Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda krse zakon jer ako bi se neko dovoljno zainatio i isterao sudski do kraja ... dobio bi povoljnu presudu .
Ni jedan pravilnik nemoze biti iznad zakona .
Moja firma je u velikim problemima bas zbog izgubljenih presuda u korist radnika :mrgreen:

:lol: Ovo nije tacno nikako. Po tvome, lepo nakrckas 5-10... opomena, onda odes na sud i TI tuzis to bezobrazno preduzece koje nece da ti izda karticu. :hahaha:

У четвртак у бул. Зорана Ђинђића на раскрсници са ул. Антифашистичке борбе, у раним поподневним часовима жути зглобни аутобус ГСБ-а пун путника је из крајње десне траке прешао у крајњу леву траку за скретање улево (од укупно три траке), обишао две дуге колоне возила која су чекала на семафору и скренуо десно! На црвено светло! Жао ми је што нико није то снимио и поставио на Ју Тјуб. У нормалним земљама би га послали на психијатријско посматрање и после тога на дугогодишње лечење у установу затвореног типа.
А сведок сам пролазака аутобуса градског саобраћаја кроз дебело црвено светло на семафору...

:lol: Ovo nije tacno nikako. Po tvome, lepo nakrckas 5-10... opomena, onda odes na sud i TI tuzis to bezobrazno preduzece koje nece da ti izda karticu. :hahaha:
Pazi da se ne zacenis od smeha ... kako nisi ukljucio vijuge ... mogu ti samo reci da svako potrazivenje ima svoj rok zastarelosti ( dalje mozgaj sam )
a o odnosu vaznosti i primenljivosti pravilnika i zakona .... ne zamajavaj narod .... jeste da smo otisli u kiki ... ali neke stvari ako zelis da se bavis njima , jos vaze ... a ja najvise volim takve ''specijalce'' .... sto volim da im uzmem novce ... dodje mi ko poklonjeno :mrgreen:

Pazi da se ne zacenis od smeha ... kako nisi ukljucio vijuge ... mogu ti samo reci da svako potrazivenje ima svoj rok zastarelosti ( dalje mozgaj sam )
a o odnosu vaznosti i primenljivosti pravilnika i zakona .... ne zamajavaj narod .... jeste da smo otisli u kiki ... ali neke stvari ako zelis da se bavis njima , jos vaze ... a ja najvise volim takve ''specijalce'' .... sto volim da im uzmem novce ... dodje mi ko poklonjeno :mrgreen:

Sestro,drugarice... bolje ti ne zamajavaj narod. I nauci ZOO bolje, to sto si nesto nacula, bolje ne raznosi ako nisi sigurna kako nesto funkcionise. To sto nesto zastareva samo znaci da ne moras nesto da platis (ne mogu te sudski goniti), ali nikako ne znaci da oni moraju tebi da omoguce tu uslugu a da ti prethodno zaborave na sva dugovanja. Zakon i pravilnik nemaju nikakve veze jedno s drugim.

tako je drugarice!

to i mene zanima jer oni nemaju ovlascenje da te zadrzavaju, mozes da podneses krivicnu prijacu za protivpravno lisavanje slobode kretanja a za to je zaprecena kazna od par godina zatvora.
mislim da bi neko ko je tako zadrzan trebao da ih tuzi pa da vidis kako bi svi prestali to da rade jer sigurno dobijas na sudu
igraju se sa vrlo opasnom stvari. oni nemaju ovlascenje nikog da zadrzavaju.

То су све: замена теза и пропагирање неког анархизма.
Прво, услуге се плаћају а контроле морају да постоје.
Друго, нису проблематични они путници без карте већ они који су агресивни према контролорима и осталим људима у превозу.
Треће, тачкасте контроле су укинуте већ трећа недеља, па то је објављено већ.

Blago tebi. Ja puko 6 iljada. Jos sam prosli mesec bio u bolnici pa se nisam ni vozio busom. Bacene pare.

Pa lepo cu da :dash: ... a ja svaki put stancam i to jos placam iz svog dzepa
treba me tuci i za usi vuci .... meeeemeeekekekemeeeeee :(

ma i ja sam tako sve do pre par meseci, dok se nisam opametio...
sve dok postoje "povlascene" kategorije, i ja cu sam sebe da povlastim :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back