Sanja Vrfoliranje:Nekako moramo poceti. Zainteresovani clanovi za druzenje, kaficu, picence , izlet i ostalo mogu se javiti privatnom porukomfolirant), ili se prijavite vasim nikom ovde.
1. Folirant
2.
3.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanja Vrfoliranje:Nekako moramo poceti. Zainteresovani clanovi za druzenje, kaficu, picence , izlet i ostalo mogu se javiti privatnom porukomfolirant), ili se prijavite vasim nikom ovde.
1. Folirant
2.
levodesno:Mesta izgleda jos uvek imalevodesno:Sve vise je usamljenih i napustenih. Napusti nas "drzava", " Evropa nas nece", politicari nas prodadose, moramo "plivati" sami. Sedajte u brod, zima je duga, kapetan broda je siguran vozac, karte su besplatne...druzimo se.....
Neko je slucajno sam, neko svojom voljom, tek mnogi od nas imaju potrebu da taj kisobran podele sa nekim.natalija50:kako je teska rec "napusteni". teza i od reci "usamljeni"
"...kada bih imao... kisobran
ja ga ne bih potrosio sam
podelio bih ga s nekim
ko je dobar a slucajno sam..."
GORANxxxxx:Pozdrav za Oliku
Sanja Vr:Evo me opet! Ponovicu opet: JA SAM ZA!!!
Jugoslovenka:Htela sam dodati nešto, ali nemam šta, sve si rekla...u pravu si naravno...pozz
levodesno:Ljubav je lepa samo dok se čeka, reče neko alo ne reče da li čovek moze da se umori od čekanja?
zarez:Pa super je ovo ovde!!! skoro sam se razisao sa osobom sa kojom sam zivo TRI MESECA i jako sam zbunjen, kuda sad, sta sada? Primate me???
Jugoslovenka:Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama?????????????
Nazalopst osecaj te veoma vara!!! Nikada to ovde necu uraditi! Ipak me zanima zasto si to pomislila?????Za tvoju informaciju jos je gore nego sto sam mogao za prvi put da napisem!!!!!!!! A sada cu pogledati koliko si ti bila ozbiljna i konstruktivna u ovome do sada.
Jugoslovenka:Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama???????????
A sta ako mogu i da i organizujem takve susrete i mozda i strucne rasprave i da bi to moglo biti u V rnjackoj Banji gde ima uslova za sve to a i za druzenje i provod? Inace tu zivim! VERUJES MI SADA?????
zarez:ne vidim razlog da se toliko pravdaš. opusti se i uživaj, pa kako te ko shvati.Ja ću januara biti u Banji pa možda možemo da popijemo kafu u Zvezdi. Pozdrav svima!Jugoslovenka:Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama???????????
A sta ako mogu i da i organizujem takve susrete i mozda i strucne rasprave i da bi to moglo biti u V rnjackoj Banji gde ima uslova za sve to a i za druzenje i provod? Inace tu zivim! VERUJES MI SADA?????
zarez:Jugoslovenka:Zašto imam osećaj da se sprdaš sa nama???????????
Nisam ja imala nameru da te uvredim...kada si napisao tri meseca, nekako mi se učinilo...
Ok, ako sam pogrešila oprosti...
I da li si proverio moje odgovore...
Iza svega što sam rekla na ovu temu i inače na netu ja stojim..pa ako te nešto zanima od mojih odgovora, pitaj slobodno pa ćemo prokomentarisati zajedno...
Vrnjačka Banja....super ideja...pozz
snezana01:Da naravno, moze i ne samo u Zvezdi, jeste najveci hotel ali ima ih jos puno kao i restorana, picerija,kafica diskoteka i td!!! Jel se placa ova reklama???! Opusticu se i javi se kada budes ovde, videcemo se na kafi!zarez:ne vidim razlog da se toliko pravdaš. opusti se i uživaj, pa kako te ko shvati.Ja ću januara biti u Banji pa možda možemo da popijemo kafu u Zvezdi. Pozdrav svima!
Jugoslovenka:Ma malo je bilo bahato a ja sam jos taz! UREDU JE! Ipak sam malo pogledao tvoje komentare.A mozda je moja greska sto sam napisao 3 meseca a izostavio dugo zabavljanje i veliku udaljenost!?Idemo dalje!!!zarez:Nisam ja imala nameru da te uvredim...kada si napisao tri meseca, nekako mi se učinilo...
Ok, ako sam pogrešila oprosti...
I da li si proverio moje odgovore...
Iza svega što sam rekla na ovu temu i inače na netu ja stojim..pa ako te nešto zanima od mojih odgovora, pitaj slobodno pa ćemo prokomentarisati zajedno...
Vrnjačka Banja....super ideja...pozz
DA, ako bi to bilo ostvareno daleko je lepse u prolece i leto.Znaci o tome kada bude dovoljno zainteresovanih! Naravno ipak predlazem da to bude opusten vikend za svkoga i neformalno druzenje.Ovo su za sada samo predlozi a svako ko ima jos ideja kako to treba da izgleda neka da predlog! Ma ajde da 27og maja slavim rodjendan!? SALA!!!olika:Ej, ja sam u januaru u Moskvi - jel mozemo tamo da se nadjemo? Ha,ha, - salim se! (stvarno sam u Moskvi ali se salim da se tamo nadjemo) Vrnjacka banja je ok. A jel moze to u neko doba kad je toplo - de sad u zimu da se cimatamo, brate! A i prtljag je laksi leti - par majicica, kupackice gackice, 2 para gaja, smrdusice carapice-komada 1 .... u tregerusu da se spakujes. (ocigledno imam iskustva sa pakovanjem!) A?
zarez:Evo za tri osbe besplatan smestj u apartmanu u Jezeru****!!! A vi predlozite kako da odredimo te tri osobe?