- Poruka
- 50.134
Nije mi jasno kako misli na dopuni budzet GSP-a putem naplate karata, kada naplatu karata vrsi druga firma?
Opet proseravanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....kako ko...
Nije mi jasno kako misli na dopuni budzet GSP-a putem naplate karata, kada naplatu karata vrsi druga firma?
Opet proseravanje.
za infostan odavno imamo popuste, ne verujem da moze biti jos popusta
ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ
За грађане Београда који редовно плаћају своје комуналне обавезе, обезбеђени су следећи попусти и погодности:
ПОПУСТ ОД 5% - за плаћање рачуна до датума доспећа означеног на уплатници (најчешће до 15. у месецу за претходни месец)
ПОПУСТ ОД 5% - за рачуне плаћене трајним налогом са текућег рачуна
ПОПУСТ ОД 6% - за кориснике који користе попуст шест месеци у континуитету
ПОПУСТ ОД 7%-за кориснике који користе попуст годину дана у континуитету
http://www.infostan.rs/korisnici/kutak-za-redovne-platise
Ima nas sa grejanjem iz toplane i tako to... 11 hiljada bude. Struja - zimi 2, leti do 4 hiljade, zbog klime (2-3 meseca samo). Sve ostalo je manje... mada mnogo je racuna.
- - - - - - - - - -
Da su nama drzavne firme sa visokim moralom to bi bilo sasvim suvisno... Ali... neko ko ko zna koliko decenija nije propusten kroz ozbiljnu kontrolu... dati mu da broji i naplatu i troskove... tesko.
....da znam, da su vam veliki racuni za infostan, i meni bi bili da sam u nekadasnjem stanu, ali sa iz ove pozicije i da mogu da biram uzela bih stan bez grejanja....meni je struja
zimi 3000 i nesto preko...leti hiljadu ipo kad prebacim ja budem ljuta na sebe.....drugarica ima isti stan u Zemunu sa grejanjem placa mesecno infostan 6000 plus struja naravno....sto
smatram da je bas previse....
...mi smo nekad kupovali markice za prevoz redovno u firmi, nije moglo da se desi da se tu nesto mulja....sad vidim i cujem da se dobije kes uz platu pa ko kako zeli tako se
i prevozi....
...mogli bi malo da smanje cene karata sigurna sam da bi imali bolju naplatu...
i ja ostvarujem taj popust i znacajna mi je usteda......da to je i meni palo na pamet, ja ostvarijem tih maximalnih 7% ali je meni svejedno mali iznos infostana, jer nemamo centralno, a i mali je stan...
i ja ostvarujem taj popust i znacajna mi je usteda...
ova prica sa ustedom preko bus-plus kartica nije mi jasna jer je bus plus strana privatna firma ako se ne varam......lupam, ali jedino mi pada na pamet da vodje hoce da privatizuju infostan
![]()
...mi smo nekad kupovali markice za prevoz redovno u firmi, nije moglo da se desi da se tu nesto mulja....sad vidim i cujem da se dobije kes uz platu pa ko kako zeli tako se
i prevozi....
...mogli bi malo da smanje cene karata sigurna sam da bi imali bolju naplatu...
Bas to, em nema veze sa gspom, em je strana firma. Kako mogu preko nje da ostvarim pospust za nesto sto je drzavno? Ok je za Tempo ili tako neki lanac prodavnica, ali ovo mi je van pameti. Ja mislim da oni hoce opet neku pretumbaciju sa cenama da naprave ili im je prodaja personalizovanih i dalje mala, pa im je ovo marketinski trik da je podignu.
- - - - - - - - - -
Zato sto se dosta ljudi svercuje, a novac koristi za hranu i druge prece stvari. Nije mala cifra u pitanju za markicu za zaposlene.
i ja ostvarujem taj popust i znacajna mi je usteda...
ova prica sa ustedom preko bus-plus kartica nije mi jasna jer je bus plus strana privatna firma ako se ne varam......lupam, ali jedino mi pada na pamet da vodje hoce da privatizuju infostan
![]()
Dok je ovakva zima, neka barem vrata odrzavaju (spolja) a iznutra se podrazumeva cistoca bez obzira na godisnje doba.
Zato sto imamo premalo autobusa. Kada bismo mogli da imamo dovoljno pa da autobus odradi tri dana a cetvrti da bude na ciscenju i odrzavanju... gde bi nam bio kraj... Ovako, autobus izadje pre petlova iz garaze i vrati se u ponoc. Servisiranje od 00 do 04 nije ono sto treba da bude.
nemamo mi premalo autobusa, nego imamo premalo kulturnih navika.
i stan u kome živiš koristiš 24 sata dnevno, pa ga ipak središ i očistiš...da ne pričam o autobusima koji sigurno svi vikendom ne izlaze da ''rade''...nego eto, nikome kome bi trebalo da smeta - ne smeta ta očigledna prljavština.
Zato sto imamo premalo autobusa. Kada bismo mogli da imamo dovoljno pa da autobus odradi tri dana a cetvrti da bude na ciscenju i odrzavanju... gde bi nam bio kraj... Ovako, autobus izadje pre petlova iz garaze i vrati se u ponoc. Servisiranje od 00 do 04 nije ono sto treba da bude.
nemamo mi premalo autobusa, nego imamo premalo kulturnih navika.
i stan u kome živiš koristiš 24 sata dnevno, pa ga ipak središ i očistiš...da ne pričam o autobusima koji sigurno svi vikendom ne izlaze da ''rade''...nego eto, nikome kome bi trebalo da smeta - ne smeta ta očigledna prljavština.
Kao sto postoji masinska perionica za auto, verujem da postoji nesto slicno i za autobuse - sa tim da je autobus-perionicu mnogo lakse napraviti jer, kakav god da je, autobus je u principu velika ravna kutija, nista vise. Neka nameste cetke za bocno pranje, a prednji i zadnji kraj neka dorade kako zele.Koga to briga dokle god nam traze da isti placamo i to po ne tako malim cenama? Neka nabave smrk od vatrogasaca, pa neka ga peru da dobiju na brzini.
Znači zato je Đilas kupovao "špance" (pa još po paprenoj ceni)
Evo ih nalozili greje a napolju prolece
a kako tek leti znaju da naloze...par puta spanac grejao za sve pare na 40 stepeniEvo ih nalozili greje a napolju prolece
Vozila sam se juce spancem i bio je skinut tapacirung sa svih sedista. Bolje tako nego da sedimo na onoj stroki.