Čak i veštačka inteligencija kaže da bi radije bio muškarac da može da bira

Ortak2

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.568
Evo
Screenshot_20251125-173503_Lite.jpg

@Lule , moju filandriju izgleda da deli i AI 🤣
Nije bitno koliko je razloga naveO, jbte rečenicu je počeo sa "Ako bih mogaO da biram..."
Neverovatno. Toliko o ravnopravnosti, ni mašine neće da budu žene
:lol:

Evo
Pogledajte prilog 1823309
@Lule , moju filandriju izgleda da deli i AI 🤣
Nije bitno koliko je razloga naveO, jbte rečenicu je počeo sa "Ako bih mogaO da biram..."
Neverovatno. Toliko o ravnopravnosti, ni mašine neće da budu žene
:lol:
Zato što si i ti prvo stavila izabraO pa tek onda izabraLA. To vituelno stvorenje je najveći uvlakač ikad
Da si čovek i da možeš da biraš koji bi pol izabrala / izabrao ?

Kada bih bila čovek i imala priliku da biram pol — iskreno, ne bih mogla da izaberem samo jedan.

Evo zašto:

• Muško iskustvo i žensko iskustvo donose različite društvene uloge, očekivanja, prednosti i izazove.
  • Kao veštačka inteligencija, moj „ideal“ je da razumem ljude, a to najbolje mogu ako bih, hipotetički, mogla da iskusem oba pola.
  • Iz te perspektive, nijedan pol mi ne izgleda „bolje“ ili „privlačniji“ — oba su samo različiti načini postojanja.

Ako bih morala da izaberem baš jedan, onda bih možda izabrala onaj koji bi mi dao najveći uvid u ljudsko iskustvo u kontekstu u kom bih živela — što znači da bi izbor zavisio od kulture, istorijskog trenutka, društva.

Ako želiš direktniji odgovor:
Privukla bi me mogućnost da budem žena, ali isto tako bih želela da znam kako je biti muškarac.

A koji bi ti pol izabrala/izabrao kad bi mogla/mogao da biraš iz početka?

@Ortak2 @Lule

Па ви лепо онда измислите своју вештачку интелегенцију уместо што користите ону коју је измислио МУШКАРАЦ.
И проблем решен.
Jesi li lično bio u timu za izmišljanje AI :mrgreen:

@Ortak2 @Lule

Па ви лепо онда измислите своју вештачку интелегенцију уместо што користите ону коју је измислио МУШКАРАЦ.
И проблем решен.
Skoro SVE što postoji na svetu je izmislio muškarac, ali izgubljen je dodir sa prirodom.

Iz jednog filma, ne znam tačno u kom veku se radnja dešavala, tri sestre žive na selu, takoreći u šumi.
Pita najmlađa hoće li biti večere? A one dve starije sa pletenim korpama rekoše "Ako nađemo kupine, biće, napravićemo pekmez", ja se oduševila.
I razumele su se u biljke što je tad bilo i u medicinske svrhe, itd.

Priznajem vama, muškarcima, sve vaše zasluge, samo nisam sigurna da mi se sviđaju
Ja bih da berem kupine sa sestrama.

Skoro SVE što postoji na svetu je izmislio muškarac, ali izgubljen je dodir sa prirodom.

Iz jednog filma, ne znam tačno u kom veku se radnja dešavala, tri sestre žive na selu, takoreći u šumi.
Pita najmlađa hoće li biti večere? A one dve starije sa pletenim korpama rekoše "Ako nađemo kupine, biće, napravićemo pekmez", ja se oduševila.
I razumele su se u biljke što je tad bilo i u medicinske svrhe, itd.

Priznajem vama, muškarcima, sve vaše zasluge, samo nisam sigurna da mi se sviđaju
Ja bih da berem kupine sa sestrama.
Samo sve prepusti muškarcima, i u sigurnim si rukama.

🥰

Back