HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sanja Vr:
Evo me opet! Ponovicu opet: JA SAM ZA!!!

Al sam ja punpo propustila! Citam samo par zadnjih stranica (nemam bas puno vremena- ****** nekom fale pare a meni par dana u nedelji i 5-6 sati dnevno) sta se sve lepo izdesavalo. Evo i ja sam ZA. A sto da se ne sastanemo i ne druzimo brate (sestro)! Super! Ajde i nesto konkretno da dogovorimo.
Evo bicu slobodna da dam neke konkretne predloge:
1. Da se odredi datum kada cemo se sastati - neka to bude, npr. par meseci od sada. Da damo ljudima vremena da se odluce i da se jos malo "upoznamo".
2. Da se odredi mesto.
3. Da neko (ko je cese na forumu) pocne da prikuplja prijave. (da da npr. svoj e-mail i zainteresovani da mu se jave)

Nek doda neko jos nesto ako se seti

POZDRAV GENERACIJO MOJA - NAJBOLJI SMO KEVE MI!

Jugoslovenka:
Htela sam dodati nešto, ali nemam šta, sve si rekla...u pravu si naravno...pozz

U pravu si 100%. A sad malo ja - Ja sam prvi put (prvi srecno razveden brak) bila vencana na papiru - to je trajalo, cirka 1,5 godinu. Rodila sam sina (ljubi ga majka sad ima 19 godina) i razvela se. Tada sam bila mnogo mlada (i glupa!) i taj razvod sam vrlo tragicno dozivela. Ali, fala bogu, brzo sam uvidela koliko je lepo biti slobnodan i svoj.
A onda se opet zaletim i pocnem da zivim sa svojim drugim muzem - brak je trajao 8 godina i nije bio na papiru - divlji brak (ha,ha,ha) Taj brak je pre 4 godine NAROCITO srecno razveden. Kazem NAROCITO jer svaki put je sve lakse i svaki put ti ponovo vracena sloboda vise znaci. I ti si bogatiji za jos jedno (uglavnom gorko) iskustvo.

Jedino dobro iz tih brakova su deca (iz drugog imam prinezu, 6,5 god), i samo zbog njih mi nije zao izgubljenog vremena.

Sad, kada sam to sve ostavila za sobom mogu da uzivam. Da radim posao koji volim, da se druzim sa ljudima koje volim, da radim samo ono sto volim, da, za promenu volim samu sebe, da ugadjam sebi. Pa, ako se neko i pojavi da docekamo starost (neobavezno i bez papira) ok, ako ne opet ok. Ko ne moze sam sa sobom, ne moze ni sa drugima, jel da? Ja sam trenutno sama ali nikako nisam usamljena! Daleko od toga.

Pronadjite sebe onakve kakvi ste bili pre braka (prvog, drugog, treceg....), i ne dajte to nikome. To je samo vase - to ste VI. Volite sebe jer vi ste JEDINSTVENI na ovom svetu. I samim tim sto ste rodjeni vi ste pobednik. Vi ste dragoceni unikat i zato morate da se postujete i cenite.... jer i drugi ce vas onda postovati. NE DAJTE SE!

Sada sam uvek sredjena i skockana, stalozena, cool, imam dobar posao i ok kintu... sve mi je u fazonu: "lako cemo i polako cemo". I kad vidim moje prijateljice u "srecnim brakovima" koje mi se konstantno na nesto zale, pomislim:"Boze, sto sam ja srecna zena! NIKAD VISE!"

Dragi moji, drage moje, sve vas ljubim i volim!

levodesno:
Ljubav je lepa samo dok se čeka, reče neko alo ne reče da li čovek moze da se umori od čekanja:)?

Jos samo jedna porucicica, obecavam. (znam, dosadna sam ko tesne gace!)

Ja sam neiskusna (hmmm), po tom pitanju, mislim. Zato je ova ideja o nasem susretu bas idealna da se i licno upoznamo Ko zna sta sve tu moze da se ispodesava. A bice nas vise pa necemo biti u prilici da moramo, kao sto kazes, da eksiramo vrelu kafu i zbrisemo. Mogu tu da se dese lepa prijateljstva i, ko zna?, mozda i vise od toga. Zar ne?

zarez:
Jugoslovenka:
Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama???????????
A sta ako mogu i da i organizujem takve susrete i mozda i strucne rasprave i da bi to moglo biti u V rnjackoj Banji gde ima uslova za sve to a i za druzenje i provod? Inace tu zivim! VERUJES MI SADA?????
ne vidim razlog da se toliko pravdaš. opusti se i uživaj, pa kako te ko shvati.Ja ću januara biti u Banji pa možda možemo da popijemo kafu u Zvezdi. Pozdrav svima!

zarez:
Jugoslovenka:
Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama???????????
A sta ako mogu i da i organizujem takve susrete i mozda i strucne rasprave i da bi to moglo biti u V rnjackoj Banji gde ima uslova za sve to a i za druzenje i provod? Inace tu zivim! VERUJES MI SADA?????

Nisam ja imala nameru da te uvredim...kada si napisao tri meseca, nekako mi se učinilo...
Ok, ako sam pogrešila oprosti...
I da li si proverio moje odgovore...
Iza svega što sam rekla na ovu temu i inače na netu ja stojim..pa ako te nešto zanima od mojih odgovora, pitaj slobodno pa ćemo prokomentarisati zajedno...
Vrnjačka Banja....super ideja...pozz

snezana01:
zarez:
ne vidim razlog da se toliko pravdaš. opusti se i uživaj, pa kako te ko shvati.Ja ću januara biti u Banji pa možda možemo da popijemo kafu u Zvezdi. Pozdrav svima!
Da naravno, moze i ne samo u Zvezdi, jeste najveci hotel ali ima ih jos puno kao i restorana, picerija,kafica diskoteka i td!!! Jel se placa ova reklama???! Opusticu se i javi se kada budes ovde, videcemo se na kafi!

Jugoslovenka:
zarez:
Nisam ja imala nameru da te uvredim...kada si napisao tri meseca, nekako mi se učinilo...
Ok, ako sam pogrešila oprosti...
I da li si proverio moje odgovore...
Iza svega što sam rekla na ovu temu i inače na netu ja stojim..pa ako te nešto zanima od mojih odgovora, pitaj slobodno pa ćemo prokomentarisati zajedno...
Vrnjačka Banja....super ideja...pozz
Ma malo je bilo bahato a ja sam jos taz! UREDU JE! Ipak sam malo pogledao tvoje komentare.A mozda je moja greska sto sam napisao 3 meseca a izostavio dugo zabavljanje i veliku udaljenost!?Idemo dalje!!!

Ej, ja sam u januaru u Moskvi - jel mozemo tamo da se nadjemo? Ha,ha, - salim se! (stvarno sam u Moskvi ali se salim da se tamo nadjemo) Vrnjacka banja je ok. A jel moze to u neko doba kad je toplo - de sad u zimu da se cimatamo, brate! A i prtljag je laksi leti - par majicica, kupackice gackice, 2 para gaja, smrdusice carapice-komada 1 .... u tregerusu da se spakujes. (ocigledno imam iskustva sa pakovanjem!) A?

olika:
Ej, ja sam u januaru u Moskvi - jel mozemo tamo da se nadjemo? Ha,ha, - salim se! (stvarno sam u Moskvi ali se salim da se tamo nadjemo) Vrnjacka banja je ok. A jel moze to u neko doba kad je toplo - de sad u zimu da se cimatamo, brate! A i prtljag je laksi leti - par majicica, kupackice gackice, 2 para gaja, smrdusice carapice-komada 1 .... u tregerusu da se spakujes. (ocigledno imam iskustva sa pakovanjem!) A?
DA, ako bi to bilo ostvareno daleko je lepse u prolece i leto.Znaci o tome kada bude dovoljno zainteresovanih! Naravno ipak predlazem da to bude opusten vikend za svkoga i neformalno druzenje.Ovo su za sada samo predlozi a svako ko ima jos ideja kako to treba da izgleda neka da predlog! Ma ajde da 27og maja slavim rodjendan!? SALA!!!

zarez:
Evo za tri osbe besplatan smestj u apartmanu u Jezeru****!!! A vi predlozite kako da odredimo te tri osobe?

Evo jedan predlog - kome je u poslednjih 10 dana bio rodjendan taj ima besplatan smestaj (prvo troje koji se jave!)

EVO JA! JA SAM PRVA ! MENI JE BOI RODJENDAN 8. (NAPUNILA SAM 31. GOD! UPS!, HTELA SAM DA NAPISEM 41. HA, HA.

MOGU LI JA? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back