Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto lep tramvaj, isti je kao meni omiljeni zeleni `svajcarac`
Прилично ме подсећа... Веома је вероватно да је исти произвођач, можда је само други модел.

Чини ми се, откако су успели да реконтруишу овај трамвајски правац кроз центар, да трамваји само клизе. Нисам ушао у превоз од прошлог марта, али је видљиво да се уопште не клате као некад, звук је некако другачији, мирнији.

tvog djilasa izmedju ostalog ne volim zbog kupovine one dugacke, kilave klaustofobicne gliste, tramvaja spanca.
bljuje mi se, i uvek, ako naidje spanac,preskocim i cekam nailazak omiljenog mi prevoza
a sto ga ne volis?
meni je on super.
jedino sto su kod njega zeznuli tapacirung pa sve deluje musavo i da ne pozelis da sednes.
ali to se da lako srediti.

Ili je to čuveni vučićev niskopodni šatro mercedes sa samo 10 stepenica? :hahaha:

IMG_20210621_132315.jpg

Al vidite što je seksi devojčica sa metlom pored, vaspitačica :zper:

To je tako kada se kupuje kineski autobus na kineski kredit BOG IH UBIO DUŠMANE!
Уопште не знаш који је то аутобус, него пишеш из досаде.

Ово су приватни аутобуси а не градски. Нико од политичара није бирао или утицао на избор аутобуса фирме која држи линију 79.

Не могу сад да се сетим марке, али ови аутобуси су као половни стигли и раде... Па колико трају трају.

Да ли беху неки белоруски.. не могу да се сетим.

Bog ih ubio svejedno da spale putnike pa zar je to tebi normalno?!?? I to sve ispred obdaništa gde su sitna deca? Tačno na ulazu?!?? Da se poguše deca? I tebi je to sve OK? E pa meni nije!
Тврдио си да је аутобус кинески.
Ниси уопште приметио да је линија коју држе приватници а не ГСП.

А где се запалио... Могао је било где.

Мом ћалету је пре доста година пукао хладњак на ауту тачно испред улаза у француску амбасаду. Квар на ауту је довео до неисправног функционисања и последица.
И још увек није избио рат због тога.

п.с. марка аутобуса... да ли беше Бик или тако нешто? :think:

Danas kontrola u busu sio mi ga djura.
Bar 5-oro sedi bez karte i kontrola nista, kao u redu je...
Bar ih podignite da mi ispravni gradjani sednemo majka mu stara.
Ovako ispada da kontrola maltretira nas ispravne da im pokazujemo ausvajs, a ovi nemci nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back