Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda zbog litije.🤔
Tj zavisi u koje vreme si isao.

Sta god da je. Koliko neko treba da bude glup da zaustavi ceo grad. Neko mora na posao, neko kod lekara. Moja baka je umrla za vreme beogradskog maratona. Nismo mi mogli da se probijemo. Hitna pomoc nije mogla da dodje. Ko blokira grad ja bih to streljao na licu mesta.

Zato i postoji gradska uprava da se to ne desi. Ili da nadje neko resenje. A ovde su oni uzrok problema.

По цени од само 150 дин.
Специјална цена... мора да остави моб да би наплатио карту :roll:

Срећа па таквих нема много.

Једном приликом нас је телефонџија возио од Нове Галенике отприлике до СИВа... један разговор... Срећа, само једном.

По цени од само 150 дин.
kad je mene jednom prilikom kontrolorka pitala zasto nisam kupio kartu kod vozaca kad sam rekao da nisam uplatio jer na kiosku nisu imali vezu (i zaista jeste tako bilo) odgvorio sam joj da mi ne pada na pamet da placam 150 din kad je njihova obaveza da mi obezbede da kupim kartu i da nije moj problem sto nije radio sitem na kiosku.

kad je mene jednom prilikom kontrolorka pitala zasto nisam kupio kartu kod vozaca kad sam rekao da nisam uplatio jer na kiosku nisu imali vezu (i zaista jeste tako bilo) odgvorio sam joj da mi ne pada na pamet da placam 150 din kad je njihova obaveza da mi obezbede da kupim kartu i da nije moj problem sto nije radio sitem na kiosku.
Ок. Ја сам фина.

А журила сам, нисам могла картицом, па сам једном купила.
Свашта би имала да кажем за превоз по БГ, посебно што је за неког ко дође са стране и не познаје град неупотребљив.
Сваки велики град градски превоз организује тако да свако може да га користи, и ко је из другог града, земље, само у БГ то није случај.

У принципу га користим до НБГ, остало пешице, па ме баш брига.

nije mi jasno ... kako ovo mislis?
За почетак да траса линија буде истакнута у сваком возилу, као и на свакој станици.
Да се исте поклапају са обавештењем на нету.
Да постоје групне карте. Да се карте купују на аутоматима, итд итд..

koliko je meni poznato na mnogim stajalistima ima mapa..ili je bar bilo sad nisam siguran.

grupne karte postoje.. kartu overis za vise lica, to i pise na validatoru jasno

screen2c.png

pade mi na pamet..a sto se zove stajaliste a ne cekaliste? :think:

Kad su karte u busevima poskupele na 150, sećam se da sam nekoliko puta pokušavala da dopunim karticu i kad nisam uspela odem kod vozača, on kaže : ne prodajem karte! Najozbiljnije.
Tako ja ukapirala da oni više ne prodaju, a nisam ni videla da neko kupuje kod vozača.

Продају.
Није ме чекао службени ауто.. зато знам. 😁

Nije te čekao službeni auto, ali te je čekao Platin, to sada znamo :malav:

to kad vide kiki samo kazu
ne prodajemo

i oni se plase da imaju posla sa njom :rotf:

:mafijas:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back