A sto se vozikaju azilanti i neka ciganija po tramvajima u zadnje vreme kad udjes smrdi izmedju stale i septicke jame
...da to sam i ja primetila, neki dan jednu stanicu jedva izdrzala, pa radje cu peske da idem....a i zdravije mi je ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto se vozikaju azilanti i neka ciganija po tramvajima u zadnje vreme kad udjes smrdi izmedju stale i septicke jame

ma ni građani nisu mogli da dignu kredit...kase samo setimDrzava od 1990. naovamo nije napravila kreditiranje firmi i zato mi mnogo patimo.
jedino na čekove je moglo da se pazari.... doš'o onda dinkić dvehiljadite, pa nam je kao najveći izum uvalio kredite za belu tehniku
bede li i užasa 

pola saata vožnje u malešnom zagrebu i metropoli beogradskoj....neuporedivo.
ja bih pre poredio vreme voznje i standard

Pošto je u Zagrebu kupovina karata porasla a švercovanje opalo nakon regulisanja cene karata, postavilo se odmah pitanje: da li bi i u Beogradu takva mera imala isti efekat?
Pa, postoji samo jedan način da saznamo.![]()
dosta toga se resava vecim platama znaci prvo sa vlasti sve lopove u aps,ne znate vi kako je po unutrasnjosti,svako je oduvek placao kartu,seljak sa poljoprivrednom penzijom kulturno sprema koliko treba
Samo da mi neko kaze kako bi se ovde koristile karte od pola sata jer to ne omogucava u periodima guzve da se prodje sa jednog na drugi kraj 16ce ili 23ke... da ne pominjem 95cu.
Dosli bismo na 2 karte, odnosno 72 din - u jednom smeru. Bolje reci 144 za ukupno.
Ovako, das 89 i moras da krenes da se vracas za sat i po (pa makar putovanje trajalo 2 i po sata ukupno).
2 sata za 144 ili 2 sata za 89... Teska matematika?![]()
nisi u pravu.
nije to 30 minuta voznje.
nego 30 minuta zapocete voznje, po istom principu kao i karta od 90 minuta.
ovo je u stvari karta za jednu voznju a u nekim slucajevima kad imas kraca presedanja i presedajuca karta.
poenta je da ne mozes da je iskoristis posle 30 minuta ulaskom u drugi bus a ne da mozes da se vozis samo 30 minuta.
kad je aktiviras ako ne izlazis iz busa mozes u njemu da budes ceo dan.
ovo je odlicna stvar jer se vraca stara dobra karta za jednu voznju.
meni ne treba pogodnost od 90 minuta, ne pamtim da sam je ikad iskoristio za povratak ili presedanje, meni upravo treba povoljna karta u jednom smeru.
desava se.
danas je parking free, da li je i gsp danas dzabe?
danas je parking free, da li je i gsp danas dzabe?
@ Cave
Jel ovo pitanje iz Novog Sada?
p.s. a sta je kljuc resenja?![]()