gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Daleko od toga da sam bio zlonameran,samo sam napisao da nema potrebe za tim.![]()
![]()
Ma znam ... nemozes ti biti zlonameran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko od toga da sam bio zlonameran,samo sam napisao da nema potrebe za tim.![]()
![]()

ja cenim sto je to covek ladno rekao/priznao ovde na vorumu

Deluje kao prvokacija,s obzirom da znamo da nas narod nema bog zna kakvo misljenje o takvima. Meni licno ne smeta,ali mislim da nije bilo potrebe za tim![]()
slucajno sam to spomenuo drugar, nemoj se ljutkas
Onda krse zakon jer ako bi se neko dovoljno zainatio i isterao sudski do kraja ... dobio bi povoljnu presudu .
Ni jedan pravilnik nemoze biti iznad zakona .
Moja firma je u velikim problemima bas zbog izgubljenih presuda u korist radnika![]()
Ovo nije tacno nikako. Po tvome, lepo nakrckas 5-10... opomena, onda odes na sud i TI tuzis to bezobrazno preduzece koje nece da ti izda karticu. 
Pazi da se ne zacenis od smeha ... kako nisi ukljucio vijuge ... mogu ti samo reci da svako potrazivenje ima svoj rok zastarelosti ( dalje mozgaj sam )Ovo nije tacno nikako. Po tvome, lepo nakrckas 5-10... opomena, onda odes na sud i TI tuzis to bezobrazno preduzece koje nece da ti izda karticu.
![]()

Pazi da se ne zacenis od smeha ... kako nisi ukljucio vijuge ... mogu ti samo reci da svako potrazivenje ima svoj rok zastarelosti ( dalje mozgaj sam )
a o odnosu vaznosti i primenljivosti pravilnika i zakona .... ne zamajavaj narod .... jeste da smo otisli u kiki ... ali neke stvari ako zelis da se bavis njima , jos vaze ... a ja najvise volim takve ''specijalce'' .... sto volim da im uzmem novce ... dodje mi ko poklonjeno![]()
... samo ti nastavi .... meni slatko da se natezem sa nepodobnima ... vremena imam a nista me ne kosta 

Pazi da se ne zacenis od smeha ... kako nisi ukljucio vijuge ... mogu ti samo reci da svako potrazivenje ima svoj rok zastarelosti ( dalje mozgaj sam )
a o odnosu vaznosti i primenljivosti pravilnika i zakona .... ne zamajavaj narod .... jeste da smo otisli u kiki ... ali neke stvari ako zelis da se bavis njima , jos vaze ... a ja najvise volim takve ''specijalce'' .... sto volim da im uzmem novce ... dodje mi ko poklonjeno![]()
Omudili se lopovi iz bus pljusa , vidim sada pljackaju zajedno sa komunalcima redovno ....
dva meseca - dva otkucavanja kartice![]()
Ne znam kuda se krećeš, ali na ruti Čuk.padina - Zeleni venac ih u protekle 2 nedelje retko ima. Pogotovo komunalaca. Sad ih zovu telefonom ako treba da dođu. Pre nekoliko dana smo imali takvu situaciju u 56ici
kako zadrze putnika do njihovog dolaska?
dva meseca - dva otkucavanja kartice![]()
... a ja svaki put stancam i to jos placam iz svog dzepa 
Blago tebi. Ja puko 6 iljada. Jos sam prosli mesec bio u bolnici pa se nisam ni vozio busom. Bacene pare.
Pa lepo cu da... a ja svaki put stancam i to jos placam iz svog dzepa
treba me tuci i za usi vuci .... meeeemeeekekekemeeeeee![]()

ma i ja sam tako sve do pre par meseci, dok se nisam opametio...
sve dok postoje "povlascene" kategorije, i ja cu sam sebe da povlastim![]()

Pa primecujem ja da niko ne kuca i da me svi gledaju belo
Aj probacu par puta ... pa nek ide zivot .
Kolika je kazna ?
Imam drugaciji sistem sluzbenog prevoza i ne dobijam ''markicu'' a ni pare za nju .Pa gde spadas u buspljus sistemu? Personalizovani ne moraju uopste da se otkucavaju.