HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
splav:
Jedana glumica se razvela ovih dana treci put i tom prilikom je izjavila da je svoje muzeve upoznala tek kada se razvodila:(? Kakva su Tvoja iskustva???

Ja sam ih sve "upoznala" odmah ali nisam htela da "verujem" ....sebi
I tako to ide..znamo da nesto nije u redu, ali ubedjujemo sebe da jeste u redu,
dok na kraju istina ne postane tako ocigledna da ne mozemo vise sebe da lazemo ;)
da :D
a ta glumica...ona lupeta, to je samo efektivna izjava zbog publiciteta koja zaista nema veze sa istinom, naravno ona verovatno nije dala objasnjenje kako to :D
i ko je ta? :D

foliranje:
Poštovani prijatelji,
Nadam se da ste i sami osetili potrebu za osnivanjem " FORUMA " za razvedene. Vrlo često se osećamo neprijatno, jer iz samo nama znanih razloga, nismo napisali godinu rođenja. To nas vrlo često dovodi u neprijatnu situaciju, pa neki "klinci" koji se još nisu razveli, pogrešno tumače naš status. Veoma neukusni i degutantni komentari licemernih i sarkastičnih mladića dovode nas u inferiorno stanje.
Na ivaj način će mo izbeći sve suvišne komentare.

PRAVILA PONAŠANJA

-Pristup na ovaj forum je dozvoljen samo razvedenim članovima, bez obzira na pol, rasu i veroispovest;
-Pristup forumu nije uslovljen datumom i godinom rođenja;
-Članovi FORUM-a imaju pravo da komuniciraju, vrše razmenu iskustava i mišljenja;
-Strogo je zabranjeno, omalovažavanje,vređanje i nipodaštavanje:( kodeks ponašanja );
-Svaki član je obavezan da na adekvatan način reaguje, ako primeti "uljeza" i one kojima je pristup zabranjen;
-Pravila ponašanja podrazumevaju da se na diskretan način predstavite.
-Učinite nešto za sebe!

Zanimljiva vam je inicijativa, mislim da u pravilima nije u redu da ne mogu da učestvuju i ovi koji nisu tako ''iskusni'' kao Vi, pogotovu ukoliko su dobronamereni. Evo ako stignem mogu da Vam dam i neki pravni savet obzirom da sam advokat. Puno pozdrava iz Niša

milanostra:
Zanimljiva vam je inicijativa, mislim da u pravilima nije u redu da ne mogu da učestvuju i ovi koji nisu tako ''iskusni'' kao Vi, pogotovu ukoliko su dobronamereni. Evo ako stignem mogu da Vam dam i neki pravni savet obzirom da sam advokat. Puno pozdrava iz Niša

Mislim da dobronamerni nigde, pa ni ovde nisu suvisni, naprotiv dobrodosli su. Dobro nam ti dosao, a za pravni savet ce ti se javiti kome bude potreban ovih dana. Meni nije potreban pravni, vec prijateljski savet pa mako i njih delis, javi se. Pozdrav svima i budite mi srecni i nasmejani!

maja73:
foliranje je u pravu netreba zuriti ali takodje nemoj da bezis od druge sanse,Svako ima pravo na drugi put,a sto se tice deteta ono ce razumeti ako mu na vreme sve lepo objanis.nisi ostala u braku zbog njega zato netreba ostati sam zbog njega.Ali jedno gledaj da nesme niko da ugrozava tvog sina.A sto se tice sramote to zaboravi da se jednom nebi kajala.SRECNO
Zima polako kuca na vrata! Forumasi sedajmo za okrugli stol.Karte ispred sebe i nekako da premostim ove zimske dane:).

levodesno:
U pravu si:) Ovi nesrecno ozenjeni i udati, sto igraju na dve karte nece ni nas da ostave na miru, mnogo su navalentni:

Razvedeni ljudi su najsrecniji ustvari, ja mislim....
zasto sto su prosli sve to i naucili da njihova sreca zavisi samo od njih samih i koliko su oni sami sposobni da budu srecni na ovom svet..da ne zavisi od toga da li cemo imati bracnog partnera pored sebe koji nam navodno osigurava srecu tako sto smo ga vezali za sebe nekim potpisom i papirom....

Mnogo su nesrecniji oni u losim brakovima [citaj;vecini brakova] i oni koji nisu nikad bili u braku....to sam jednostavno zakljucila iz razgovora sa mnogim ljudima....
ljudi koji nisu nikad bili u braku imaju besmislenu ideju da su nesrecni jer nisu u braku i da ce biti apsolutno srecni cim se vencaju...jer nemaju to iskustvo i dok ga ne prodju nece ni znati da to nije bas tako....
nasa sreca je u nama, ne u nekom sa strane ko navodno treba da nam je donese i da nas usreci.....

s druge strane ta pogresna ideja da je vencanje osiguranje neke vecne srece i dovodi do losih veza i brakova, jer je ljudima primarni cilj da se ozene i udaju.....ne razmisljajuci mnogo o tome s kim ce to da urade i sta ce biti posle....jer misle da onih nekoliko potpisa kod maticara osiguravaju srecu, i cak iako se i ne slazu sjajno, misle da ce posle potpisa sve biti sjajno iz nekih cudnih razloga...
ljudska glupost je bezgranicna....
znam po sebi naravno, a i po drugima...
ne kazem da ja to nisam uradila...jesam naravno, ali sam takodje dosta naucila iz tog iskustva, sto je sjajna stvar!

beba_toronto:
Razvedeni ljudi su najsrecniji ustvari, ja mislim....
zasto sto su prosli sve to i naucili da njihova sreca zavisi samo od njih samih i koliko su oni sami sposobni da budu srecni na ovom svet..da ne zavisi od toga da li cemo imati bracnog partnera pored sebe koji nam navodno osigurava srecu tako sto smo ga vezali za sebe nekim potpisom i papirom....

Mnogo su nesrecniji oni u losim brakovima [citaj;vecini brakova] i oni koji nisu nikad bili u braku....to sam jednostavno zakljucila iz razgovora sa mnogim ljudima....
ljudi koji nisu nikad bili u braku imaju besmislenu ideju da su nesrecni jer nisu u braku i da ce biti apsolutno srecni cim se vencaju...jer nemaju to iskustvo i dok ga ne prodju nece ni znati da to nije bas tako....
nasa sreca je u nama, ne u nekom sa strane ko navodno treba da nam je donese i da nas usreci.....

Htela sam dodati nešto, ali nemam šta, sve si rekla...u pravu si naravno...pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back