- Poruka
- 22.423
Danas isao na veceru kod kumova, 29ka 15 stanica udaljena, nema taksija na dve taksi stanice. Isao sam peske 2 kilometra uzbrdo. Poludeo. Gradski prevoz 0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ridzama je u interesu da kucamo ili kupujemo karte kod vozaca....nije im u interesu da naplacuju kazne, jer malo je neznalica koje uspevaju da navataju da im daju LK.
Glasovno obavestenje nije novo.glasovno?
kad?
pise tekst ali nema glasovnog obavestenja..ovo jeste novo sto kiki kaze,.
Mozda zbog litije.Danas isao na veceru kod kumova, 29ka 15 stanica udaljena, nema taksija na dve taksi stanice. Isao sam peske 2 kilometra uzbrdo. Poludeo. Gradski prevoz 0.
Ovo sam i ja primetila. Dosta ljudi sad vise ne nosi maske u prevozu.danas sa drugaricom udjoh u bus, bez karte i obe bez maske.....1stanicu smo isle
pola bus-a nije imalo masku
Mozda zbog litije.
Tj zavisi u koje vreme si isao.
otkud to?Vozači odavno ne prodaju karte, moraš imati kartu kad uđeš u bus.
Продају.Vozači odavno ne prodaju karte, moraš imati kartu kad uđeš u bus.

nemoj siriti dezinformacije kikiVozači odavno ne prodaju karte, moraš imati kartu kad uđeš u bus.
По цени од само 150 дин.nemoj siriti dezinformacije kiki
I dalje se karte mogu kupiti kod vozaca
Специјална цена... мора да остави моб да би наплатио картуПо цени од само 150 дин.
kad je mene jednom prilikom kontrolorka pitala zasto nisam kupio kartu kod vozaca kad sam rekao da nisam uplatio jer na kiosku nisu imali vezu (i zaista jeste tako bilo) odgvorio sam joj da mi ne pada na pamet da placam 150 din kad je njihova obaveza da mi obezbede da kupim kartu i da nije moj problem sto nije radio sitem na kiosku.По цени од само 150 дин.
Ок. Ја сам фина.kad je mene jednom prilikom kontrolorka pitala zasto nisam kupio kartu kod vozaca kad sam rekao da nisam uplatio jer na kiosku nisu imali vezu (i zaista jeste tako bilo) odgvorio sam joj da mi ne pada na pamet da placam 150 din kad je njihova obaveza da mi obezbede da kupim kartu i da nije moj problem sto nije radio sitem na kiosku.
nije mi jasno ... kako ovo mislis?Сваки велики град градски превоз организује тако да свако може да га користи, и ко је из другог града, земље, само у БГ то није случај.
За почетак да траса линија буде истакнута у сваком возилу, као и на свакој станици.nije mi jasno ... kako ovo mislis?

Ретко, готово нигде.na mnogim stajalistima
Kad su karte u busevima poskupele na 150, sećam se da sam nekoliko puta pokušavala da dopunim karticu i kad nisam uspela odem kod vozača, on kaže : ne prodajem karte! Najozbiljnije.otkud to?
Продају.
Није ме чекао службени ауто.. зато знам.![]()
to kad vide kiki samo kazu
ne prodajemo
i oni se plase da imaju posla sa njom![]()

Nije te čekao službeni auto, ali te je čekao Platin, to sada znamo![]()
Мислим да знамо само да имате бујну машту
Не измишљај, оћу ауто следећи пут!