reci, kad ***** sve redom pa zapatis bubice:mrgreen:

gurmanci:
Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?
Koristim anti stres kupke radi ugodnog mirisa (efekat anti stresa još nisam primjetila) :D
Za kosu koristim domaće blage šampone (domaće je domaće, ispitano i provjereno a i pomažem domaću industriju),
Regenerator za kosu koristim radi lakšeg raščešljavanja duge kose (i to može biti, a ne mora domaći),
Za intimno pranje koristim intimne tečne sapune koji imaju dosta blaži ph faktor pa ne iritiraju sluzokožu,
Za pranje ruka korstim tečni sapun jer je efikasniji (standardni sapun je sklon prljanju...)

Mlijeko za tijelo koristim zimi, tonik ljeti itd.

Heh...ne biste verovale koliko je ono Bettino "bibi" zarazno... :lol:
Drugarice su me prvo gledale shokirano,a posle su popadale od smeha... :lol:
Njihove bibi su do juche imale krshtena imena... uglavnom po nekim bivshim devojkama njihovih momaka :lol: Sada su sve samo bibi... :wink:
Ne znam zashto sam vam ovo isprichala... :?

Peta, bila nekad neka moja tema na savremenom o imenima za ljubimicu i ljubimca :P
Idem da dodam sad i BIBI
inače, za to zahvaliti pajamaci
animal-smiley-085.gif

gurmanci:
Šta koristite za licnu higijenu od glave do pete i zasto?

Nivea (gel za tuširanje, mleko za telo i intimni tečni sapun) - telo
Garnier (gel za umivanje, tonik, dnevna i noćna krema, maska) - lice
Garnier (šampon i balsam) - kosa
Colgate - zubi.
Rexona stick

e, a za BIBI....
to je jedna slatka pričica (meni bar)
moja ćerka ne ume da kaže ribica...pa tako postade bibi:p
i dobrano se vidim odomaćilo na sve strane:p
jedino je problem što nervira svog brata kada ga vidi da piški, onda pokazuje prstom ka njemu i
onako kroz rukom sakrivena usta kaže BIBI, VIDI MAMA BIBI:p

hahah ala se vi lepo družiteeee
e, ja sad idem na kafu kod drugarice,
a vi sda budite dobri deco.
i pazite kako se ponošate.
mojne se ujedatei ono-ovo

Nina2:
Strujo preterujes. Posto vidim da si bas fino podebljala 'flora' jasno mi je da se to odnosi i na moj post. Neverovatno. Ja ti rekoh sta su cak dva ginekologa rekla ovde i koliko vidim nista drugacije ginekolozi nisu rekli ni ostalim zenama na forumu, samo je ta tvoja tebi preporucila irigator, vaginalete, trista cuda a zdrava si. Ja bih se zamislila na tvom mestu a ne pucala po ostalima. Ovde se irigator preporucuje kao terapija zenama koje su podlozne ucestalim vaginalnim infekcijama a ne zdravim zenama tek tako, fore radi..kao neka higijena koja moze vise stete nego koristi da napravi kod zdrave zene. Ja do sada i bez irigatora ne imadoh nikakvih problema i apsolutno sam zdrava. Zato cool down, radi sta hoces, stavljaj sta hoces u ribicu, tvoja ribica tvoja stvar. :lol: Niko ti nista lose nije rekao, svako je izneo misljenje svog ginekologa i to je to, te tako ne vidim potrebe za ovakvim grubim tekstom:

"samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno."

Dodacu na to samo jedno, ako mislis da ce ti se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama sloziti na osnovu foruma veruj mi da grdno gresis.
ja sam mogla da ocekujem svasta od nekoga drugog ali ne od tebe.smatram da si normalna.
jedino je klara sve razumela.flora i fauna je moje zezanje na temu.ne tebe,ne vidim sto si se prozvala.i koji je vama *****?vi stvarno ne znate sta znaci napasti nekoga.ja sam napisala sta sam napisala.nisam ni u koga uprla prstom.ne vidim sto vi u mene?
jeste efendija je moj idol.ajd sad idite.
beti vazno je da si ti uvek u pravu.ostalo stvarno nije bitno.
stvarno vam treba neki ego i nervni kuler.:lol:

Back