Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Screenshot-20251022-202018-Facebook.jpg

...
siroti mladi svet koje sve stresove doživljava zbog obesnog sveta
šta me briga što tebi ide naopako?
nisi mi se javljao kad ti bilo lepo - sad me zaobidji

Kako vucic sme da udje kod coveka kome je kriticno u bolnici

Zato jer ima kartu...

Izguglah mu sa FB profila, da je ovaj Milan, sto ja imao ulogu ranjenika, radio ili jos uvek radi kao kondukter u Zeleznicama Srbije...

Dakle bio je to false flag okršaj između:

- EX radnika DB
i
- Konduktera Zeleznica Srbije

Da li su se oglasile Zeleznice Srbije, sta njihov kao ranjeni kondukter radi u favelama Ćacilenda? :eek:

Da li se oglasila BIA, sta njihov penzioner radi u favelama Ćacilenda?

:zzzz:

...

Ne bi li supermoderator trebao biti trunku objektivan. Nisu li studentska glasila Nova, N1, Danas i sl. druga strana novčića. Nisu li tokom studentskih protesta naladane nečije stranačke prostlrije, gađani atranački ljudi, autobusi? Treba pomenuti gomile gluposti na svim stranama. Vjdite, zato veliki broj ljudi ne glasa.
Pre puštanja jezika u pogon, proveri podatke. Nigde ali baš nigde se studenti nisu izjasnili da su navedeni njhova glasila. Studenti se jedino oglašavaju putem svojih naloga. Ne znam kako vas nije sramota da upoređujete jajca bačena na nekog glavonju i prebijaja i sakaćenja ljudi, razbijanje njihovih lokala i prodavnica? I vidiš, zato je podrška sns-u u vrtoglavom padu. Sada se više i ne foliraju da su ispravni, plasiraju gluposti koje čak ni njihovi članovi ne prihvataju.Današnja predstava je za onaj najniži sloj ćacija, da lakše progutaju EU rezoluciju. Samo oni jadni ne shvataju da će posle pada njihovog idola, prost narod najviše da strada jer je država unIštena. Neće tu da se zlopati ni Mali, ni Vesić, Brnaba već takvi kao ti, koji leba neće imati.

:hahaha:Ona je tek dobar primjer nepismenosti i podkapacitiranosti.
Ne sećam se da sam je uvatio nekada u toj vrsti greške, a padaju mi u oči, lako... :mrgreen:

@Lagerta Lagi, ljubavi, zašto mi za plin kažemo gas, a onu bocu koju napunimo gasom, nazivamo plinska, a ne gasna? Današnja dešavanja u Ćacilendu me navedoše na ovo pitanje! :think:

Back