Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.056
Па шта! Он све сме. Да пребаци из раја у пакао и обрнуто.Kako vucic sme da udje kod coveka kome je kriticno u bolnici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта! Он све сме. Да пребаци из раја у пакао и обрнуто.Kako vucic sme da udje kod coveka kome je kriticno u bolnici

nije istinaObrati se glavnim sejačima mržnje i huškačima koji svim silama rade na polarizaciji: informer sa konjoglavim na čelu, kurir, novosti, politika. "Šatro žrtve"" reče smeće od nazovi čoveka novinara za poginule.. Da ne pominjem gluposti izrečene od strane najviših rukovodoca ove države. Ko vas dira, jesu li batinaši stiudenti il vaši kpz pitomci? Takvi su vam na ulicama i u ćacistanu.
neki ljudi kad udju u prodavnicu unesu maler za ceo dan
узима она лепу лову као и сви остали који седе у Скупштини глуме опозицију и дају "легитимитет" властиdokona kokoška![]()
узима она лепу лову као и сви остали који седе у Скупштини глуме опозицију и дају "легитимитет" власти
Нисам ли рекао? Не тврдим, али нека полиција ради свој посао.

Kako je dva sata po teroristickom Caci aktu sve otvoreno za javnost?
Ne bi li supermoderator trebao biti trunku objektivan. Nisu li studentska glasila Nova, N1, Danas i sl. druga strana novčića. Nisu li tokom studentskih protesta naladane nečije stranačke prostlrije, gađani atranački ljudi, autobusi? Treba pomenuti gomile gluposti na svim stranama. Vjdite, zato veliki broj ljudi ne glasa.Obrati se glavnim sejačima mržnje i huškačima koji svim silama rade na polarizaciji: informer sa konjoglavim na čelu, kurir, novosti, politika. "Šatro žrtve"" reče smeće od nazovi čoveka novinara za poginule.. Da ne pominjem gluposti izrečene od strane najviših rukovodoca ove države. Ko vas dira, jesu li batinaši stiudenti il vaši kpz pitomci? Takvi su vam na ulicama i u ćacistanu.
ja sam za ovaj teroristički čin saznao preko KrstariceKako je dva sata po teroristickom Caci aktu sve otvoreno za javnost?
Nemoj 2× reć.Ne sumnjam ja u tebe, bez brige..znam da umes da mislis...
Dobro, a zasto je Cacilend otvoren za kavnost odmah posle teroristickog akta?ja sam za ovaj teroristički čin saznao preko Krstarice
policija mora da dobije šira ovlašćenja i preduzima oštrije mere kako bi narod bio bezbedniji
šta je to kavnost?Dobro, a zasto je Cacilend otvoren za kavnost odmah posle teroristickog akta?
Gori je od ćacija,a ruga se njima.šta je to kavnost?
kivnost?

Baculov je ubio i Djindjica 100%.
pa ne, kao da me je pitao "a kako je radio saobraćaj u New Yorku posle rušenja Kula Bliznakinja"?Gori je od ćacija,a ruga se njima.![]()

Vijeruješ li da može neko da bude gori od ćacija, o Živadine?Gori je od ćacija,a ruga se njima.![]()