HIGIJENA

Struja:
hajde ovako, jeste vaginalete sluze za pomoc pri otklanjanju nastalog problema, ali i kao izuzetna preventiva.pitaj ginekologa.kao i ispiranje irigatorom, jer koliko god mozes prsticem da prodres unutra i operes ribicu, ne mozes dovoljno.dakle, stvar potpune higijene i preventive.sto se tice zdravlja nisam imala problema sa istim, ali mislim da je u redu voditi racuna i da zapravo to predstavlja ozbiljan pristup istom, a ne igru.to je kao i obavezna higijena analnog predela posle upotrebe toaleta, kada vec pricam da budem potpuna.iznenadjujuci je broj ljudi koji to ne praktikuje, kao i broj zena koje ne peru bibi unutra, vec samo spolja.

mhm...mislim da je tvoj ginekolog dezinformisan :?
ili to - ili sam JA nedovoljno informisana, što u startu otapada :lol:
Nema šaje, novine su pune alarmirajućih tekstova PROTIV intimnih sapuna i opasnosti od dnevnih uložaka (štite rublje, a ne bibi, njoj ne prijaju), sama sam radila za rubriku medicina u Politici i razgovarala opširno sa lekarima, tako da....
Biće da ipak govoriš o lečenju, a ne o nezi. Nema tu šta da se pere IZNUTRA.

Klistir, naravno, ne služi nezi nego analnoj pristojnosti :mrgreen:

Ne treba forisirati svoj organizam, nema potrebe, baš kao što je jagodica rekla za iritaciju kože iu skidanje zaštitnog sloja - been there, done that (upalilo mi se lice od maski jednom, zabranila mi lekarka sve invazinve kreme, maske, sapun....i preporučila STROGO proizvode apoteka Beograd, jer su kontrolisani i sveži ).

Joooj! Nezdravo je prati se! A šta mislite o ovome: izađemo goli na ovu zimu i izdržimo jedno deset minuta. Bakterije crknu od hladnoće i posle ih samo speremo mlakom vodom.

Izgleda šašavo, ali pojedine delove tela više ne osećam. A šta se ne "oseća", to je čisto!

Betty:
džizs UGBB mogla si samo LINK da ostaviš ....:shock: Neee neeee neeee opet...tako je ona fina tema i pukla
:neutral:

:-( ...Znam zlato, ali ga nemadoh - ovo su izvodi iz teksta koji je save-ovan na mom hard-u, dakle pravo iz sokocala na forumce ...Tekstovi su zaista dugacki i 'guse' temu, te sam stoga procesljala 'arhivu' ne bih li pronasla stari topic u kome je postojao originalni link - medjutim, ocito je ostao na 'starom' forumu koji je nedostupan...Ukoliko nema interesovanja, no problemo - da li da brisem ili da otvaram nov topic?...Usvajaju se svi predlozi...:idea:

e i ja sam procitala sto je se granici sa fantastikom !!!!

i sad sam stvarno u dilemi !!!!

ja koristim Niveu i Dove za sve...i sta sad?? trujem se time !!!???

i gde moze da se nadje ta potpuno prirodna kozmetika i koliko kosta ???

e da...ja bih rado menjala svoje otrovne Nivea kreme za ovo,nije mi vazan novac...samo gde to da kupim ( ne salim se kao sto bih se inace salila u vazi ovakvih postova)

ugadnubaburastem:
:-( ...Znam zlato, ali ga nemadoh - ovo su izvodi iz teksta koji je save-ovan na mom hard-u, dakle pravo iz sokocala na forumce ...Tekstovi su zaista dugacki i 'guse' temu, te sam stoga procesljala 'arhivu' ne bih li pronasla stari topic u kome je postojao originalni link - medjutim, ocito je ostao na 'starom' forumu koji je nedostupan...Ukoliko nema interesovanja, no problemo - da li da brisem ili da otvaram nov topic?...Usvajaju se svi predlozi...:idea:

tema se zove, hehehehe...
jel da mažemo kokošjim govnima? :P :P :P
i na ženskom je kutku :lol:
evo linka
http://forum.krstarica.com/threads/48847&page=2&pp=15
ima i još jedna tema
nij ane mogu da je nađem :shock: Verovatno sahranjena sa starim forumom.:neutral:

Bett, ajd skidamo kapice :p

ja sam od celog teksta UGBR zapamtila da se gro butana dobija od nafte :lol:
nafta je prirodna, ali zapaljiva i cenjena na tržištu, hebote planeta će da ostane bez nafte, a mi ćemo duboko u sebi imati zalihe, i bitićemo zapaljive :lol: i prirodne.
meni je koža, a i kosa primetno lepša, mekša ... posle mora, i kad odem kod strica, a u blizini ima neki izvor sa nekom termomineralnom vodom (koja se ne eksploatiše - ne mogu moćnici da se dogovore čije je), ali može da se natoči u balonče i da se kupaš u kadi :p

za to trovanje: bio je slican tekst i u The Independent pre nekih mesec dana, ali za Herbal Essences i jos neke firme.

Ona hemicarka je sigurno donekle u pravu, ali je bas zapenila od strasti na zadatu temu. Moja baka se maze tom istom plavom Niveom vec 40 godina, i sasvim je ok.

Ajde da dignemo paniku i na temu: koje otrove jedemo, kako nas zrace mobilni telefoni, kompjuteri, radio i ostali talasi, cime su nas hranili/bombardovali tokom devedesetih, kakav vazduh disemo, kakvu vodu pijemo. Ima i tu materijala da ti se digne kosa na glavi, sigurno, ali ja ne nameravam da se opsedam time.

Da, sta je to sa Herbal Esensses?
Posle 5 godina koriscenja fructisa, resih malo da promenim sampon, kazu valja to s vremena na vreme(iako sam fructisom prezadovoljna), i uzela sam herbal, ali onaj vocni za ostecenu kosu i bas mi je super. Inace, onaj sa biljcicama njihov sam jednom probala i bio je uzasan.

gle !!!

nema vise onih postova i sad ne znam kako se zove ona zdrava kozmetika !!!!

dakle : KAKO SE ZOVE TA ZDRAVA KOZMETIKA !!!!????

aj ne palite se pliz.koliko je ovde pusacica od ovih sto su se ukakile od krema?
koliko njih se yebe bez kondoma?koliko njih jede samo sendvice i iz pekare?

ne ne...sve si pobrkala...s tvoje strane su sedele sisate a sa moje daskare....:-D...tako smo se rasporedile....
ma kakvi pushenje !!!
ja sam odabrala Zdravlje.....za svoj omiljeni forum gde cu da se svadjam !!! :-D

Cekam kuma:
Pa pioniri su bili prvi u svemu;)
jeste i odleteli su na mesec.prvo sam zelela da budem omladinka ali nakon guglanja za njihovim dostignucima videla sam da nisu ostavili ni jedan znacajni pecat u nasoj istoriji osim omladinske zadruge i omladinskih radnih akcija ( to je za pohvalu zbog povecanja nataliteta) resila sam da budem pionirka !!!!

da pise i da su gelovi i kupke za tusiranje stetne i da je posle njih potrebno bar 3-4 dana da se obnovi prirodno stanje koze.sto znaci tusirati se samo vodom.sto dalje znaci ne kupati se uopste, posto ni voda nije zdrava, jer kako znamo jos pre 18 godina nije bilo dovoljno sredstava na nasim prostorima za potpuno preciscavanje vode.sta reci danas?posle bombardovanja i svih mogucih zagadjenja sredine? sta je zdravo? sumnjam da sam pojela ili popila bilo sta zdravo u poslednjih deset godina. sta je sa emulgatorima koji su obavezni sastojak cak i decije hrane? kolika se polemika vodi oko stetnosti pampers pelena? vidim tema o tome kada ste se poslednji put napile ne jenjava.vidim prestala sam da pusim.....
znam da mom telu odgovara nacin i navika odrzavanja higijene koji primenjujem i ostajem pri tome.
zalosno je da su neka razmisljanja zastupljena u 21. veku i u urbanim sredinama kod obrazovanog sveta.
da li perete zube i koliko cesto ili odrzavate uspostavljenu ravnotezu flore i faune da se slucajno nesto ne poremeti?da li i dalje zastupate misljenje nasih prababa da nije zdravo kupati se kada imas mecu?svasta mi pada na pamet.gnusoba do gnusobe.:lol:
samo da dodam, da su mi se kockice po pitanju muskih stavova prema zenama slozile.
nedostajalo mi je malo da efendiju savrseno razumem.sada mi je sve kristalno jasno.

Back