yagi
Domaćin
- Poruka
- 4.400
ja mislio oni u nekom strajku, protestu...vidjam ih u 29.na stanicama samo stoje, ne ulaze..kod sajma takodje..mislim, meni ok, ne zalim se 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se to desilo sa kucanjem kartice još pre tri godine i isto sam imala problem...
Još sam izašla tamo gde u blizini nije bilo trafike da se kupi nova (posle Gospodarske mehane, kod hipodroma).
Samo lenjost da provere. Kontrolori moraju da budu obavesteni. Svako ima barem po mob, ako nemaju i drugu aparaturu.

Mislim da za svaku kaznu zastarelost ide od najmanje 1 godine ukoliko nisu poslali neki zahtev , pa od zahteva opet godinu dana ... mozes pokusati otici i videti ... pa sam odluciimam kaznilicu iz decembra kad sam se vracao od decka, a recite mi jel mi to zastarelo nisam ni pokusavao da vadim novu jer mi ne treba pa mi kazite kad bih mogao da pokusam eventualno da ga izvadim?
imam kaznilicu iz decembra kad sam se vracao od decka, a recite mi jel mi to zastarelo nisam ni pokusavao da vadim novu jer mi ne treba pa mi kazite kad bih mogao da pokusam eventualno da ga izvadim?

Onda krse zakon jer ako bi se neko dovoljno zainatio i isterao sudski do kraja ... dobio bi povoljnu presudu .
Ni jedan pravilnik nemoze biti iznad zakona .
Moja firma je u velikim problemima bas zbog izgubljenih presuda u korist radnika![]()
![]()
pa buspljus je poceo ove godine,a to iz decembra..cisto sumnjam da su preneli kazne od prethodnog sistema...mora da si se lepo proveo kod decka,pa si bio relax u prevozu,cim su te uhvatili
pa buspljus je poceo ove godine,a to iz decembra..cisto sumnjam da su preneli kazne od prethodnog sistema...mora da si se lepo proveo kod decka,pa si bio relax u prevozu,cim su te uhvatili
imam kaznilicu iz decembra kad sam se vracao od decka, a recite mi jel mi to zastarelo nisam ni pokusavao da vadim novu jer mi ne treba pa mi kazite kad bih mogao da pokusam eventualno da ga izvadim?
ja cenim sto je to covek ladno rekao/priznao ovde na vorumuTo bas i nismo morali da znamo,odvratno.
ja cenim sto je to covek ladno rekao/priznao ovde na vorumu
pa dobro...meni nije smetalo,nek se vole ljudi,a verovatno je imao potrebu da to podeli sa nama.Deluje kao prvokacija,s obzirom da znamo da nas narod nema bog zna kakvo misljenje o takvima. Meni licno ne smeta,ali mislim da nije bilo potrebe za tim![]()
Petre ... dobar je decko terasko
ne da ga diras![]()