- Poruka
- 28.072
a mene samo to zanimaе сад, ко ту мажњава паре итд - уопште ме не занима.
Ja cu da legnem ispred bagera. Počeće da ruše centar beograda pod okriljem noći i da proteruju stanovnike. Iste fore je imao i hitler.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mene samo to zanimaе сад, ко ту мажњава паре итд - уопште ме не занима.
Ja cu da legnem ispred bagera. Počeće da ruše centar beograda pod okriljem noći i da proteruju stanovnike. Iste fore je imao i hitler.
uvek ce neko maznjavati.a mene samo to zanima
pa to su bile ideje i djilasa.a. Proba je bila sa debilnim trgovima i fontanama
slazem sedjilas nije bio nista bolji nego ovi sad
Ko vise napravi vise ukrade od svega toga,to samo neki penzosi ne kapiraju koji samo dnevnik gledajuuvek ce neko maznjavati.
ovi su bar napravili nesto od tog dela..sto svi oni pre njih nisu tu nesto napravili?
pa to su bile ideje i djilasa.
djilas je prvi rekao da ce na slaviji u kruznom toku biti fontana.
djilas nije bio nista bolji nego ovi sad
greba je hodajuci "who is who"ти, гребо, бре знаш сваког човека у главу...морам сад да гуглам овог шкора
A kako je u rusiji bajo ..Колико чујем, град је одобрио поскупљење такси услуга, које су и онако високе. Сад је старт 250 динара. Никад ми није био јасан тај старт, у чему је оправданост тог отимања новца. Одредите цену за километар и то је то. Какав старт и сличне будалаштине?
Такође, дозволити Уберу пословање у Србији с београдски таксисти нека потраже други посао.
ja ne bih ni ogranocavao cenu.Колико чујем, град је одобрио поскупљење такси услуга, које су и онако високе. Сад је старт 250 динара. Никад ми није био јасан тај старт, у чему је оправданост тог отимања новца. Одредите цену за километар и то је то. Какав старт и сличне будалаштине?
Такође, дозволити Уберу пословање у Србији с београдски таксисти нека потраже други посао.
Које тржиште ако је то градска одлука?ja ne bih ni ogranocavao cenu.
cenu diktira trziste.
dok ima onih kojima ne smeta ta cena oni ce moci da je dizu..kad udare u plafon i stane potraznja, onda ce je sami spustiti.
inace start sluzi zbog kretena koji bi taksi zvali da odu do coska.
pitaj me, mojne se mucis da guglasти, гребо, бре знаш сваког човека у главу...морам сад да гуглам овог шкора
pitaj me, mojne se mucis da guglas
Ja sam cula za njega ( kandidat za nesto vazno), ali ima masku na licu, savrseno obicno izgledaти, гребо, бре знаш сваког човека у главу...морам сад да гуглам овог шкора
Ja ga pratim odavno, i licno ga obozavam.Gledala sam ga u nekoj emisiji na N1 dok sam još bila kod SBB, sve što je rekao bila je pljuvačina po svima, kako poziciji tako i opoziciji, a nikakav plan ili rešenje za bilo šta nisam čula.
Ličilo mi je na ono: Kako Perica zamišlja politiku.