sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.291
poolakooo..malo narodu dati lufta..neće odmah da dejstvuju![]()
![]()
![]()
Bitno da je (vaš) Đilas u plusu

(natpis Busplus - Beograd u plusu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poolakooo..malo narodu dati lufta..neće odmah da dejstvuju![]()
![]()
![]()

A ne ne,ne istovremeno, koliko procitah prvo se otvaraju ova za ulaz pa tek ova za izlaz kada ovi udju![]()

pise iznad srednjih-stalna kotrola i nemoj da se toliko smejes upikićes mi se![]()
Stalna kontrola biće u vidno obeleženim autobusima i trolejbusima na linijama 16, 17, 23, 29, 40, 41, 47, 73, 88, 95 i 511.Grad Beograd je nove mere doneo u cilju unapređenja i povećanja kvaliteta sistema javnog prevoza, piše u saopštenju iz gradske uprave.

Bogami, danas dejstvuju kao SAJ! Nekoliko komada upada u bus koji sve vreme stoji i naravno gospoda komunalci asistiraju. Nego, nije mi jasno kako im se isplati da stavljaju po 4 coveka u ovim vozilima gde je stalna kontrola, sve linije su vrlo frekventne i trebace tu dosta ljudstva.
E zato se ja bijem da uđem na sredinu.
Kažu "nema mesta" ja zaždim ko bik i očas posla se promuljam u sredinu i dokažem da ima.![]()
Uđem na padini i onda treba da visim na vratima do zelenjaka...
E pa, neće da može![]()

Blago tebi, mene ovi mučeni penzioneri koji idu do Doma zdravlja( a jedina linija, pa još ide k'o antibiotik) 'oće da umlatu, ako nekoga jače gurnem, zato ćutim i trpimjer vi deco oćete u evropu ili sta?
Aha, pravila. A pravila su da BUSevi budu cisti a ne da neko sedne u belim pantalonama i ustane sav crn. tu i reklama za prasak za ves ne postoji.
Sta cemo sa bolesnim i starijim ljudima koji idu recimo ujutru na pijacu ili bolnicu? oni treba sa prednjih vrata u najvecem spicu da prodju do srednjih da bi izasli. o tome niko ne spominje nista
Ne Maltretiranje - već Uvođenje u red.
Vreme je da počnete da se ponašate kao sav normalan svet poštujući pravila.
Ne *****j molim te. Beogradjani su uvek bili normalni za razliku od kurte i murte koja se doselila u isti. Kada se sredi GSP, pocev od cistoce i ispravnosti vozila, postovanja reda voznje, tek tada moze da se prica o postovanju pravila. A do tada...