ma neki njihov nisu mu dali da se gudrira u satri, da se ufiksaNikad nisam video lepse postupanje policije prema teroristi sa sve pitanjima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neki njihov nisu mu dali da se gudrira u satri, da se ufiksaNikad nisam video lepse postupanje policije prema teroristi sa sve pitanjima![]()
Sami se ljudi etiketiraju. Takvo je vreme, ne možeš kao "neutralni" Jezda fazon "nosite se i jedni i drugi". Neutralnih nema.To te ne sprecava da druge etiketiras??
Koja si ti cava![]()
Како да преваспиташ "терористу"? То је начин. Сад ће и остале полиције да примене "Дачек методу" и тероризам је уништен.Nikad nisam video lepse postupanje policije prema teroristi sa sve pitanjima![]()

Istina. A kad ćaci udare return biće jao Štrazbur, Brisel. Ali, mi nećemo likovati.lepa sela lepo gore, ali cacilend jos lepse
Mora da razumes da postoje ljudi kojim ste istiSami se ljudi etiketiraju. Takvo je vreme, ne možeš kao "neutralni" Jezda fazon "nosite se i jedni i drugi". Neutralnih nema.
"Нисам за вучића, ал ко је бољи од њега? Сви су они исти. Жути су били још гори" ...Sami se ljudi etiketiraju. Takvo je vreme, ne možeš kao "neutralni" Jezda fazon "nosite se i jedni i drugi". Neutralnih nema.

Niste.Shvatamo sta ce da uradi teroristicko mafijaska banda koja diktatorski vlada Srbijom.
Svesni smo na sta su sve spremni.
joj vadikali, nemo' da pretite eu, usracemo seIstina. A kad ćaci udare return biće jao Štrazbur, Brisel. Ali, mi nećemo likovati.
Pa vi plačete tamo svako malo.joj vadikali, nemo' da pretite eu, usracemo se
Razumem da si Veleizdajnikov bot, koji se pravi da nije, a ne sme ni jednu jedinu reč da napiše protiv svog Gospodara.Znas dok se niste pojavili mrzeo sam ga, kad sam video da ste isti postao sam ravnodusan
Neverujem da razumes ovo
Vi radite za njega definitivno
kuvali drogu, zapalili se, i sad im kriv neki penzos, sektaska posla, lud ko veruje u zvanicnu verzijuKoju presmesnu predstavu su napravili ovi tvoji SNS udbasi.
Ti znas bolje od mene sta sam ja??Razumem da si Veleizdajnikov bot, koji se pravi da nije, a ne sme ni jednu jedinu reč da napiše protiv svog Gospodara.
Smeš li da napišeš da je Vučić isto goomno?
Odustao sam od teme, sjetio sam se što izbjegavam ovakve teme.Ovo je jedna velika luda kuća.Покај се!
Страшни Суд се ближи!![]()
![]()

Pratim vaša smotana izbegavanja da o svom Gospodaru napišete bilo šta loše.Ti znas bolje od mene sta sam ja??
I jedna i druga strana ne pratis na casu
Док се лекари боре за Миланов живот, блокадери на мрежама славе
Владан Анђелковић (70) извршио је данас испред Народне скупштине терористички напад када је једног мушкарца ранио, а шаторе полио бензином и запалио.
''Милан Богдановић се налази на операционом столу у овом тренутку. Уколико операција прође успешно, јер метак је и даље у телу, у пределу препона, и увек постоји опасност од унутрашњег крварења и од свега другог, чим околности буду дозволиле, ми ћемо га посетити'', рекао је председник Вучић.
Док се лекари боре за Миланов живот, блокадери на мрежама славе овај гнусни напад.
Ne kaki,objasnjeno a sad ako neces da ukapiras tvoja stvarPratim vaša smotana izbegavanja da o svom Gospodaru napišete bilo šta loše.
I kao takav treba da bude ubijen, ili barem ranjen?Kad udjete u profil Milana zaista vidite da je clan SNS-a...
I kao takav treba da bude ubijen, ili barem ranjen?
Oskar naredio paljevinu da bi pred ćacijima imao opravdanje zašto im sklanja Ćacilend, a mora da to uradi zbog Rezolucije Evropskog parlamenta![]()
Reci nešto loše o svom Gospodaru.Ne kaki,objasnjeno a sad ako neces da ukapiras tvoja stvar
Vodi ga kuci dosado,u zivotu nisam imao gospodaraReci nešto loše o svom Gospodaru.