cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.641
Ne znam. Msm sta se desava u drzavi uopste nije smesno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Msm sta se desava u drzavi uopste nije smesno.
Žalosna sova...Kapetan, gospodin ministar osvete je bolji od eksera.![]()
da se nasmejeKako vucic sme da udje kod coveka kome je kriticno u bolnici

.Samo sam.pogledala snimak.
pretpostavljam da je sve po zakonu.
Poslanik Miloš Pavlović tvrdi da je do pucnjave u Ćacilendu došlo zbog sukoba oko dnevnica
Nema kao što ni u ćacilendu nema starosnog ograničenja za studenete koji "oće da uči" ni za ove antiprotivne koji bi da rade u 101.kvalifikacija terorista ima starosno ograničenje?...

Tako je !Pre bih rekao da je do pucnjave došlo da se skrene fokus sa EU rezolucije. Takve podmukle metode manipulacije mogu samo naprednjaci da smisle.
Amaterskom glumom.Neformalno pitanje , ne pratim temu ni dogadjaje , čime se bave ta dvojica , eventualni napadač i žrtva .
Obrati se glavnim sejačima mržnje i huškačima koji svim silama rade na polarizaciji: informer sa konjoglavim na čelu, kurir, novosti, politika. "Šatro žrtve"" reče smeće od nazovi čoveka novinara za poginule.. Da ne pominjem gluposti izrečene od strane najviših rukovodoca ove države. Ko vas dira, jesu li batinaši studenti il vaši kpz pitomci? Takvi su vam na ulicama i u ćacistanu.na ulici pucaju, na forumu isključuju ili ne daju da pišeš
posle se ispostavi da je patka
Posao , od čega žive , gluma me ne zanima .Amaterskom glumom.
Mecena sve izdržava.Posao , od čega žive , gluma me ne zanima .
A gde je rodjen , taj sa slike .Mecena sve izdržava.