Dali ima jos korisnik FORMICA, grbova iz Stematografije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korisnik2:Dali ima jos korisnik FORMICA, grbova iz Stematografije.
Malo skrećemo sa teme, ali moram samo ovo da kažem.Korisnik2:Umjesto da se dizu spomenici Svetom Kralju Milutinu, u sred Pristine, dizu se spomenici njemu?
Pod tim Crnim orlom, Srpske Crkve se na KOSMETU PALE, A NAROD UBIJA I TJERA SA SVOJE SVETE ZEMLJE.
Imam i ja.Korisnik2:Dali ima jos korisnik FORMICA, grbova iz Stematografije.
Korisnik2:Ako mozete neke poslati, posto imam samo male primerke kod sebe, koje se nemogu ni procitati, ni viditi. A o grbu Đurđa Kastriota, necu reci nist, posto je on siptar.
Više mi se sviđa ovo prvo. Druga varijanta je već isprobana, i nije bila uspešna. Mi smo njih puškom, a njihovi saveznici nas uranijumom.CTEMA:Господо, Арнаути се могу сузбити само рађањем дечице и ПУШКОМ.
Па, изволите...
FORMICA:Stema ja sam za ono prvo. Em je ljepše em se na zamjeraš Svevišnjem. 8)
Korisnik2:Iako se netice heraldike, imam pitanje o Srbskim vladarima. Koje vlado Srbijom posle smrti kneza Caslava 950, i dali je sveti Jovan Vladimir, vlado svom Srbijom (Raskom, Dukljom, Bosnom, Travunijom, Zahumljem, i Neretljanskom knezevinom) od 990 do 1016.
Dali je sveti Jovan Vladimir, bio Knez ili Kralj, i ako je on bio prvi Srbski Kralj, zasto je Sveti Stefan Nemanjic imao titulu Prvovencani.
![]()