HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da sacekam odgovor (shit!) Moram po sitno dete u skolu. Al eto me u ponedeljak - jos nisam sredila komp. kuci (shit, shit!) A tako bi mi bilo cool da mogu uvece da se dopisujem - ja sam vam tip sove. A na TV - duplo golo (shit, shit, shit!).
Veliki KISS za sve vas, brace i sestre! Do ponedeljka.

olika:
Svaka cast, ali..... pred tobom je jos ceo zivot, bice jos prilika! Pusti nas "malo" starije - mi imamo prednost - necemo jos dugo! Ha, ha, ha.

A jel možemo nas dve da delimo jedan krevet a????
a143.gif

zarez:
Evo za tri osbe besplatan smestj u apartmanu u Jezeru****!!! A vi predlozite kako da odredimo te tri osobe?
Zasto li ti pade na pamet bas neparan broj osoba? Ali ako mora onda predlazem da budu dve zenske i jedna muska osoba i onda imate sansu da se ukombinujete (naravno da mislim na parove za tablic).Lepo se provedite, kakogod se odabrali, ljubim vas!
P.S. ja ne propustam ipak januarskoo sankanje u Banji.

Hihi, ma ne moraš da se razvedeš...uplatiš pretplatu, dobiješ člansku kartu...i tretiramo te kao razvedeneg... :) :) :)
Khm, a jesam li ja ušla u uži krug za taj smeštaj....evo, pristajem da delim krevetić sa jednom od devojaka/žena sa teme.....:)
A za tablić, mada više volim da igram gangstere (znate to? Igra sa mađarskim kartama)...ćemo se već snaći...:)

Jugoslovenka:
Hihi, ma ne moraš da se razvedeš...uplatiš pretplatu, dobiješ člansku kartu...i tretiramo te kao razvedeneg... :) :) :)
Khm, a jesam li ja ušla u uži krug za taj smeštaj....evo, pristajem da delim krevetić sa jednom od devojaka/žena sa teme.....:)
A za tablić, mada više volim da igram gangstere (znate to? Igra sa mađarskim kartama)...ćemo se već snaći...:)

e jugo pa gde karte da igramo...zar nema nesto bolje :-D

Jugoslovenka:
A sto ti stalno o tome da dels krevet sa nekom devojkom? Jos niko nije rekao po kom kriterijumu dodela! dobro 4 OSOBE! Ima vremena do proleca a i IMA LI JOS ZAINTERESOVANIH ZA OVO DRUZENJE??????

Jugoslovenka:
Jel bi da se priključiš da čuješ naša iskusta pa da slučajno ne pogrešiš....ILI...je tebi do deljenja kreveta i kartanja aaaaaaaaaaaaaaaaaa Jacques?????? :)

Ponekada znam da budem i prakticna. Evo mog predloga: Idem ja januara (o svom trosku) u Banju, pogledam smestaj, uslove za drustvene igre, zabavu i sl. pa vam onda sve to lepo raportiram. Pa kada Zarez na prolece raspise konkurs za te tri osobe (koje bi smestio u jedan apartman), znacete svi o cemu se radi, pa nece biti "macke u dzaku". Ja nikako ne mogu da budem cetvrta, jer je to mesto rezervisano za domacina Zareza, ja mogu da budem izvidnica, ako se slazete. Ljubim vas sve!

snezana01:
Ponekada znam da budem i prakticna. Evo mog predloga: Idem ja januara (o svom trosku) u Banju, pogledam smestaj, uslove za drustvene igre, zabavu i sl. pa vam onda sve to lepo raportiram. Pa kada Zarez na prolece raspise konkurs za te tri osobe (koje bi smestio u jedan apartman), znacete svi o cemu se radi, pa nece biti "macke u dzaku". Ja nikako ne mogu da budem cetvrta, jer je to mesto rezervisano za domacina Zareza, ja mogu da budem izvidnica, ako se slazete. Ljubim vas sve!
Konkurs vec tece! A ja zivim ovde u kuci pa nebi nekom zauzimao mesto! Kada budes sve to izvidjala pogledaj apartmansko naselje Jezero. Ma cetiri zvezdice.Evo ja cu da potvrdim i sta si mogla da vidis ovde a da vas uputim na jos stvari koje su zanimljive a verujte bas ima puno! Ja cu i licno garantovati da ne bude macka u dzaku!!! Znaci 4 osobe besplatno!

zarez:
Konkurs vec tece! A ja zivim ovde u kuci pa nebi nekom zauzimao mesto! Kada budes sve to izvidjala pogledaj apartmansko naselje Jezero. Ma cetiri zvezdice.Evo ja cu da potvrdim i sta si mogla da vidis ovde a da vas uputim na jos stvari koje su zanimljive a verujte bas ima puno! Ja cu i licno garantovati da ne bude macka u dzaku!!! Znaci 4 osobe besplatno!
O, grupa se povecava, sa 3 na 4 i do proleca ce to biti pun autobus. Bas lepo!

snezana01:
O, grupa se povecava, sa 3 na 4 i do proleca ce to biti pun autobus. Bas lepo!
Eto toliko sam ja mogo da pomognem da se predlozeno okupljanje lakse ostvari i bude sto prijatnije! Nadam se da ce grupa biti dovoljno velika za druzenje i ovakav nacin orgaanizovanja a kada bi bilo samo cetvoro vise bi licelo na kucne sedeljke!? Za tako nesto moze i veceras kod mene! Trebalo bi ovde jos predloga!

olika:
Evo jedan predlog - kome je u poslednjih 10 dana bio rodjendan taj ima besplatan smestaj (prvo troje koji se jave!)

EVO JA! JA SAM PRVA ! MENI JE BOI RODJENDAN 8. (NAPUNILA SAM 31. GOD! UPS!, HTELA SAM DA NAPISEM 41. HA, HA.

MOGU LI JA? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI? MOGU LI?

Olika, obzirom na godine, verovatno ispunjavaš kriterijume. Samo nadam se da si iskrena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back