Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нешто пре 90те сам са мојима био на летовању у Ивањици.тај који је одштампао овакву таблу - зар је могуће да му није ништа сметало
мислим, нема везе ко какав посао ради, него како га ради...
verovatno je neko polupismen dosao preko veze na laganica radno mesto..samo stampaj tableтај који је одштампао овакву таблу - зар је могуће да му није ништа сметало
мислим, нема везе ко какав посао ради, него како га ради...
Последица тога што из ћирилице у латиницу можеш без гледања, обрнуто не, а првобитни текст на латиници...verovatno je neko polupismen dosao preko veze na laganica radno mesto..samo stampaj table![]()
a mozda je i pismen ali otaljava posao,verovatno je neko polupismen dosao preko veze na laganica radno mesto..samo stampaj table![]()
da, bez preterivanja i izigravanja neke finoce, ja vrlo cesto imam neki osecaj stida i sramote, i zbog ovakvih i sličnih ošljarskih stvari...al najčešće imam taj osećaj kad vidim sve te likove koji nam kroje kapu, kad im čujem retoriku....Мене срамота.
Као "самога себе"... још и иде.mislis kao ova recenica:
Vučić: Rekao sam da nikad nećemo priznati Kosovo i onda se Kurti detonirao
pravda za osisanu latinicuNema veze sa gradskim prevozom ali ima sa ovim o čemu ste pisali na ovoj strani.
Mogli bismo da krenemo od samog foruma i načina na koji se ovde piše.
Već sam u Predlozima na Igricama pisala o tome kako nam se kvari jezik.
Sada skoro svi mobilni telefoni imaju opciju i ćirilice, da ne govorim o normalnoj (ne ošišanoj) latinici, ali pojedinci
pišu TJ, CJ kao Ć, ZH kao Ž, SH - Š, CH-Č, itd...itd...

pravda za osisanu latinicu![]()

Није претеривање, нити финоћа, нити је пропуст једне особе.da, bez preterivanja i izigravanja neke finoce, ja vrlo cesto imam neki osecaj stida i sramote, i zbog ovakvih i sličnih ošljarskih stvari...al najčešće imam taj osećaj kad vidim sve te likove koji nam kroje kapu, kad im čujem retoriku....
Не видех нигде вест о томе.Šta bi ovo danas, dve žene ispale dana iz autobusa kod Sajma.
Strašno