- Poruka
- 28.785
sto lep tramvaj, isti je kao meni omiljeni zeleni `svajcarac`
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ovako ispricas kao da pricas neki vic andirje milosevicaJedna ispala a druga trudnica.
obozavamandirje milosevica
Прилично ме подсећа... Веома је вероватно да је исти произвођач, можда је само други модел.sto lep tramvaj, isti je kao meni omiljeni zeleni `svajcarac`
Dobar je taj, al znaš šta je tu fora? Naručeno ih je, ako se ne varam, oko 30 komada...tvog djilasa izmedju ostalog ne volim zbog kupovine one dugacke, kilave klaustofobicne gliste, tramvaja spanca.
bljuje mi se, i uvek, ako naidje spanac,preskocim i cekam nailazak omiljenog mi prevoza
a sto ga ne volis?tvog djilasa izmedju ostalog ne volim zbog kupovine one dugacke, kilave klaustofobicne gliste, tramvaja spanca.
bljuje mi se, i uvek, ako naidje spanac,preskocim i cekam nailazak omiljenog mi prevoza
Švajcarac*Španac krči nije za uzbrdo nizbrdo to je vangradski tram, španac je i meni omiljen ali ne održavaju ih otkako su ih dobili fali im pola točkova samo štemuju, kažem baš ženi kad prolazi evo ga naš ćopa španac okrenuo krug :-)
Oni raspali češki su najtiši i verovatno najispravniji!
pa napisah...stesnjen, dugacak i kilav. Dobijem osecaj gusenjan kad udjem u njega.a sto ga ne volis?
meni je on super.
jedino sto su kod njega zeznuli tapacirung pa sve deluje musavo i da ne pozelis da sednes.
ali to se da lako srediti.
tvog djilasa izmedju ostalog ne volim zbog kupovine one dugacke, kilave klaustofobicne gliste, tramvaja spanca.

Jel stvarno kineski ili trolujes ?Jbt nov kineski autobus izgoreo ko bi reko![]()

Izgleda si ti shebao onaj bus sto ti trubi , je li nevaljalceIli je to čuveni vučićev niskopodni šatro mercedes sa samo 10 stepenica?
Pogledajte prilog 951172
Al vidite što je seksi devojčica sa metlom pored, vaspitačica![]()

Уопште не знаш који је то аутобус, него пишеш из досаде.To je tako kada se kupuje kineski autobus na kineski kredit BOG IH UBIO DUŠMANE!
Тврдио си да је аутобус кинески.Bog ih ubio svejedno da spale putnike pa zar je to tebi normalno?!?? I to sve ispred obdaništa gde su sitna deca? Tačno na ulazu?!?? Da se poguše deca? I tebi je to sve OK? E pa meni nije!