Sofika:Ccc, joj kako ti zavidim... Ja sam sve procitala... Jedva cekam Ples... Imam osecaj da cu da poludim dok ne izadje...
Ohladices se 2,3 meseca,pa ces morati sve iz pocetka da citas kad bude izasao ples..
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sofika:Ccc, joj kako ti zavidim... Ja sam sve procitala... Jedva cekam Ples... Imam osecaj da cu da poludim dok ne izadje...
Nema vise, to je to, George se malo ulenjijo, pa nikako da zagreje stolicu za ovaj serijal. Mozes da pogledas njegov oficijalni sajt, mada su vesti tamo prilicno bajate.nisa:Ko, osim Lagune još ima ovaj serijal? Pročitala sam sve što su izdali.Gdje da nađem nastavke? Čini mi se da ni u Hrvatskoj, a ni u Bosni nema ništa...
nisa:Čini mi se da ni u Hrvatskoj, a ni u Bosni nema ništa...
ma jok,uopste! meni to uopste nisi spomenuo! mogao je slog da me strefibufla:mali stripovu su strava
e da
sta mislite
jel bi trebalo da se postavi upozorenje
da knjiga ima explicitnih detalja![]()
a jelte! a ti si meni spomenuo toliko toga da mi nije zanimljivo ni da citambufla:ne nemoj da mi kazes
procitacu
jaaaaaaao,jaaaaaaaaoLannister Lion:
Lannister Lion:Ma,citam sta stignem od Epske fantastike...u poslednje vreme sam citao "Carobnjak segrt" i "Carobnjak majstor" od Rejmond Fajsta(nije lose,ali je podosta krao od Tolkina)
Pajper:jao vidi ga Data kod tebe na avataru....moj miljenik iz ranijih dana^-^
Pa krao je od Tolkina pocevsi od Vilenjaka,Patuljaka,zmajeva pa nadalje...I ne mislim da je ukrao njih kao pojam,jer su tako univerzalni,vec ih je u knjigama prikazao veoma slicno tolkinu...Valjda je i zasnovao knjigu na nekoj drustvenoj igri koja je pravljena po Tolkinovim delima,nesto tako...Goldengaidin:Sta je krao od Tolkina? Ja ne mislim tako, naprotiv.
Inace delo kao celina ima 6 dela, tri po dva dela. S tim sto su kod nas izdata samo 3, mislim stvarno ne znam koji mozak u Laguni je smislio da izdaju tri od sest. Ja sam nekako uspeo da nadjem 4, i 5 . Sada cekam sesti pa da citam od pocetka sve :-)