gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Serpente koji je najbolji domaci sajt sa gnostickim ucenjima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ultratajnim gnostičkim praksama koje se daju samo izabranima.![]()
Ultratajnim gnostičkim praksama koje se daju samo izabranima.![]()
Šalim se, svima dostupno:
Serpente koji je najbolji domaci sajt sa gnostickim ucenjima?
gnosticizam je dosta slican isihizmu u pravoslavlju...
a kako ocistiti kanal?![]()
Kod mene na poso koristimo
klizmol, odma deluje bez da pacijent leti kroz prostor.
Nesto drugo leti...
i cesto sleti tamo gde ne treba![]()
Kao na primer duduk na temu o gnosticizmu.
stvarno je bre duduk sto ti rece ono na nekoj prethodnoj temi sa protestantskim sektama se ne moze voditi ozbiljnija teoloska rasprava..ograniceni su ko terasa...![]()
Nesme Serpent da prizna da mu se ne smeju. Kad cuju da lebdi po krevetu i slicno...
Ipak treba biti hrabar priznati kad to praktikujes, zasto se stideti?
Takva ti vera i gotovo...
Prijatelju, ja sam hriscanin, a ovo o cemu ja pricam nije nikakva vera i religija, vec ezotericna znanja, ali samo kazem da ona nisu toliko naivna kao sto pojedini manipulanti hoce da prikazu.
Nemam cega da se stidim, ja nista ne krijem, a ovo pisem kako bi upoznao one naivne da nije sve tako lepo kao sto se na prvi pogled cini. Mnogi upadaju u zamku kako ce eto sad da vode seks po ceo dan i jos da se prosvetle, a i ne znaju da za svemu tome treba prici krajnje oprezno, ozbiljno i uz dobro proucavanje odredjene literature, jer se u suprotnom moze probuditi ona kundalini koja nije prosvetljujuca vec zmijska - demonska.
A ne da padaju na lazi ovih magova koji kazu da ce posle 2 meseca dostici visa stanja svesti i da ce jos postati seksualni kung fu majstori. Ne kazem da Serpent to zagovara, ali njegovi prosvetljeni istomisljenici da. Kao kundalini ne moze proizvesti stetne posledice.
A na doskocice Serpenta cu se osvrnuti kasnije, sada nemam vremena... zurim.
Rekao si dva puta da kundalini ne moze da dovede do negativnih posledica i da je to jedna dobra, bozanska energija. A cinjenica je da je u pitanju DEMONSKA, ZLOCESTA ENERGIJA! O tome cu kasnije. I ta prosvetljenja koja oni dozivljavaju su kvaziprosvetljenja.
Rekao si dva puta da kundalini ne moze da dovede do negativnih posledica i da je to jedna dobra, bozanska energija. A cinjenica je da je u pitanju DEMONSKA, ZLOCESTA ENERGIJA! O tome cu kasnije. I ta prosvetljenja koja oni dozivljavaju su kvaziprosvetljenja.
ja sam, da se ogradim opet kao laik jer iskustva nemam, to shavtila da kundalini moze da bude destruktivna ukoliko ucenik nije pripremljen, ukoliko upravo ide tim putem od 2 meseca npr. pri tom ne mislim da postoje 2 kundalini vec da ista stvar moze da se odrazi drugacije u zavisnosti od ucenika.
ili mozda serpente ti mislis da nepripremljen ucenik ne moze uopste da probudi kundalini da bi mogao osetiti bilo kakve posledice?
gnosticizam je dosta slican isihizmu u pravoslavlju...
Predstavljas se ovde kao gnostik, a ne znas osnovne cinjenice. Pa kako majku mu ne postoji destruktivna kundalini... znaci li to da smo svi mi ludi, a da ste samo ti i grupica vraceva i crnih magova u pravu i da ste prosvetljeni.
Sta onda moze da izazove sledece, posle jedne seanse, ako ne kundalini: ne mozes da spavas vise od 3 sata, u dnu kicme osecas kako se dize neka velika lopta i kako te nesto poput stiska zmije steze koja hoce da se uspinje na gore, vrelina u stomaku i drhtanje trbuha, trnci po telu, neprestano ukrucen falus preko 5 sati, stanje blage opijenosti iako ni kap alkohola nisi progutao, glavobolja, prilikom spavanja osecaj da te neko vuce u bezdan... kod devojke se javljaju vibracije u pleksusu koje su takve siline da postaju neizdrzive, nesto poput predmenstrualnog sindroma, ali 10 puta jace, a tokom seksa odizanje od kreveta, nekontrolisani pokreti nogu itd.
Dakle, ako kundalini moze biti samo jedna, i to ona pozitivna, sta onda moze biti ovo pobrojano koje se javlja kod onih koji su radili "taoisticke" vezbe i odlagali ejak. ?
Trebalo bi da znas da prilikom budjenja postoje dva puta: jedan je put zmije, a drugi je put goluba. E ovaj put goluba se desava spontano i budi se iz predela srca a ne iz genitalija i donjeg dela kicme. Tako da je ocigledno da kundalini u velikom broju slucajeva moze postati destruktivna. To sto ti neces da priznas to je druga stvar. Jer da kundalini ne moze biti destruktivna, onda niko sa njom ne bi ni imao problema. Logicno, zar ne?
Neprestano ukrućenje falusa je bolest zvana satirijaza,
osećaj propadanja u bezdan je ulazak u dublju fazu sna, a ovo ostalo...pa ne znam.![]()
Koje krije si radio? Koje bandhe? Jesi li doživeo spajanje prana, para i šakti Kundalini? Jesi li radio pripremne prakse iz Bakti, Raja i Šakti joge? To što ti nazivaš "buđenjem iz srca", odnosno mAnahate, dešava se kada se Kundalini pomoću prane i apane digne do Anahate a onda spusti do Muladharae i Svadisthane.
Bar tako kažu Šivananda, Satjananada i Nirandžananda, ali to su po tebi crni magovi.Njima je trebalo dvadeset godina posvećenog života u ašramu da probude Kundalini, ali ti si to postigao za mnogo kraće vreme vidim. Problem sa zapadnjacima je što imaju mnogo razvijenu maštu pa misle da im se svašta dešava.
Koliko cesto letis nad krevetom i koliko to traje, kako je to opisao poslwdnji evropljanin...
Zasto bas nad krevetom?
Da li letis i van njega?